Įkraunama...
Įkraunama...

Kas gimdėte Rokiškyje?

QUOTE(MazyteFeja @ 2011 01 14, 10:34)
Labis  4u.gif
na, ir aš ruošiuosi čia gimdyti, bet info tikrai ne per daugiausia...

ar tarsies su kokiu gydytoju konkreciai ar bus taip kaip bus?
Atsakyti
O tas Kaubrys gydytojas Rokisky. Tai lankiausi pas ji Kupiskyje. Nepatiko, per daug primoralizavo ir kontraceptiku neisrase, nes jis pries kontraceptikus. Bet jus cia MANO pasirinkimas, ka vartoti, o ka ne. Atseit jis turi tris pacientes, kurios po KT vartojimo nesulaukia menesiniu ir del to niekaip negali pastoti. Na bet cia ne esme. O viena nescia drauge, pas ji eidavo, tai kaip tik sake, kad jis labai tylus, i kalbas nelabai leidziasi. O kaip daktaras, tai sake, kad jis profesionalus smile.gif

O beje, girdejau tokius dalykus, kad Rokisky gimdyti nebeleidzia? Siuncia Panevezin. Atseit tik ekstriniais atvejais. Ar cia jau visai nesamone isgirdau?
Atsakyti
Tai kaip tik ekstriniais atvejais, kai gimdymas komplikuota snusimato siuncia i panevezi, o kai viskas ok gimdoma yra rokisky
Atsakyti
QUOTE(laurutexxxx @ 2011 01 16, 22:42)
O tas Kaubrys gydytojas Rokisky. Tai lankiausi pas ji Kupiskyje. Nepatiko, per daug primoralizavo ir kontraceptiku neisrase, nes jis pries kontraceptikus. Bet jus cia MANO pasirinkimas, ka vartoti, o ka ne. Atseit jis turi tris pacientes, kurios po KT vartojimo nesulaukia menesiniu ir del to niekaip negali pastoti. Na bet cia ne esme. O viena nescia drauge, pas ji eidavo, tai kaip tik sake, kad jis labai tylus, i kalbas nelabai leidziasi. O kaip daktaras, tai sake, kad jis profesionalus  smile.gif

O beje, girdejau tokius dalykus, kad Rokisky gimdyti nebeleidzia? Siuncia Panevezin. Atseit tik ekstriniais atvejais. Ar cia jau visai nesamone isgirdau?

ne kiekvienai moralizuoja, KT israsineja, be problemu, blogo nelinki. geras daktaras.
o Rokisky viskas ten tvarkoj, gimdo, ir niekas neveja kitur, skyrius normalus, daktarai puikus.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bemsiuke @ 2011 01 14, 11:56)
ar tarsies su kokiu gydytoju konkreciai ar bus taip kaip bus?

Manau, jog gimdymo metu svarbiausia akusere, todel tik su ja ir tarsiuosi, ir ji patare, jog neverta gyd samdyti, tad kas paklius, tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MazyteFeja @ 2011 02 06, 00:36)
Manau, jog gimdymo metu svarbiausia akusere, todel tik su ja ir tarsiuosi, ir ji patare, jog neverta gyd samdyti, tad  kas paklius, tas smile.gif

drinks_cheers.gif daktaras tik stebi, ar gimdymo veikla normali, ir tik esant negerumams darbo imasi pats. o jei gimdymas normalus, viska atlieka akuseres, o jos rokisky buna ne po 1, o po 2 mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, nebeissikvieciau ir akuseres smile.gif
nuvaziavau su 6cm atsidarymu ir pagimdziau prie tu, kas dirbo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MazyteFeja @ 2011 03 14, 16:56)
Na, nebeissikvieciau ir akuseres smile.gif
nuvaziavau su 6cm atsidarymu ir pagimdziau prie tu, kas dirbo  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tyluma, niekas nenori pasidalint patirtimi? g.gif
Atsakyti
Nagi, rokiškietės, rašykit.. smile.gif Laukia ir manęs gimdymas, lankausi pas Uselienę, tai man thumbup.gif , nors daug kas skundžiasi kad šiurkšti g.gif ..
Šiuo metu gyvenu Utenoje, yra galimybė ir į Vilnių nuvažiuot tai labai įdomu kaip dabar rks situacija smile.gif
Beje, tik dbr skaitinėdama sužinojau, kad vyras pasilikti gali..nieks nepasikeitė? Vis dar gali? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute91 @ 2011 06 02, 22:14)
Nagi, rokiškietės, rašykit.. smile.gif Laukia ir manęs gimdymas, lankausi pas Uselienę, tai man  thumbup.gif , nors daug kas skundžiasi kad šiurkšti g.gif ..
Šiuo metu gyvenu Utenoje, yra galimybė ir į Vilnių nuvažiuot tai labai įdomu kaip dabar rks situacija smile.gif 
Beje, tik dbr skaitinėdama sužinojau, kad vyras pasilikti gali..nieks nepasikeitė? Vis dar gali? g.gif

tai pasiklausk gydytojos, pagal mane gali. nesugruda gimdyviu po 2 i palata, ir guldant pasako, kad viena lova sveciui blush2.gif
Atsakyti