Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

Prailginta grupė mokama. Tiksliai nepasakysiu, nes nelankom. Na nežinau, man pasirodė kad yra šansų ten pakliūt smile.gif Maniškė šiuo metu pirmokė, ir iš mūsų klasės keli vaikai po pamokų eina ten. Aš pati buvau nuėjus pakalbėt su mokytoją (bet neprireikė), tai susidariau vaizdą, kad daugiausiai ir lanko tie vaikai, kuriems namai toliau (pvz iš romainių), ir tėvai dirba. Aišku, vietų skaičius ribotas, bet manau tose situacijose, kur tikrai tikrai reik, įmanoma ten patekt smile.gif Ir nėra taip, kad visi labai nori ten, nes bent jau mūsų klasės koks trečdalis tėvų vis dar ateina pasiimt po pamokų - vienos mamos su leliukais, vadinasi nedirbančios, kitos šiaip, nžn kodėl jos turi tą galimybę. Žodžiu, norėjau pasakyt, kad man irgi taip atrodė, kad visi tėvai dirba, o visi vaikai nori į prailginta. Bet pasirodė kad ne biggrin.gif Kiti randa išeitį.
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2012 02 16, 12:16)
Prailginta grupė mokama. Tiksliai nepasakysiu, nes nelankom. Na nežinau, man pasirodė kad yra šansų ten pakliūt  smile.gif Maniškė šiuo metu pirmokė, ir iš mūsų klasės keli vaikai po pamokų eina ten. Aš pati buvau nuėjus pakalbėt su mokytoją (bet neprireikė), tai susidariau vaizdą, kad daugiausiai ir lanko tie vaikai, kuriems namai toliau (pvz iš romainių), ir tėvai dirba. Aišku, vietų skaičius ribotas, bet manau tose situacijose, kur tikrai tikrai reik, įmanoma ten patekt  smile.gif Ir nėra taip, kad visi labai nori ten, nes bent jau mūsų klasės koks trečdalis tėvų vis dar ateina pasiimt po pamokų - vienos mamos su leliukais, vadinasi nedirbančios, kitos šiaip, nžn kodėl jos turi tą galimybę. Žodžiu, norėjau pasakyt, kad man irgi taip atrodė, kad visi tėvai dirba, o visi vaikai nori į prailginta. Bet pasirodė kad ne  biggrin.gif Kiti randa išeitį.

O kaip ten aplinka toje mokykloje? Ji dar tos senesnės statybos ar nors kiek parenovuota (pvz. langai) ?
Atsakyti
QUOTE(gurma @ 2012 02 16, 12:42)
O kaip ten aplinka toje mokykloje? Ji dar tos senesnės statybos ar nors kiek parenovuota (pvz. langai) ?

man tai ten viskas patinka biggrin.gif Ji tokia darželio stiliaus, sakyčiau biggrin.gif Dėl langų g.gif Man atrodo seni langai g.gif (tas mano nepastabumas doh.gif ). Šiaip kiek girdėjau, visokių klasių yra, kažkurios šaltesnės. Mūsų klasė labai šilta, vaikai nuėję persirengia batus, klasėj buna su bateliais, ne su lauko žieminiais storais. Man asmeniškai tai viskas ten patinka, ir aplinka jauki, ir mokytoja, o labiausiai tai turbūt kad klasės mažos (iki 20 vaikų). Turbūt vienintelis minusas tai seni tualetai (skylės tos senoviškos), mano vaikas pradžioj buvo apakęs, nesuprato kaip ten kas bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai kurios klases su naujais langais, kai kurios su senais. Vaiku klasese po 24. Siaip jau ankstoka, nes klasytes mazos. O del prailgintos grupes, tai berods 7 Lt viena diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2012 02 16, 16:39)
Kai kurios klases su naujais langais, kai kurios su senais. Vaiku klasese po 24. Siaip jau ankstoka, nes klasytes mazos. O del prailgintos grupes, tai berods 7 Lt viena diena  g.gif

Tai jūs matyt ne pirmokai. Čia gal mums labai pasisekė, nes pirmokų dabar 6 klasės, ir visose iki 20 (mūsų klasėj 15 vaikų).
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2012 02 15, 18:52)
Prailginta grupė bus viena, joje bus 30 mokinukų. Kaip supratau iš maždaug 100 vaikų. Pavaduotoja sakė, kad nu jau labai sudėtinga būtų ten papult, nes priežastis tai jau rimta labai turi būt, žodžiu nežinau, kaip ten patekt reiktų... ar mokama ar nemokama, šito nesakė, o klausimų niekam ir nekilo, kai praktiškai nesitiki ten pakliūt.

Nežinau ko ten jie taip branginosi, bet bent jau prieš pora metų tai visiškai nebuvo sunku į ją papult, reikėjo tik prašymą parašyt, jokių privilegijų nereikėjo, kainavo 7 ar 8 Lt į dieną (tiksliai nepamenu, nors 2 metus maniškis lankė blush2.gif ), nesvarbu ar eina vaikas, ar neina tą dieną, nemoki tik už tas dienas, kurios būna pateisintos gydytojo pažyma arba pažyma iš darbo, kad tėvams atostogos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gurma @ 2012 02 15, 10:52)
Ar būna kokia nors gyvybė mokykloje nors nuo kokių 8 val smile.gif

Įsileidžia sargas ir 7:30, teko pora kartų tokiu laiku vest blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Marile @ 2012 02 16, 15:30)
o labiausiai tai turbūt kad klasės mažos (iki 20 vaikų).

Pas mus klasėj 24 vaikai kaip ir kitose mokyklose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 18 vasario 2012 - 00:11
O iki kelintos valandos reikia pasiimti vaikiuką iš prailgintos grupės?

Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2012 02 18, 00:08)

Pas mus klasėj 24 vaikai kaip ir kitose mokyklose  ax.gif

Aha, jau supratau, kad tik dabartiniai pirmokai mažesnėse klasėse. O kaip kitais metais bus, turbūt priklauso kiek klasių dabartinių ketvirtokų.
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2012 02 16, 16:41)
Tai jūs matyt ne pirmokai. Čia gal mums labai pasisekė, nes pirmokų dabar 6 klasės, ir visose iki 20 (mūsų klasėj 15 vaikų).

Nuo rugsėjo vieną iš pirmų klasių išdalins, liks tik penkios. Pamiršau tik, kurią, bet tą, kurioje vaikų mažiausiai. Nebent atsirastų dar keli vaikai, kurie ateitų.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 02 18, 11:21)
Nuo rugsėjo vieną iš pirmų klasių išdalins, liks tik penkios. Pamiršau tik, kurią, bet tą, kurioje vaikų mažiausiai. Nebent atsirastų dar keli vaikai, kurie ateitų.

jie tikisi, kad ateis vaikų iš kitų mokyklų, nes aplink mokyklose po 26-27 mokosi. Labai tikiuosi, kad mūsiškės nedalins, nes mokytoja tai superinė.
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2012 02 18, 11:30)
jie tikisi, kad ateis vaikų iš kitų mokyklų, nes aplink mokyklose po 26-27 mokosi. Labai tikiuosi, kad mūsiškės nedalins, nes mokytoja tai superinė.

Tai kad pradinėse tik po 25 klasėje gali būti, o tos aplink tai tik Milikonių. Šiaip čia žinios iš vienos pradinių klasių mokytojų, šeštą klasę mokykla sukomplektavo savo iniciatyva, kad nereikėtų mokytojos atleisti, nes skyrius buvo davęs sutikimą tik penkiom pirmom klasėm. Taip atsitiko, kad gal pora vaikų susirinko daugiau ir susidarė galimybė dar vieną klasę sukomplektuot. Bet per mokslo metus keli vaikai išėjo. Tai jei pirmokų yra iki 125, jie telpa į penkias klases. Jeigu daugiau- liks šešios.
Atsakyti
tai ir Mašioto didelės klasės (bent jau viena mama sakė, kurios mergaitė dabar ten pirmokė). Bus kaip bus, ką darysi. Bet šiaip gaila būtų, jeigu išdalintų. Reik kažkaip tų vaikų prisikviest biggrin.gif
Atsakyti