Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

QUOTE(ernoja @ 2012 03 18, 12:02)
Įvairiai formuoja, žiūrint, kiek ketvirtokų išeina. Maniškis kai 5 buvo, iš šešių ketvirtų suformavo 5 klases, bet po 30-32 vaikus. Šiemet lyg keturios ketvirtos išeina, tai ko gero keturios penktos ir bus, mažiau nebūna. Iš kitų mokyklų priima, na nebent vietų nebūtų. Bet visada ateina. Va pas sūnų klasėje atėjo vaikai iš Mašioto, Milikonių.

As irgi girdejau, kad bus keturios 5. Tai vel bus po 32 vaikus. g.gif
Nelengva vaikams ir mokytojams.
Mes dar blaskomes, eisim i Gruso arba Milikoniu mokykla. 4u.gif
Atsakyti
O sakykit, kaip vis tik ten bus su mokesčiu, juk mokykla privati tapo.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2012 04 20, 11:57)
O sakykit, kaip vis tik ten bus su mokesčiu, juk mokykla privati tapo.

kolkas niekas apie mokescius konkreciai nekalba ,bet rugseji manau prabils biggrin.gif
Atsakyti
jau tik neleiskit vaiko i 5 klase i azuola, man tai kazkokia tragedija ten... mano mergaite mokosi, anglu mokytojos nuolat keiciasi, testinumo, nuoseklumo jokio...baisu, iseinam kitur...
Atsakyti
QUOTE(pupsyte @ 2012 04 29, 10:13)
jau tik neleiskit vaiko i 5 klase i azuola, man tai kazkokia tragedija ten... mano mergaite mokosi, anglu mokytojos nuolat keiciasi, testinumo, nuoseklumo jokio...baisu, iseinam kitur...

Maniškis septintokas, jokios tragedijos su anglų :išėjo mokytoja į vaiko auginimų atostogų, atėjo kita. Dar pasikeitė kūno kultūros mokytojas ir matematikos, nes penktoje klasėje dėsčiusi į pensiją išėjo. Galvojat, kad kitose mokyklose mokytojai nesikeičia, ypač anglų? Randa gersnį darbą ir išeina, ypač jaunesni.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 04 29, 11:32)
Maniškis septintokas, jokios tragedijos su anglų :išėjo mokytoja į vaiko auginimų atostogų, atėjo kita. Dar pasikeitė kūno kultūros mokytojas ir matematikos, nes penktoje klasėje dėsčiusi į pensiją išėjo. Galvojat, kad kitose mokyklose mokytojai nesikeičia, ypač anglų? Randa gersnį darbą ir išeina, ypač jaunesni.

kiekvienas turi savo nuomone, as ten daugaiu neleisciau vaiko mokytis ir tiek...
Atsakyti
Sveiki.

Gal kas galetu pasidalinti patirtimi su mokytoja Sonata Slidžiauskiene?

Subtiliau - AZ.

Buciau labai dekinga. smile.gif
Atsakyti

! 
Skelbimams yra atskira tema, juo labiau kai jie rašomi tokio dydžio raidėmis
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2012 07 28, 15:00)
Skelbimams yra atskira tema, juo labiau kai jie rašomi tokio dydžio raidėmis

O kur,jei ne čia renkasi "Ąžuolo" mokyklos vaikų mamos??? Ir ar atsitiko tragedija,kad ieškau uniformos čia????????????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H16O2 @ 2012 05 09, 11:16)
Sveiki.

Gal kas galetu pasidalinti patirtimi su mokytoja Sonata Slidžiauskiene?

Subtiliau - AZ.

Buciau labai dekinga.  smile.gif

Man taip pat labai aktuali informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2012 07 30, 12:56)
O kur,jei ne čia renkasi "Ąžuolo" mokyklos vaikų mamos??? Ir ar atsitiko tragedija,kad ieškau uniformos čia????????????? blink.gif

i 
. Mokyklos puslapyje skelbiama, kad yra ir parduodamų, ir dovanojamų uniformų, kriptis į socialinę darbuotoją

O skelbimas yra atskiras forumas.
Atsakyti
Laba,
Tai kad kolkas mokykla dar ne privati tapo,tamps nuo kitu metu.
Atsakyti