Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

QUOTE(luck @ 2013 04 27, 12:25)
Pas kuria papuolete ?

1b, pas Romualdą Virbilienę

QUOTE(Delusion. @ 2013 04 27, 22:04)
Bandžiau klausti el. paštu į kurią klasę papuolė, bet niekas nieko neatsakė unsure.gif

Telefonų ten atsako. Su el.paštu mažai bendraują, ten man kažkaip atrodo smile.gif
Atsakyti
Mes patekom į 1e, kuri bus didžiojoje mokykloje, pasimečiau ar dabar dėl to džiaugtis ar nerimaut? Gal kas turit atsiliepimų apie mokytoją Ritą Petruškevičienę?
Atsakyti
O kodėl didžiojoje? Nebesutalpina vaikų?
Atsakyti
Na as irgi girdejau,kad viena klase daro didziojoje mokykloje. O tai kaip cia bus su vaiku pietumis ir tt?? Mes tai patekom i pradine.
Atsakyti
Mes irgi patekom i didziaja sad.gif Mielai susikeisciau su kuo nors - galimos ivairios salygos smile.gif

P.s. del mokytojos kompetencijos nezinau nieko, sako, gera, bet mano mazgis toks jautruolis, kad mane siaubas apima matant ji toj didelej mokykloj sad.gif Nebezinau, ka daryti, kad patekti i mazyte mokykla.... Gal zinot kokiu nors variantu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Štotkas @ 2013 04 30, 12:12)
Mes patekom į 1e, kuri bus didžiojoje mokykloje, pasimečiau ar dabar  dėl to džiaugtis ar nerimaut? Gal kas turit atsiliepimų apie mokytoją Ritą Petruškevičienę?

Maniškė taip pat papuolė į šią klasę, tai aš tikrai dėl to nesidžiaugiu, nes man vienintelis Ąžuolo mokyklos privalumas ,kad mažiukai mokosi atskiram pastate, kuris ir jaukesnis ir atskira valgykla, salė, lauko sporto aikštelė.
Dėl mokytojos Ritos tai atsiliepimai, kad buvo griežta. Sakau "buvo", nes ji 4 metus neturėjo auklėtinių, dirbo pavaduojančia mokytoja.
Atsakyti
Sveiki,

Kriepiuosi į būsimų pradinukų mamas, kieno vaikai pateko į 1E, ar bandėte kas aiškintis kaip bus su sporto sale, prailginta grupe ir pan. Ar šiems vaikams reiks daug vaikšioti iš didžiosios mokyklos į mažą?
Atsakyti
QUOTE(Delusion. @ 2013 05 20, 10:46)
Sveiki,

Kriepiuosi į būsimų pradinukų mamas, kieno vaikai pateko į 1E, ar bandėte kas aiškintis kaip bus su sporto sale, prailginta grupe ir pan. Ar šiems vaikams reiks daug vaikšioti iš didžiosios mokyklos į mažą?

Būreliai ir prailginta - mažojoje mokykloje. Teks - vaikščioti. O dėl salės- nežinau. Gali būti, kad irgi reiks.... Tikėtina sad.gif
Atsakyti
Girdėjau, kad keičiasi Ąžuolo mokyklos uniformos, bent jau 5-12 kl. O kaip su pradinukais? Lieka tos pačios rudos suknelės?
Atsakyti
gal kas bruksteltu atsiliepimu apie mokytoja Ramute Rimkuviene?buciau labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ir dar kreipiuos į būsimų pradinukių mamas, tuo telefonu, kur davė mokykloje, ar bandėt kas skambinti, ar ten dar leidžia užsakinėti uniformas ar jau per vėlu? Nes dabar jie atostogauja, o kitu telefonu neatsiliepė.

Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 01 liepos 2013 - 12:31
QUOTE(Delusion. @ 2013 07 01, 11:36)
Sveiki,
Ir dar kreipiuos į būsimų pradinukių mamas, tuo telefonu, kur davė mokykloje, ar bandėt kas skambinti, ar ten dar leidžia užsakinėti uniformas ar jau per vėlu? Nes dabar jie atostogauja, o kitu telefonu neatsiliepė.

Ačiū

Kęstučio gatvėje pabandykit, Hermann parduotuvėje, maždaug tarpe tarp Daukanto ir Maironio (laiptukai iš gatvės į parduotuvę). Aną savaitę buvom, tai netgi turėjo keletą pasiūtų, tiko dydis, nereikėjo net užsakinėti smile.gif
Atsakyti