Mamytės gal žinote,norint vaiką užrašyti į mokyklą reikalinga medicininė pažyma,gal žinote kiek laiko ji galioja?
QUOTE(Smilpa @ 2014 01 15, 11:46)
Mamytės gal žinote,norint vaiką užrašyti į mokyklą reikalinga medicininė pažyma,gal žinote kiek laiko ji galioja?
metus
Papildyta:
http://www.jp2gimnaz...spirmok2013.pdf
Prašymus priims nuo vasario 24 dienos
QUOTE(ernoja @ 2014 01 15, 12:26)
Šitą aš mačiau,bet man keista kam jiems dabar reikalinga med pažyma

QUOTE(Smilpa @ 2014 01 19, 22:34)
Apsidraudimui, nes paskui priėmus ne visi sugeba atnešti, o mokyklas už tai baudžia

Atnešit dabar, tai nereikės vasarą pas gydytojus ilgas eiles stovėt pažymai gauti

Gal galite pasidalinti nuomonėmis apie būsimas pirmokų mokytojas:
Vilmantė Karaliūnaitė
Jolanta Vaškūnienė
Aušra Studikienė
Almanta Vizbarienė
Laima Babenskienė
Papildyta:
Nuo rugsėjo kita mano panelė turėtu mokintis 4-oje klasėje pas Viktorą Rimkų. Kokia Jūsų, mamyčių, nuomonė apie šį pedagogą? Dėkoju už info.
Vilmantė Karaliūnaitė
Jolanta Vaškūnienė
Aušra Studikienė
Almanta Vizbarienė
Laima Babenskienė
Papildyta:
Nuo rugsėjo kita mano panelė turėtu mokintis 4-oje klasėje pas Viktorą Rimkų. Kokia Jūsų, mamyčių, nuomonė apie šį pedagogą? Dėkoju už info.
Kaip atvirų durų dienos įspūdžiai?
Mums patiko. Sūnus tik į šią mokyklą eiti nori:)
dabar rekomendacijos kunigo reikia. Kaip ja gauti? Neuztenka turbut rastines darbo metu i rastine nueiti. Ar ta rekomendacija nera privaloma?
dabar rekomendacijos kunigo reikia. Kaip ja gauti? Neuztenka turbut rastines darbo metu i rastine nueiti. Ar ta rekomendacija nera privaloma?
QUOTE(Skorpe @ 2014 02 10, 09:03)
Tai kad puslapyje parašyta "rekomenduojama". Reikia turėti krikšto liudijimą ir parašo. Bet mes ko gero jos neimsime, neprivaloma ji. maniškis mokytoją pasirinko,

QUOTE(ernoja @ 2014 02 10, 10:03)
Tai kad puslapyje parašyta "rekomenduojama". Reikia turėti krikšto liudijimą ir parašo. Bet mes ko gero jos neimsime, neprivaloma ji. maniškis mokytoją pasirinko,
tą, kur jo pažįstamos mergaitės mokosi, kitos net neįdomios.
Bus jam, kai pateks ne pas ją. 

Mano dvi is pirmo zvilgsnio pasirinko. Supratau del rekomendacijos. Jei vaiko nereikia, tai pora didnu laizvu turiu, tai nueiciau.
QUOTE(Skorpe @ 2014 02 10, 09:03)
Mes klausėm pavaduotojos,tą pažymą bus privaloma pristatyti vėliau,taip kad jos vistiek reikės.
O pati prirašymo sistema nuvylė,maždaug kaip senais laikais,stosim į eilę,kas spės tas spės

Aš ir dvi išsirinkau is pirmo žvilgsnio

QUOTE(Smilpa @ 2014 02 10, 10:08)
Mes klausėm pavaduotojos,tą pažymą bus privaloma pristatyti vėliau,taip kad jos vistiek reikės.
O pati prirašymo sistema nuvylė,maždaug kaip senais laikais,stosim į eilę,kas spės tas spės
tai jau matau vaizdą kokia eilė bus kai mokykla atsidarys 
(kaip mis rinkimuose
),na kurios pasirodė mielos mano akiai 

as tai P paklausiau, tai jis dvi, na ir trecia, kaip nieko paake, kitos dvi akiai netiko, bet tai tik pirmas ispudys gi, ir nebutinai papuls, pas tas akiai mielas, o eile jo...bus reikalu ta diena:D, bet kad visur taip , kur geresne mokykla:(
tai priemimui reikia- prasymo, pazymos medicinines, ko dar? cia jei rekomendacijos nespeciau paiimti?