Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(joker98 @ 2015 06 12, 13:04)
Nesupratote ka sakiau: mintis, kad yra vietu, kur gali patogiai keliauti automobiliu ir daryt ka nori, bet yra vietu, kur nuvykti savarankiskai daugiau vargo, nei malonumo. I santorini ar balos patys nevaziavom, kaip ir knosa. Ka knose veikt be gido? Kruva akmenu. I gortina ir festos, zakros ir tt vaziavom su privacia lietuviskai kalbancia gide. O gamta tyrinejom patys vieni. Taigi keliavom trim budais : organizuotai : Balos, Spinalonga,m KNosas, Santorinis, Graikiska naktis, su individualia gide: Festo, Gortys Rethimno ,Arkadi, Kournas ir tt. Visaskitas dienas keliavom masina patys: Elafonisi, preveli matala, ir tt. I samaria nejo, nes esam buve 2001m.

Papildyta:

P.S visatai susiplanavom jau balandzio menesi dar lietuvoje, viska uzsisakem is anksto internetu tai kai atvaziavom masina ir bilietai buvo pristatyti i viesbuti. Tad nuo atostogu pradzio tiksliai zinojom kuria diena ka veiksim bet zinjom seimos biudzeta, kuri skyrem kelionem. Nes kretoj antra karta, tai ne visur ir norejosi vykti.

Puiku thumbup.gif
Bet aš puikiai supratau - jūs suabsoliutinote , kad keliavimas patiems yra antikomfortas ir pinigų taupymas garantijų sąskaita, aš suabsoliutinau, priešingą variantą biggrin.gif

Internetinis forumas toks dalykas - tarp eilučių nesimato 4u.gif
Atsakyti
Įkišiu savo "trigrašį "ir aš. Aš mėgstu įvairiai pakeliauti. Pvz. Į Santorini vykome per vietinę agentūrą.Taip "avių bandos" iš autobuso paleistos,tik bėgimas, stumdymasis. Bet aš labai ir tuo džiaugiuosi,kad buvau,pamačiau.nes kitos galimybės man tikrai nebus.
Į Samarijos tarpeklį taippat su agentūra vietine vykome,viskas kuo geriausiai.
O vat vieną dieną,norėdamos kažko įdomesnio ir neįprasto,neturistinio,todėl ir važinėjome išsinuomavę mašiną su gidu-vairuotoju. Apie tai jau rašiau anksčiau.Pamatėme labai daug,sužinojome labai daug. Ten mes,pačios išsinuomavę mašiną tikrai būtume nenuvažiavę. Nes ten važiavimas tai toks nepavydėtinas. O dukra sakė,kad ji atostogauja,o ne vairuoja ir nervuojasi. Aišku,kas drąsūs ir nebijo nieko-gal nuvažiuotų. Bet mes buvome labai patenkintos ta ekskursija.
O į Agios Nicolajos miestelį nuvažiavome pačios autobusu.

Dar labai norėčiau į Kretą,nes man ten super patiko.
Atsakyti
Atrodo, tuščiai ginčijamės, bet tame ginče kiek daug naudingos informacijos visi sužinojo thumbup.gif

Ech, kad kas būtų tiek pasiginčijęs prieš man renkantis tarp Rodo ir Kretos cool.gif
Atsakyti
[quote=joker98,2015 06 12, 14:04]
Taigi keliavom trim budais : organizuotai : Balos, Spinalonga,m KNosas, Santorinis, Graikiska naktis, su individualia gide: Festo, Gortys Rethimno ,Arkadi, Kournas ir tt. Visaskitas dienas keliavom masina patys: Elafonisi, preveli matala, ir tt.

O per kiek laiko jus visa tai aplanket, ir kur gyvenot, kad skirtinkose Kretos pusese objektus aplanket, gal per kelis viesbucius?
Atsakyti
QUOTE(joker98 @ 2015 06 12, 13:34)
oras kokie 25, saueta, bet karts nuo karto debeselis uzeina. siaip tai super, bet vanduo man saltokas
Papildyta:

Kiekvienas keliauja pagal save. As komforta ir savo laika myliu labiau nei pinigus, tai keliauju be streso ir nuovargio. Kam negaila laiko ir kas megsta aktyviai pavargti ir dar pinigeli pataupyt , tas renkasi kitus variantus. O gandai sklando ne del agenturu, o del to, kad dugnai kaip stogai masinu nedrausti dazniausiai. Padangos nedraustotaip pat.  Taupantys juk nedasipirkineja papildomu draudimu. Rizika yra dugna i akmenis pramust. Ar padangas prakalt.  Pagrindinis draudimas neapmoka tokiu nuostoliu

Papildyta:

P>S del santorinio tas pats : kam vargti, jei pasiimi uz 120 eur pilna kelione ir vargo nematai. Savarankiskai galvok, kaip iki uosto nuvaziuot (autobusas 3 eur viena puse), kelto bilietai apie 56 eur i viena puse ir tt. Tai ne kas ir susitaupo, jei is vis susitaupo. tai kiekvienam savo. as per atostogas nemegstu lakstyt, tai viska is anksto uzsisakem, susiplanavom dienas ir pinigus ir ramu. kai atvaziavom jau nieko galvot nebereikejo, Gaila kad sekmadieni jau namucio

Sveiki, ir aš truputį įsiterpsiu, o į Santorinį 120 e.čia per agentūrą ar iš vietinių, ir ar kelionė 1 dienos.?
Atsakyti
I lankas labai jau nuklydot, juk kiekvieno poreikiai ir atvejai skirtingi.

Net youtube perziurejau kelia link Balos nuo kalno, na tikrai tik visiskas tinginys ar pensininkas galetu ji ivardint kaip "daug jegu ir energijos rekalaujancia kelione"
Tai ir biski nervuoja tokie, bent mane, klaidinantys pasisakymai.
Atsakyti
[quote=Melajja,2015 06 12, 14:46]
[quote=joker98,2015 06 12, 14:04]
Taigi keliavom trim budais : organizuotai : Balos, Spinalonga,m KNosas, Santorinis, Graikiska naktis, su individualia gide: Festo, Gortys Rethimno ,Arkadi, Kournas ir tt. Visaskitas dienas keliavom masina patys: Elafonisi, preveli matala, ir tt.

O per kiek laiko jus visa tai aplanket, ir kur gyvenot, kad skirtinkose Kretos pusese objektus aplanket, gal per kelis viesbucius?
[/quote]
14 d . Viesbutis Hersoniso centre, Sergios. Atvaziavome vakare, tai kita diena ilsejomes. poto visa laika keliavome, paskutines 2 dienas vel islsimes. Tai keliavome 11 d is 14 d biggrin.gif. Bet mes Kretojene pirma karta. Tai nevaziavom daug kur, kur buvom buve (CHrisi sala, pvz). SIaip is anksto paplanavus, galima ir per savaite palakioti. Tik planuokit is anksto. Kad vietoje laiko negaisti galvojimams. Mes is vietines agenturos uzsisakeme eksurisijas internetu pre keliones1 lt, poto pagal datas priderinome masinos nuoma. Irgi uzsisakem is anksto internetu per ten pat. Labai padejo tokia ruta is Kretos. Daug zino, gerai pataria, sudare mums optimalu plana, jau rasiau kazkur, kad viska darem per ja. Jei kam idomu,
www.keliones1.lt (neagentura), cia privatus gides tinklalapis. Ka gi, sekmes, o mums sekmadieni lietuvele sad.gif
Atsakyti
QUOTE(liuliukas @ 2015 06 12, 14:59)
Sveiki, ir aš truputį įsiterpsiu, o į Santorinį 120 e.čia per agentūrą ar iš vietinių, ir ar kelionė 1 dienos.?

Santorini ememe internetu. Bet kelioniu organizatorius vietinis, kretos. Kaina 120 eur - vienai dienai. Dviem jau buvom buve smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2015 06 12, 15:00)
I lankas labai jau nuklydot, juk kiekvieno poreikiai ir atvejai skirtingi.

Net youtube perziurejau kelia link Balos nuo kalno, na tikrai tik visiskas tinginys ar pensininkas galetu ji ivardint kaip "daug jegu ir energijos rekalaujancia kelione"
Tai ir biski nervuoja tokie, bent mane, klaidinantys pasisakymai.

ko cia nervuotis. zmones dalinasi mintimis: vienam lengva, kitam sunku. Nematau cia problemos. Svarbu, kad kiekvienas gali is anksto pasiskaityti ir ivertinti, ar jam bus sunku ar lengva. CIa forumas tad nuomoniu ivairove yra gerai 4u.gif

P.S SANTORINIS PAS AGENTURA 165 eur zmogui, brangu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joker98: 12 birželio 2015 - 15:03
O aš galiu parekomenduoti:
Organizuoju asmenines ekskursijas po Kretos salą automobiliu ir pėsčiomis – keliaukite po Kretą mažomis grupėmis su lietuviškai ir graikiškai kalbančiu gidu. Dėl kelionių kreipkitės:
• telefonais: LT +37068550778 / GR +306983318337
• el. paštu manokreta@gmail.com arba feisbuko žinute puslapyje MANO KRETA
► Daugiau informacijos apie paslaugas: https://www.facebook...anoKreta/events

Mes su juo ir važinėjome. Jis taippat labai pataria kur galima patiems nuvažiuoti. Žinau jau kelios šeimos šiais metais Kretoje su juo važinėjo ir vaikštinėjo po salą. Buvau anksčiau įmetusi nuorodą,tie žmonės liko labai patenkinti.

Taip ir aš kai prisiskaičius apie SAMARIJOS tarpeklį buvau,tai abejojau ar eiti. O praėjau,aišku pavargau,bet tai tam ir ėjau. Tik avalynė turi būti gera,neperankšta ir kad nentrintų pūslių......
O kiek žmonių tiek nuomonių apie viską. Juk visi esame skirtingi. Bet diskutuoti ir dalintis patirtimi tikrai verta. Aš dabar grįžusi iš Tuniso ir aprašiau nuotykius.......,toje Tuniso temoje
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 06 12, 16:05)
O aš galiu parekomenduoti:
Organizuoju asmenines ekskursijas po Kretos salą automobiliu ir pėsčiomis – keliaukite po Kretą mažomis grupėmis su lietuviškai ir graikiškai kalbančiu gidu. Dėl kelionių kreipkitės:
• telefonais: LT +37068550778 / GR +306983318337
• el. paštu manokreta@gmail.com arba feisbuko žinute puslapyje MANO KRETA
► Daugiau informacijos apie paslaugas: https://www.facebook...anoKreta/events
Mes su juo ir važinėjome. Jis taippat labai pataria kur galima patiems nuvažiuoti. Žinau jau kelios šeimos šiais metais Kretoje su juo važinėjo ir vaikštinėjo po salą. Buvau anksčiau įmetusi nuorodą,tie žmonės liko labai patenkinti.
Taip ir aš kai prisiskaičius apie SAMARIJOS tarpeklį buvau,tai abejojau ar eiti. O praėjau,aišku pavargau,bet tai tam ir ėjau. Tik avalynė turi būti gera,neperankšta ir kad nentrintų pūslių......
O kiek žmonių tiek nuomonių apie viską. Juk visi esame skirtingi. Bet diskutuoti ir dalintis patirtimi tikrai verta. Aš dabar grįžusi iš Tuniso ir aprašiau nuotykius.......,toje Tuniso temoje

o tai jis turizmo licenzija bentjau turi? ar siai "halturas" varo?
Atsakyti
QUOTE(joker98 @ 2015 06 13, 18:16)
o tai jis turizmo licenzija bentjau turi? ar siai "halturas" varo?

Yra duomenys-prašome pasiklausti
Atsakyti
Na va mergaite, mes jau lt ...ciaa kazkas labai reklamuoja paslaugas, bet kai pirksite,klauskite ar turi licenzija. nes yra galimybe turet daug nemalonumu su valdiskais namais, AFM - tai PVM moketojas, jei asmuo ar agentura jo neturi - nesusidekit. ryt jau darbelis...liudna, dar po kretos kalnus palakociau.
ir kadangi cia jau kazka kazkas reklamuoja, mes rekomduojame ruta (pzistame nuo 2001 m atostogu kai dar nebuvome vede), radom daug info apie Kreta
www.keliones1.lt
https://zurnalaskeli....wordpress.com/
ten pat automobiliu nuoma (emem 4 d.170 eur) - ir gido paslaugos 8 eur/ val
Visoms geru atostogu
P.S Nauja atsidare dinozauru parkas ir akvariumas, cia toms kas su mazukais vaziuosit
P.PS
NE i tema: gal kas zino gera kompiuteriu meistra kaune? Plansete paluzo, matyt nuotrauku neatlaike 4u.gif
Atsakyti