Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(***Meskute*** @ 2015 04 01, 14:05)
Poisone, pagal šuniuko foto tave fb uzsekiau smile.gif)))))

nu nu nu.....isduok paslapti biggrin.gif ir as noriu susekt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2015 04 01, 15:05)

Seklys morka? Tai mane irgi gali rasti? Nors as ir nesislepiu. Bendrauju per FB su kai kuriom merginom is musu temos. 4u.gif Jei nori galiu duoti savo kordinates pati. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 04 01, 15:38)
Seklys morka? Tai mane irgi gali rasti? Nors as ir nesislepiu. Bendrauju per FB su kai kuriom merginom is musu temos.  4u.gif Jei nori galiu duoti savo kordinates pati.  mirksiukas.gif

i az galit parasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2015 04 01, 14:05)

tongue.gif

QUOTE(virga @ 2015 04 01, 15:38)
Seklys morka? Tai mane irgi gali rasti? Nors as ir nesislepiu. Bendrauju per FB su kai kuriom merginom is musu temos.  4u.gif Jei nori galiu duoti savo kordinates pati.  mirksiukas.gif

Aš jau senokai jūsų nepaslėptas foto esu peržiūrėjusi ir Kyra pasigrožėjusi smile.gif Dabar, kai patys kaip ant lėkštutės pateikiame visą informaciją apie save virtualioje erdvėje, sunku kažką nuslėpti biggrin.gif

Beje, kad jau užsekėt, palaikinkit mano neklaužadą lotuliukas.gif Balsų reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 04 01, 15:35)
nu nu nu.....isduok paslapti biggrin.gif ir as noriu susekt mirksiukas.gif

Fb suniuku temoi radau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2015 04 01, 19:08)
Fb  suniuku temoi radau  biggrin.gif

Ori kažkada senai ir aš buvau užsekusi biggrin.gif

Zabyte, jūs ne Kristina vardu? Abejoju, kad atsakysite, bet labai smalsu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2015 04 01, 18:11)
tongue.gif
Aš jau senokai jūsų nepaslėptas foto esu peržiūrėjusi ir Kyra pasigrožėjusi  smile.gif Dabar, kai patys kaip ant lėkštutės pateikiame visą informaciją apie save virtualioje erdvėje, sunku kažką nuslėpti  biggrin.gif

Beje, kad jau užsekėt, palaikinkit mano neklaužadą  lotuliukas.gif Balsų reikia  biggrin.gif

Kur palaikinti? Aciu uz Kyra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 04 01, 06:38)
thumbup.gif
jeigu bendrautu tik dokumentuoti, tai tema butu numirus  verysad.gif o dabar cia jauku, mergaites draugiskos ir dalinasi savo patirtim.
as suprantu kad be doku suniukai tai negerai ir taip toliau......, bet nereikia sneket apie tuos standartus. su dokais irgi gali netilpt i juos pvz mano aukselis . jo svoris visai neatitinka  dabartinius standartus, o jeigu paskaityt visa jorku istorija tai jie buvo aplamai daug didesni. Tik paskui sumazino dirbtinai ta veisle zmoniu dziaugsmui. ir dabar dar mazina kai kurie be proto doh.gif
kazkada kazkuri forumiete papriekaistavo, kad anksciau cia bendraudavo tik dokumentuoti o dabar kas nori, tipo snekedavo apie parodas ir taip toliau. Tik as kazkodel neatsimenu kad kada paskutini karta sneketa apie parodas schmoll.gif ir kad duotu patarima sena patyrusi forumiete.
Tad mergaites, gyvenkim draugiskai  mirksiukas.gif kaip kazkada pasake leopoldas( gal kas dar atsimena kas toks) ir gerbkim kitu pasirinkima smile.gif  Geros dienos mergaites ir skaniu kauliuku jusu suniukams  4u.gif

Uppsss.. gal tik nereikia nesamoniu??

QUOTE(Zabyte @ 2015 04 01, 07:02)
Taip, bendraudavo anksčiau ir pasidžiaugdavome parodų nugalėtojais ar tiesiog dalyviais, rūpesčiais ir t.t. bet sistemingai vis ateidavo pasimetę sielos, prisipirkę iš daugintojų ir nežinantys ką daryti su tais šuniukais. Kaip kokie valkatėlės aukų prašydavo, papasakokit man tą, patarkite man tą, nežinau to smile.gif O vėliau susirinkę informaciją ir sėkmingai paauginę dar ir sukergdavo savo mišrūniukus. Jokioje veislės temoje niekas to netoleruotų ir nesveikintų už tai. Kadangi ši veislė Lietuvoje viena iš dominuojančių, tai ir pykčių sunku išvengti, tai visai normalu, nes labai skirtingi žmonės juos augina.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif dar ir durnom isvadindavo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2015 04 01, 00:23)
Dokumentuotas ar ne nuo to mažiau mylimas nebus smile.gif Manau negaila pasidalinti patarimais smile.gif, nors kažkada kazkuri rašė... Darot paslauga tiems kas kergia bedokumentinius...

Aplamai pastebėjau kad temoi bendraujancios kelios pagrindinės, bet ne duok d.. Ateina naujokė su bedokumentiniu suniuku greit išlenda komentuotojos.

Aprile gražuole isigyjot, džiaukitės šiuo grožiu  wub.gif

Laba dienele. Labai klystate, dar ir kaip myli mažiau, ypač tai matyti per daug prastesnį rūpinimasi. Pakankamai žinau tokių pavyzdžių, net ir skaudžių kai po to neturi pinigų operacijai, nes iš tikro neturi, kadangi šuo tokiai šeimai ir buvo prabanga. Bet kai rado papigiai "jorkiūką", tai sugraibė kelis šimtus litukų ir nusipirko be proto.
Išlenda ir išlys. Jei nepatinka, nesėdėkite veislės temoje, susikurkite naują smėlio dėžę išskirtiniems "veisliniems be veislės įrodymų" Jorkšiukams. Nors beje tokia tema ir yra wink.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2015 04 01, 11:28)
Grazus ryzikas. Kaip man patinka. Gaila bus negimusiu "anuku".  biggrin.gif
Tema buvo "nenaudojama". Po kelis menesius niekas nepasisakydavo. Kam gaila, kad bendrauja merginos? Jau tie bedokumentiniai suniukai yra. Dabar reikia dziaugtis, kad jie yra mylimi.
Zabyte man negaila dalinti patarimu, jei as galiu kuom nors padeti suniukui. As vistiek visus myliu. O jus mylit tik kilmingus? Ir zmones irgi skirtot i kilmingus ir valkatas? Jei ne tai negrazu vadinti zmoniu valkatelem.  biggrin.gif

Jei žmogus elgiasi kaip valkatėlė tai taip ir vadinu. Atsakingas, geras ir protingas žmogus taip nė nedarys. Nepirks iš patvorio ir nebėgs į forumus gauti už dyką informacijos, kurią dar papunkčiui išvardins mirksiukas.gif Manau kad tai labai žemas lygis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Poisson'è @ 2015 04 01, 20:45)
Ori kažkada senai ir aš buvau užsekusi  biggrin.gif

Zabyte, jūs ne Kristina vardu? Abejoju, kad atsakysite, bet labai smalsu  rolleyes.gif

Tai kad ne ir ne Brazauskiene smile.gif Jei pykote ant kokios Kristinos mano vardu, tai nebepykite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2015 04 02, 12:20)
Jei nepatinka, nesėdėkite veislės temoje, susikurkite naują smėlio dėžę išskirtiniems "veisliniems be veislės įrodymų" Jorkšiukams. Nors beje tokia tema ir yra wink.gif

Jei ką pas mane dokumentuota mergaitė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2015 04 02, 12:20)
Tai kad ne ir ne Brazauskiene smile.gif Jei pykote ant kokios Kristinos mano vardu, tai nebepykite mirksiukas.gif

Nei pykau, nei pykstu... Nes nepažįstu... biggrin.gif Tiesiog domina santykių psichologija biggrin.gif Net gi būtumėte pradėjus patikti (nors tai jums turėtų būti, o ir yra, nė motais, nes manęs taip pat nepažįstate biggrin.gif ).
Atsakyti
Paisson,e , kaip maziuko ausytes? Maniskio tai tokia pusiau nulinkus, atsistoja tik kai isgirsta savo kruopu garsa biggrin.gif daugiau as ir neklijavau
Atsakyti