QUOTE(***Meskute*** @ 2015 04 01, 00:23)
Dokumentuotas ar ne nuo to mažiau mylimas nebus

Manau negaila pasidalinti patarimais

, nors kažkada kazkuri rašė... Darot paslauga tiems kas kergia bedokumentinius...
Aplamai pastebėjau kad temoi bendraujancios kelios pagrindinės, bet ne duok d.. Ateina naujokė su bedokumentiniu suniuku greit išlenda komentuotojos.
Aprile gražuole isigyjot, džiaukitės šiuo grožiu
Laba dienele. Labai klystate, dar ir kaip myli mažiau, ypač tai matyti per daug prastesnį rūpinimasi. Pakankamai žinau tokių pavyzdžių, net ir skaudžių kai po to neturi pinigų operacijai, nes iš tikro neturi, kadangi šuo tokiai šeimai ir buvo prabanga. Bet kai rado papigiai "jorkiūką", tai sugraibė kelis šimtus litukų ir nusipirko be proto.
Išlenda ir išlys. Jei nepatinka, nesėdėkite veislės temoje, susikurkite naują smėlio dėžę išskirtiniems "veisliniems be veislės įrodymų" Jorkšiukams. Nors beje tokia tema ir yra
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2015 04 01, 11:28)
Grazus ryzikas. Kaip man patinka. Gaila bus negimusiu "anuku".
Tema buvo "nenaudojama". Po kelis menesius niekas nepasisakydavo. Kam gaila, kad bendrauja merginos? Jau tie bedokumentiniai suniukai yra. Dabar reikia dziaugtis, kad jie yra mylimi.
Zabyte man negaila dalinti patarimu, jei as galiu kuom nors padeti suniukui. As vistiek visus myliu. O jus mylit tik kilmingus? Ir zmones irgi skirtot i kilmingus ir valkatas? Jei ne tai negrazu vadinti zmoniu valkatelem.
Jei žmogus elgiasi kaip valkatėlė tai taip ir vadinu. Atsakingas, geras ir protingas žmogus taip nė nedarys. Nepirks iš patvorio ir nebėgs į forumus gauti už dyką informacijos, kurią dar papunkčiui išvardins

Manau kad tai labai žemas lygis
Papildyta:
QUOTE(Poisson'è @ 2015 04 01, 20:45)
Ori kažkada senai ir aš buvau užsekusi
Zabyte, jūs ne Kristina vardu? Abejoju, kad atsakysite, bet labai smalsu
Tai kad ne ir ne Brazauskiene

Jei pykote ant kokios Kristinos mano vardu, tai nebepykite