Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(virga @ 2015 02 17, 14:27)

As sukuoju su sepeciu tokiu. Deje, ju nera pirkti.

Pas mane toks pat šepetys tik ruzavas, ir nekeisčiau jo į kitą,man jis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Su tais madan sepeciais mistika kazkokia biggrin.gif Visi sako kad geri, o pirkti nera kur biggrin.gif
Mes turim metalines sukas, bet as su jom nemoku ir nesukuoju, o vyras tik su jom sukuoja.
As sukuoju su tokio tipo smile.gif

Vat man idomu, su kuo risat plaukus? As iki siol su silikoninem gumytem, bet jos stipriai velia plauka. Bandziau rist su savo, tai tada zaidimas visai dienai, nes as uzrisu, o po 10min. jau turiu ieskoti gumutes, o suo jau lakstineja palaidais plaukais. Jau mastau apie trumpa veido sukuosena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2015 02 17, 13:35)
Beje, Virga, dėl vyrų ir jorkų. Kartą mačiau kaip po langais aukštas jaunikaitis (žodž kaviansks) vedžiojo mažą jorkutę, riužavą  lotuliukas.gif

Nu maniskis irgi nemazas, bet masinos perstatyt ar iki koneinerio visad sune vedas, kadangi ziema, tai apsirengusia - ir riuuuuzavu kombinezonu lotuliukas.gif Kazkada kolega jam turejo irankius privezt, jie ejo pasiimt, sakau sune veskis, pabegios - bet buvau tkra kad gedinsis pries kolega - ir ka, aprenge ir vedes thumbup.gif

QUOTE(Mantė' @ 2015 02 17, 14:30)
Vat man idomu, su kuo risat plaukus? As iki siol su silikoninem gumytem, bet jos stipriai velia plauka. Bandziau rist su savo, tai tada zaidimas visai dienai, nes as uzrisu, o po 10min. jau turiu ieskoti gumutes, o suo jau lakstineja palaidais plaukais. Jau mastau apie trumpa veido sukuosena smile.gif

As tai sukuoju su sukom Trixie gal, kur dantukai sukiojas - tipo maziau pesa, jokie sepeciai, o risu silikoninem, ir tos neilgai laiko, nes musu panele profesionali kutvela doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 02 17, 15:44)
Nu maniskis irgi nemazas, bet masinos perstatyt ar iki koneinerio visad sune vedas, kadangi ziema, tai apsirengusia - ir riuuuuzavu kombinezonu lotuliukas.gif  Kazkada kolega jam turejo irankius privezt, jie ejo pasiimt, sakau sune veskis, pabegios - bet buvau tkra kad gedinsis pries kolega - ir ka, aprenge ir vedes thumbup.gif

Minutę net suabejojau ir į profilio informaciją pažiūrėjau - ar tikrai ne iš Kauno lotuliukas.gif

Mes dažniausiai irgi silikoninėmis rišam. Kai įsigijom šuniuką, IKI pirkau plonas gumines "Meristos" gumutes, kurios po akim papuolė. Jos gal ir mažiau velia. Nebrangios. Gali paieškoti ir išbandyti, Mante mirksiukas.gif Beje, o šiuo šepečiu, kurį nurodei, kailis gerai išsišukuoja, ar tik laikinai pagražina ir papurena plauką? Gal pas mane nekokybiškas panašus šepetukas...
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 02 17, 16:30)
Sveikos,

Su tais madan sepeciais mistika kazkokia biggrin.gif  Visi sako kad geri, o pirkti nera kur biggrin.gif
Mes turim metalines sukas, bet as su jom nemoku ir nesukuoju, o vyras tik su jom sukuoja.
As sukuoju su tokio tipo smile.gif

Gera reklama madan sepeciams. lotuliukas.gif

Mes risam su silikoninem gumytem. Pirkau JR alyvines spalvos. Tai, jos geresnes uz raudonas ar bespalves. Nevelia plaukuciu ir gerai laikosi. biggrin.gif
Atsakyti
o Rycis neturi šepečio tik šukas va tokias http://edog.lt/lt/os...m-comb-set.html
šeip tai turejo šepetį kol mama neišmetė, nes šepečio plasmasė smirdejo. O naujo dar nenupirkau schmoll.gif yra tu Madan šepečių pirkt pvz kikoje blush2.gif o gal geresni yra Chris Christensen šepečiai? g.gif
o kikoje jau nebera sepeciu madan doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burgunt: 17 vasario 2015 - 18:47
QUOTE(burgunt @ 2015 02 17, 19:30)
o kikoje jau nebera sepeciu madan doh.gif

Yra, bet ne ovalus smile.gif
Atsakyti
atsiprasau uz durna klausima blush2.gif ax.gif ar dalyvaujant parodoje, butinai jorkas turi but su ilgais plaukais ?
Atsakyti
user posted image
Cia mano Stela jau paaugus
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 02 17, 21:43)
atsiprasau uz durna klausima blush2.gif  ax.gif ar dalyvaujant parodoje, butinai jorkas turi but su ilgais plaukais ?

Zinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga94 @ 2015 02 18, 00:39)
user posted image
Cia mano Stela jau paaugus

Sveikute. Man nerodo. verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(burgunt @ 2015 02 17, 23:43)
atsiprasau uz durna klausima blush2.gif  ax.gif ar dalyvaujant parodoje, butinai jorkas turi but su ilgais plaukais ?

Nori dalyvauti parodoj? As galvojau anksciau. Ir veiseja zadejo atvaziuoti Kyra paruosti. Tuo labiau, kad duomenis gerus panele turi. Dar, prisimenu traukinio palydove mus su Kyra uzkalbino. Pasirodo, kad ji veisia jorkus. Tuo metu turejo 16. Gyvena Drammene. Tai, ji irgi sake, kad Kyra labai taisyklinga. Irgi kviete i parodas. Bet, vyras perkalbejo. Sake, vistiek neveisim sunu, tai kam tas stresas mergaitei. Tai, taip ir liko Kyra be medaliu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Neiseina kazkodel ikelti foto, gal galit placiau paaiskint kaip ikelti?:)noriu pasidalinti saviskes nuotrauka
Atsakyti