Jo, kai savas namas, tai paprasčiau. O mes daugiabučiame name, tai irgi labai ilgai svarstėm, ar po pirmo skiepo jau galima vesti, bet kadangi jau pirmą kartą išvedus žinojo, ką reikia daryt, tai nelaukėm iki trijų mėnesių vedžiojimui. Tik labiau stebėjom, ką ten uostinėja

O aš po pirmos savaitės, tai iškart į darbą išėjau ir per pietus netirėjau galimybės grįžt, tai tekdavo ant palutės daryt... Užtat šiek tiek ilgaiu užtrukom, kol visai atprato namie daryt. na bet nuo 6 mėn. tphu tphu tphu namie nė karto nėra padarius. O kartais tenka ir po 12 val išlaukt...
O dėl sauso kokybės, tai labai daug diskusijų, bet bent jau aš renkuosi begrūdį ir kuo daugiau mėsos. Jei nėra problemų su alergija baltymams, tai toks man atrodo geriausias. Pvz.: Orijen, Acana, Taste of the wild ir pan. Kiekvienam pagal savo įsivaizdavimą