Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis kepinys, gaminys

Monkey bread( beždžionių duoną)
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 09 25, 10:49)
Datulių pyragas
QUOTE(jovivita @ 2015 09 26, 20:32)
Galima receptą
Galima smile.gif Šimtą metų tik pagal šį receptą kepu.
Tikrai, labai gardus ir purus pyragas.

1 stk. supjaustytų džiovintų datulių
1 stk. cukraus (aš dedu šiek tiek mažiau)
1 kiaušinis
100 g. sviesto
1,5 - 2 stk. miltų
1 arb.š. vanilinio cukraus
1 arb.š sodos
1 arb.š. kepimo miltelių
truputi druskos
cukraus pudros papuošimui

1. Supjaustytas džiovintas datules užpilame 1 stikline karšto vandens ir įdedame tą 1 arb.š. sodos.
2. Kai atvėsta, sudedame cukrų, vanilinį cukrų, druskos mažyti žiupsnelį, ištirpintą sviestą, kiaušinį. Viską išmaišome.
3. Tuomet, bemaišant dar supilame miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
4. Viską gerai išmaišome ir tešlą supilame į skardą ar kepimo formą.

Kepu apie 1val 200-190 C
Apibarstau cukraus pudra.

Jei kepsite, pasidalinkite, ar patiko smile.gif
Atsakyti
Šiandien- nekeptas meduolių ir bananų tortas.
Atsakyti
keksiukai su obuoliais, kurie akimirksniu dingo smile.gif
Atsakyti
Visgi, skaniai skaitosi 4u.gif o sodos nugesinti nereikia g.gif ar nesijaucia iskepus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 28 rugsėjo 2015 - 07:47
QUOTE(Visgi @ 2015 09 27, 14:21)
Galima smile.gif Šimtą metų tik pagal šį receptą kepu.
Tikrai, labai gardus ir purus pyragas.

Įdomiai skamba smile.gif Bandysiu ir aš smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 28 rugsėjo 2015 - 09:38
QUOTE(Visgi @ 2015 09 27, 14:21)
Galima smile.gif Šimtą metų tik pagal šį receptą kepu.
Tikrai, labai gardus ir purus pyragas.

Kokio dydžio skardoje kepate pyragą? Datulių pyragą esu kepus ne kartą man bent jau patinka.

Naikinam obuolius pas mus ir vėl keksiukai su obuoliais ir perliniu cukrumi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 09 28, 08:44)
Visgi, skaniai skaitosi 4u.gif o sodos nugesinti nereikia g.gif ar nesijaucia iskepus cool.gif
QUOTE(jovivita @ 2015 09 28, 11:58)
Kokio dydžio skardoje kepate pyragą? Datulių pyragą esu kepus ne kartą man bent jau patinka.
Naikinam obuolius pas mus ir vėl keksiukai su obuoliais ir perliniu cukrumi smile.gif

Naikinam obuolius pas mus ir vėl keksiukai su obuoliais ir  perliniu cukrumi smile.gif
Ne, nereikia, mat kai įpili tą karštą vandenį ir įdedi sodos, tai labai viskas suputoja.

Šį pyragą kepu štai tokioje apvalioje atsegamoje formoje:

user posted image

Pas mus taip taip šiandien obuolių pyragas. Kartais su ledais, kartais su plakta grietinėle.
Šiandien su grietinėle.
Mano šeima pasinešus ant obuolių pyrago. Jau man čia kasdienybė, beveik.
QUOTE(kami_ @ 2015 09 28, 10:38)
Įdomiai skamba smile.gif Bandysiu ir aš smile.gif
Jis man labai kvapnus. Kalėdomis kvepiantis smile.gif
Atsakyti

Visgi aciu isbandysiu 4u.gif del obuoliu pyrago tai lyg as buciau parasius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 29 rugsėjo 2015 - 08:23
Prancūziškas varškės pyragas smile.gif
Atsakyti
vel kepa obuoliu pyragas smile.gif
Atsakyti
“Snickers“ tortas
http://sokiaivirtuve...nickers-tortas/

21 cm biskvitams reikės:

2 kiaušinių;
200 „Rududu“;
200 g grietinės;
200 g miltų;
200 g cukraus;
2 a.š. kepimo miltelių.
Grietinėlės kremui: 420 g grietinėlės; 2 v.š. cukraus.

Karameliniam kremui:

200 g „Rududu“;
100 g sviesto; 120 g;
kepintų žemės riešutų ( sūdytų).
Šokolado pertepimui ir puošimui: 200g šokolado, 100 ml pieno.

Biskvitų sulaistymui: apie 100 ml virinto vandens, citrinos sulčių, cukraus pagal skonį.

Eiga: Biskvitams išplakame kiaušinius su cukrumi, dedame kambario temperatūros „Rududu“, plakame tol, kol nebelieka gumuliukų. Pilame grietinę, suberiame persijotus miltus bei kepimo miltelius, viską gerai išmaišome. Gautą tešlą padaliname į dvi dalis, vieną dalį supilame į kepimo popieriumi išklotą formą, kepame 180 laipsnių temperatūroje, apie 15-20 minučių. Tą patį pakartojame ir su likusia tešla. Atvėsusius biskvitus perpjauname pusiau, gaunasi 4 biskvitai. Asmeniškai aš kepiau kekturis biskvitus atskirai ( apie 7 minutes) , nes su perpjovimu dar nesusidraugavau.
Kremai, pertepimai, sulaistymas:

Ant garų vonelės ištirpiname šokoladą, supilame pieną ir išmaišome.
Iki standumo išpakame grietinėlę su cukrumi.
Kambario temperatūros „Rududu“ ir sviestą ištriname (į pagalbą atėjo mikseris) iki vientisos masės, suberiame smulkintus riešutus, išmaišome.
Sirupui skirtus produktus sumaišome.
Sluoksniavimas:

Į formą dedame biskvitą, sulaistome su sirupu, pertepame šokoladu, tepame pusę grietinėlės kremo. Dedame antrą biskvitą, sulaistome, sutepame šokoladu ir sudedame visą rududu kremą. Vėl dedame trečią biskvitą, sulaistome, aptepame šokoladu, ir sudedame visą grietinėlę ( 2 v.š. pasilikite). Galiausiai dedame ketvirtą biskvitą sulaistome, tepame šokoldu ir aptepame 2 v.š. grietinėlės. Nakčiai paliekame šaldytuve. Puošimui sunaudojau likusį šokoladinį pertepimą, bei 3 „Snickers“ šokoladukus.
user posted image
Atsakyti