Obuolių-persikų pyragas su švelniu grietinės kremu
Obuolių pyragas
obuoliu pyragas
lietiniu blynu tortas

Florentinai (Beatos virtuvė)

Surio pyragas su obuoliais.
QUOTE(Renata123 @ 2015 09 13, 22:57)
Surio pyragas su obuoliais.
prasom pasidalinti receptu

QUOTE(AJIRA @ 2015 09 16, 09:26)
Gaminau pagal si recepta.
Google vertejas pakankamai gerai viska isverte. Jei kils klausimu, klauskit - padesiu.
Mano komentaras: gavosi ypatingai skanus pyragas! Naudojau ~250 gr aviziniu sausainiu. Varske visgi dejau is kibiriuko (nors autore patare naudoti riebia paprasta, kelis kartus permalta varske), ji buvo saldi ir vaniline, tad cukraus idejau simboliskai, o vaniles is viso nenaudojau, o vietoj grietineles grietine. Viskas puikiai iskepe, tik kepiau aisku ilgeliau, nes bijojau, kad viduj nebutu skystas. Kadangi netiketai uzgriuvo sveciai, pyraga pjovem dar silta, bet vis tiek buvo labai skanus, bet pyragao dar liko ir ji gerai atvesinau, na, skonis buvo nepakartojamas (nebent man ir mano seimos nariams).
QUOTE(Renata123 @ 2015 09 16, 19:34)
Gaminau pagal si recepta.
Google vertejas pakankamai gerai viska isverte. Jei kils klausimu, klauskit - padesiu.
Mano komentaras: gavosi ypatingai skanus pyragas! Naudojau ~250 gr aviziniu sausainiu. Varske visgi dejau is kibiriuko (nors autore patare naudoti riebia paprasta, kelis kartus permalta varske), ji buvo saldi ir vaniline, tad cukraus idejau simboliskai, o vaniles is viso nenaudojau, o vietoj grietineles grietine. Viskas puikiai iskepe, tik kepiau aisku ilgeliau, nes bijojau, kad viduj nebutu skystas. Kadangi netiketai uzgriuvo sveciai, pyraga pjovem dar silta, bet vis tiek buvo labai skanus, bet pyragao dar liko ir ji gerai atvesinau, na, skonis buvo nepakartojamas (nebent man ir mano seimos nariams).
Google vertejas pakankamai gerai viska isverte. Jei kils klausimu, klauskit - padesiu.
Mano komentaras: gavosi ypatingai skanus pyragas! Naudojau ~250 gr aviziniu sausainiu. Varske visgi dejau is kibiriuko (nors autore patare naudoti riebia paprasta, kelis kartus permalta varske), ji buvo saldi ir vaniline, tad cukraus idejau simboliskai, o vaniles is viso nenaudojau, o vietoj grietineles grietine. Viskas puikiai iskepe, tik kepiau aisku ilgeliau, nes bijojau, kad viduj nebutu skystas. Kadangi netiketai uzgriuvo sveciai, pyraga pjovem dar silta, bet vis tiek buvo labai skanus, bet pyragao dar liko ir ji gerai atvesinau, na, skonis buvo nepakartojamas (nebent man ir mano seimos nariams).
aciu


QUOTE(AJIRA @ 2015 09 17, 09:19)
Pades.


Na, jei megstate surio pyragus ir keptus obuolius, tai turetu patikti, mums buvo labai skanu. O jei kils klausimu del vertimo, klauskit.

QUOTE(Renata123 @ 2015 09 17, 10:34)
Pades.
Ingredientus tai tiksliai isverte. Tik varske isverte liesa, o turi buti riebi (siokias tokias zinias pl kalbos turiu, tad si bei ta suprantu).
Na, jei megstate surio pyragus ir keptus obuolius, tai turetu patikti, mums buvo labai skanu. O jei kils klausimu del vertimo, klauskit.


Na, jei megstate surio pyragus ir keptus obuolius, tai turetu patikti, mums buvo labai skanu. O jei kils klausimu del vertimo, klauskit.

megstam ir surio pyragus ir keptus obuolius


Obuolinis pyragas