QUOTE(Renata123 @ 2016 02 19, 23:39)
QUOTE(pašnekutė @ 2016 02 19, 20:30)
O kaip jums patiko tos bulkutes? Ar buvo gryno "bulkunio", "teslinio" skonio, ar labiau "makaronu" skonio?
Čia tai klausimas
Bulkinio tai tikrai ne. Į makaronus irgi nepanašu. Jos atsigarina, pasidaro purios ir ... Kokius padažus dėsit - toks skonis ir bus. Žinoma, gali būti ir kaip priedas prie nesaldžių patiekalų. Bet mums tai jis - su sentimentais, neišdildomais prisiminimais, tai gal todėl yra ypatingesnis, nei kad šiaip pasigaminus. Tikiu, kad galima ir patiems pasigaminti. Bet kažkodėl nenorėjau gadinti įspūdžio ir pati eksperimentuoti. Mes tada-kažkada valgėm būtent tenykštės vietinės gamybos ir šviežius. Tai galvoju, kad vargu ar pavyks pagamint taip, kaip tradicijas turintys gamintojai.
Beje, kažkur turiu meduolių ant garų receptą. Labai įdomų. Kai atkasiu - pasidalinsiu.