Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis kepinys, gaminys

grietinietis - paprasta ir greita
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 03 13, 17:41)
grietinietis - paprasta ir greita

Cia pyragas? Galima recepta? bigsmile.gif
Atsakyti
Cinamoniniu juosteliu pyragas.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 03 13, 18:37)
Cia pyragas? Galima recepta? bigsmile.gif

grietininis pyragas
Atsakyti
Dekoju! 4u.gif
Atsakyti
Savaitgalį - tinginys pats tikriausias biggrin.gif ir kukurūzų miltų/obuolių tyrės keksiukai.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2015 03 16, 23:32)
kukurūzų miltų/obuolių tyrės keksiukai.

noreciau ir as tokiu keksiuku issikepti wub.gif
Atsakyti
7 -8 keksiukams

130 g kukurūzų (ryžių) miltų
3 tryniai
20 ml aliejaus (įmaišiau ~2 valg.š. kokoso aliejaus, galima jį ištirpinti ir pilti skystą)
2 vid.dydžio saldūs obuoliai
50-70 g razinų (galima keisti į datules)
1/3  arbt.š. sodos
2 žiupsneliai cinamono
sviesto formų ištepimui

Eiga:
Įkaitinti orkaitę iki 170-180 С.

Silikonines formas ištepti sviestu.

1. Razinas užpilti karštu vandeniu ir palikti 3-4 val., Vandenį nupilti, 
razinas gerai nusausinti, ir sutrinti smulkintuve.
2. Obuolius nulupti ir išvirti garuose arba iškepti orkaitėje.
3. Trynius išplakti, juos plakant pilti aliejų, sudėti obuolių piurė, 
bei trintas razinas.
4. Miltus išsijoti su soda ir cinamonu, Įmaišyti į skystą masę.
5. Paruoštą tešlą sudėti į kepimo formeles ir kepti 30 minučių. Atvėsinti.

Vis tik soda kažkiek jaučiasi, tad verta ją nugęsinti su actu ar jogurtu. wink.gif




QUOTE(AJIRA @ 2015 03 17, 11:25)
noreciau ir as tokiu keksiuku issikepti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2015 03 17, 21:42)
7 -8 keksiukams

dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 03 18, 09:53)


mirksiukas.gif jei pakeisite miltus į ryžių miltus, bus minkštesni ir puresni. thumbup.gif šiandien vėl kepiau, tai su ryžių miltais (tiesa, 30 g keičiau į burnočio sėklų miltus) gavosi minkštutėliai ir labai gardūs. Laukiu kada mažoji ragautoja šiuos įvertins cool.gif sodą gesinau šaukšteliu grietinės.
Atsakyti
Savaitgalį kepiau paprastus naminius sausainius, bet maniškiui taip patiko, kad kitą dieną teko kartot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2015 03 18, 14:55)
mirksiukas.gif  jei pakeisite miltus į ryžių miltus, bus minkštesni ir puresni.  thumbup.gif  šiandien vėl kepiau, tai su ryžių miltais (tiesa, 30 g keičiau į burnočio sėklų miltus) gavosi minkštutėliai ir labai gardūs. Laukiu kada mažoji ragautoja šiuos įvertins  cool.gif sodą gesinau šaukšteliu grietinės.

4u.gif drinks_cheers.gif sodą būtinai reikia nugesinti, aš paprastai i kefyrą idedu, išmaišau ir tik tada į tešlą, bet dabar vietoj sodos naudoju kepimo miltelius smile.gif
Atsakyti