Žiūrėsim kaip bus kai nuskaidrės.
Vyras vis praeidamas pro akvą pažiūri pažiūri ir sako - čia kažkokią nesąmonę padarei
QUOTE(kubilina @ 2015 02 22, 22:52)
Vyras vis praeidamas pro akvą pažiūri pažiūri ir sako - čia kažkokią nesąmonę padarei
Prašom su vaizdinėm priemonėm
QUOTE(kvyka @ 2015 02 22, 22:39)
O pats Arvydas?
QUOTE(cile @ 2015 02 21, 12:55)
Nu va, Sandia, ikliuvai - turi motinine seima, Arvydas paskolina akvuka, as apsiimu parduot zuveliokus, o tu tik priziurek juos
o siaip tai juokas juokais, bet kokybisku zuvu sunku gaut...veist mazai kas veisia, o padoriu tiekeju kazkodel nelabai yra
o siaip tai juokas juokais, bet kokybisku zuvu sunku gaut...veist mazai kas veisia, o padoriu tiekeju kazkodel nelabai yra
greiciau ne seima o haremas-vienas bernas ir visos mergos
ziuriu man jau visa veiklos plana sugalvojot
QUOTE(Sandia @ 2015 02 23, 10:54)
greiciau ne seima o haremas-vienas bernas ir visos mergos
kad jau darban man tuoj grizt reiks, nebus kada leliukais rupintis.. bet siaip labai smagu ziuret, kaip auga: ispradziu tik laseliukai permatomi, kita diena jau akys matos, dar kita jau pilviukas juoduoja, o as tiesa sakant nelabai tikejaus kad nors vienas uzaugs. bus matyt kaip toliau seksis 
Ei! Cia ne veiklos, o VERSLO planas!
P.S. Tik kai noresi mums su Cile atsidekot, nepamirsk, kad mano gleznas organizmas tik nuo "puses astuoniu" pradeda toleruot
QUOTE(Aira2 @ 2015 02 22, 19:55)
Pamačiau labai gražių žuvelių - diskusų.Tokios gražios spalvos
,tokie nuostabūs
,kad negaliu atsigrožėti.Ar galima mano akvariume (240 l) laikyti tokius gražuolius?
.Ar sunki jų priežiūra?Kiek tokių į savo akvariumą galėčiau įleisti? 
Taip,tai lepi ir brangi žuvytė,ne pradedantiesiems,be to,sunku sveikų ir neužtrauktų gauti.Jiem reikia temp akvariume 28-30 laipsnių,kaip ir ramireziams.Bet jei nuspręsi laikyti,galėtum kokius 5,nes jie mėgsta draugiją.Mačiau Klaipėdoj vienas žmogus savo veisimo labai gražius ir kokybiškus pardavinėja,jis ir apie priežiūrą painformuotų.
QUOTE(Tuomce @ 2015 02 19, 11:14)
Šis mano, senasis 450ltr
Papildyta:
Bet tai mano manau reikia daryt atskirus albumus, nes dabar nuotraukų yra iš 54, 70, 126, 450, 500 litrų akvariumų, kai kurių pas mane jau nebėra. Ar aktualūs seni akvariumai ar ne?
Papildyta:
Bet tai mano manau reikia daryt atskirus albumus, nes dabar nuotraukų yra iš 54, 70, 126, 450, 500 litrų akvariumų, kai kurių pas mane jau nebėra. Ar aktualūs seni akvariumai ar ne?
Gal galite man isduoti paslapti kur tas albumiukas su akvariumais
QUOTE(kristutex @ 2015 02 23, 16:06)
Gal galite man isduoti paslapti kur tas albumiukas su akvariumais
noreciau ir prisijungti, pasiziurineti 
http://public.fotki.com/AguariumForum/
QUOTE(Sandia @ 2015 02 23, 16:07)
o albuma nauja kiekvienas savo susikuria, ar kazkas vienas tvarkote ir viska keliate ?
QUOTE(BuZu @ 2015 02 22, 10:52)
Tai kiek maksimaliai galima laikyt ramirezių ar apistogramų 200ltr akvariume?
QUOTE(kristutex @ 2015 02 23, 16:32)
o albuma nauja kiekvienas savo susikuria, ar kazkas vienas tvarkote ir viska keliate ?
kiekvienas savo albuma tvarko
QUOTE(BuZu @ 2015 02 23, 16:47)
cia is straipsnio apie ramirezi "An aquarium with a base measuring 60 ∗ 30 cm or equivalent is sufficient for a single pair." pasigooglinkit
QUOTE(Sandia @ 2015 02 23, 16:50)
Kazkaip man neleidzia naujo albumo sukirti