Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 02 25, 17:21)
[U]
Tikiu, kad gali "NEBUT PROBLEMU"  lotuliukas.gif  (Ne tai, kad labai tikiu, bet kentet galima). Nu bet ne uz ka nepatikesiu, kad gali dar ir kas nors GERO but  schmoll.gif  tongue.gif
Kaip musu redaktore sakydavu: "Reikia problemu? Buvo, yra ir bus tu problemu, tik reik paieskot"  thumbup.gif

tai tas bakterijas naudot verta tada, kai negalima gauti akvariumo startui seno akvariumo vandens jau su tom pačiom bakterijom esančiom vandenyje.
Papildyta:
QUOTE(Aira2 @ 2015 02 25, 17:31)
Sakykit,vienam staripsnyje pasiskaičiau,kad galima natūraliai patręšti augalus.
Reikia įmesti agurką į gruntą ( nulupti odelę ) .Ar toks "patręšimas" naudingas ?
Ar čia nesąmonė?  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif noriu pamatyt kas čia per straipsnis.
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 02 25, 17:38)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  noriu pamatyt kas čia per straipsnis.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau 2 norintys yra 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jokiu bakteriju nepyliau, seno vandens neturejau.... smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Esu ieškojimų stadijoje...Nežinau, kokį pirkti akvariumą: tiesų ar panoraminį// Ar panoraminis būtų gražu 80 cm..? Gal vis tik geriau tiesų? Ką patartumėte? ax.gif

Ir spalva kokia geriau:skaidrus stiklas ar tamsintas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medinuke1: 25 vasario 2015 - 18:55
QUOTE(kvyka @ 2015 02 25, 17:55)
Jokiu bakteriju nepyliau, seno vandens neturejau.... smile.gif

Tai ir nesiūlau pirkt ir pilt, bet jau kad turi- blogiau nebus
Papildyta:
QUOTE(medinuke1 @ 2015 02 25, 18:52)
Sveikutės. Esu ieškojimų stadijoje...Nežinau, kokį pirkti akvariumą: tiesų ar panoraminį// Ar panoraminis būtų gražu 80 cm..? Gal vis tik geriau tiesų? Ką patartumėte? ax.gif

Ir spalva kokia geriau:skaidrus stiklas ar tamsintas?  blush2.gif

As tik uz tiesu.
Atsakyti
QUOTE(medinuke1 @ 2015 02 25, 18:52)

Ir spalva kokia geriau:skaidrus stiklas ar tamsintas?  blush2.gif

O as uz panoramini ir skaidru. Tiesa pats tokio niekad neturejau ir priziuret ji turbut nelengva, bet jau, kad grazu tai grazu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2015 02 25, 14:00)
O vat imsiu ir paprieštarausiu tongue.gif . Jokios tos gupijos ne nelaimėlės, puikios žuvikės, veisiasi pas mane kaip pasiutusios. Ir aš būčiau labiau už imt žmogaus gupijas, o ne parduotuvės, nebent kaip sakant dėl veislės kokį gal. Mano dalis jaunimo jau užsakyta ir laukia to momento, kai galės keliaut į naujus namus. Jei yra norinčių - prašom mirksiukas.gif , tik jaunimas vien patelės doh.gif .

O pas mane molineziju praktiskai vien bernai patinai biggrin.gif
Tarp kitko, pas mane jos visgi susimaise, Gupijos patinas, ir molinezijos patele. nes tie maziuliukai pakritiniai, tai labai idomus. Viena vienintele patele yra juoda, tik uodega turi gelsva atspalvi ir jame juodi taskiukai o forma grynai gupijos biggrin.gif o kitas patinas turi virsutini peleka iga ilga kaip gupijos, nes kiti tai toki ovalu kaip moles. - dar siek tiek ir isveisiu nauja rusi - gupine molinezija biggrin.gif lotuliukas.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Uz tiesu todel, kad pirma sveikiau zuvim, antra jei reiktu ateityje naujo dangcio ir su geru apsvietimu, tai daryti gerokai paprasciau.
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 02 25, 20:06)
O pas mane molineziju praktiskai vien bernai patinai biggrin.gif
Tarp kitko, pas mane jos visgi susimaise, Gupijos patinas, ir molinezijos patele. nes tie maziuliukai pakritiniai, tai labai idomus. Viena vienintele patele yra juoda, tik uodega turi gelsva atspalvi ir jame juodi taskiukai o forma grynai gupijos biggrin.gif o kitas patinas turi virsutini peleka iga ilga kaip gupijos, nes kiti tai toki ovalu kaip moles.  - dar siek tiek ir isveisiu nauja rusi - gupine molinezija biggrin.gif lotuliukas.gif  thumbup.gif  4u.gif

Susikurvinimas anei joks ne stebuklas, o pati pirmoji PROFESIJA!! mirksiukas.gif
Tik tie pavainikiai palikuoniu netures. schmoll.gif Taip jau yra, kad visos gyvavedes is naturos biski prie bledziu, bet pastarosios platina tik ligas, o ne autostrada thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2015 02 25, 20:09)
Uz tiesu todel, kad pirma sveikiau zuvim, antra jei reiktu ateityje naujo dangcio ir su geru apsvietimu, tai daryti gerokai paprasciau.

Del aptarnavimo nebesigincyju ir prisipazistu klydes. Bet del grozio... ax.gif blush2.gif wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif ...
Atsakyti
Turiu dar vieną klausimą. ax.gif
Akvariumui turiu dviejų rūšių gruntą, t.y. skirtingo smulkumo. Stambesnis 5-10 mm, ir smulkesnis apie 4-5 mm. Kokiu būdu geriau panaudoti gruntą?
Sumaišyti? Ar pirma stambesnį, o ant viršaus smulkesnį? Ar pirma pilti smulkesnį, ant viršaus stambesnį?
Atsakyti
QUOTE(tekilute @ 2015 02 26, 09:10)
Turiu dar vieną klausimą.  ax.gif
Akvariumui turiu dviejų rūšių gruntą, t.y. skirtingo smulkumo. Stambesnis 5-10 mm, ir smulkesnis apie 4-5 mm. Kokiu būdu geriau panaudoti gruntą?
Sumaišyti? Ar pirma stambesnį, o ant viršaus smulkesnį? Ar pirma pilti smulkesnį, ant viršaus stambesnį?

pilciau stambesni i dugna (jei yra galimybė is vis stambaus nenaudociau schmoll.gif ), smulku ant virsaus. bet sodinant augalus vis vien susimaišys. jei dazniai bus persodinejama ar kitaip judinamas gruntas, po kurio laiko smulkus atsiras apacioje, o stambus virsuje.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 26 vasario 2015 - 09:36
QUOTE(tekilute @ 2015 02 26, 10:10)
Turiu dar vieną klausimą.  ax.gif

Na mano patitris nėra labai didelė, bet visai neseniai kaip tik dėl šios priežasties teko daryti restartą. Aš tokio stambaus grunto nenaudočiau visai. 1cm akmenukai per dideli, nebent akvariumas ne augalinis. Žymiai sunkiau sodinti augalus stambiame grunte.
Sumaišius akmenukus smulkieji nukeliaus į dugną.
Atsakyti