Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis dantų plombavimas / laminatės

gal kas daresi estetinis plombavima del ryskios fluorozes? panasu, kad man tai vienintelis budas grazius baltus dantis turet sad.gif
Atsakyti
Merginos pasirodykite prasau,kas daresi estetini plombavima,taip norisi pamatyti jusu sypsenas ir ar esate patenkintos 4u.gif Kaip jau pasakojau,pas mane nuo mazens buvo tarpai tarp dantku,juos jau senai susitvarkiau,dabar norisi dantuku forma siek tiek pagrazinti, planuoju darytis vasara Prodente, siek tiek pabalinsiu apatinius,kad ir virsutiniai sviesesni nei dabar butu,mano pacios dantukai niekada nebuvo sviesus,vis svajoju apie spindincia sypsena:)
Atsakyti
Zu keliu menesiu darysiuos estetini plombavima+ higieninis valymas,balinimas, viso kaina (6 dantukai) 1575 Euro Prodente. Kiek mokejo kitos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2016 03 24, 13:31)
Merginos pasirodykite prasau,kas daresi estetini plombavima,taip norisi pamatyti jusu sypsenas ir ar esate patenkintos 4u.gif  Kaip jau pasakojau,pas mane nuo mazens buvo tarpai tarp dantku,juos jau senai susitvarkiau,dabar norisi dantuku forma siek tiek pagrazinti, planuoju darytis vasara Prodente, siek tiek pabalinsiu apatinius,kad ir virsutiniai sviesesni nei dabar butu,mano pacios dantukai niekada nebuvo sviesus,vis svajoju apie spindincia sypsena:)


Galiu parodyti savuosiu dantukus, gyd. Morkuvienė net įsidėjo parodyti kaip atrodė prieš jos darbą ir po. Veiksmas vyko prieš porą metų, tai kiek pamenu, atsiėjo man su higiena ir darbu 2500lt, nesibalinau.Dantys daryti abu priekiniai ir šiek tiek šalią jų esantys, tai realiai ji man sake, kad skaitosi kaip 4 dantys. Likau labai patenkinta rezultatu, nesiūlė nieko primygtinai, pasakojo kas ir kaip būtų daroma. Darbas truko vieną diena nuo 9 ryto iki maždaug 13 val..
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2016 03 30, 11:46)
Galiu parodyti savuosiu dantukus, gyd. Morkuvienė net įsidėjo parodyti kaip atrodė prieš jos darbą ir po. Veiksmas vyko prieš porą metų, tai kiek pamenu, atsiėjo man su higiena ir darbu 2500lt, nesibalinau.Dantys daryti abu priekiniai ir  šiek tiek šalią jų esantys, tai realiai ji man sake, kad skaitosi kaip 4 dantys. Likau labai patenkinta rezultatu, nesiūlė nieko primygtinai, pasakojo kas ir kaip būtų daroma. Darbas truko vieną diena nuo 9 ryto iki maždaug 13 val..

o kaip dabar dantukai gyvena? ar nebuvo nuskile, atsilupe, ar vis tokie balti? ar poliruojat?
ar per du metus pastebejot kokiu pokyciu, patamsejimu? aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 30 kovo 2016 - 17:42
QUOTE(GITALE @ 2016 03 30, 18:42)
o kaip dabar dantukai gyvena? ar nebuvo nuskile, atsilupe, ar vis tokie balti? ar poliruojat?
ar per du metus pastebejot kokiu pokyciu, patamsejimu? aciu

Na tfu tfu tfu gerai viskas.poliruoju kartu su higiena tam pačiam Prodente 2 kartus per metus.kažkokių pasikeitimų nematau,na bet aš nevartoju kavos, nerūkau tai galbūt man pasikeitimas spalvos ne taip greit pasimatytų.aišku po higienos ir poliravimo tikrai atrodo geriau,bet nuo kitų dantų kažkokių skirtumų nepastebėjau,kad tamsėtų ir pan.
Atsakyti
Labai graziai atliktas darbas! Taip pat darysiuos pas Morkuviene, tikiuosi nenusivilti darbu, todel tikrai domina viskas,kas susije su estetiniu plombavimu. As noreciau siek tiek pabalinti dantukus,jie,kaip ju minejau,visada buvo gelsvi.
Kas del estetinio plombavimo laikymo, as pirma karta estetini dariausi gal pries 15 metu,jau net tiksliai nepamenu,jis man po siaidienai laiko,viska vlagau,net buteliu su dantimi atsukineju, sverbu ,kad profesionalas darytu cool.gif
Atsakyti
Labas,
Prašau patarimo unsure.gif
Dar nepraėjo porą metų kaip buvo atliktas estetinis blombavimas vienam dančiui, o jis šiandien man atlūžo verysad.gif
Nežinau ką daryti. Ar turiu teisę kažko reikalauti iš tos įstaigis ir to stomatologo. Čekius jau vargu ar išsaugojau, bet pas juos juk visi įrašai turi būti.
Manau, kad nekokybiškai padaryta. Esu 10 metų "išvaikščiojus" su plomba, prilipdyta ant pusės danties, o čia - du metai nepraėjo.
Prašau, patrkite ką nors...
Atsakyti
Pagaliau ryžausi ir susitvakiau dantis su laminatėmis ax.gif
Buvo:
vartotojo įkelta nuotrauka

Laikini, kol gamino:
vartotojo įkelta nuotrauka

Laminatės:
vartotojo įkelta nuotrauka

Truputį apšvietimas prastas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2017 02 09, 19:41)
Pagaliau ryžausi ir susitvakiau dantis su laminatėmis  ax.gif

Labai gražu ir labai sveikinu su naujais dantukais, turbūt visai kitas gyvenimas prasidėjo, pilnas šypsenos tongue.gif

Kur darėtės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 02 10, 20:27)
Labai gražu ir labai sveikinu su naujais dantukais, turbūt visai kitas gyvenimas prasidėjo, pilnas šypsenos  tongue.gif

Kur darėtės?  smile.gif


Klaipėdoje pas P.Deineką 4u.gif
Dar apatinius reik tvarkyti 4u.gif
Tai buvo baisiausias mano gyvenimo kompleksas
Atsakyti
Gal kas daretes estetini plombavima Kaune, Neodentoje?
Atsakyti