Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojos renkasi čia

QUOTE(saridon'e @ 2015 02 10, 21:41)
Čia iš Babtų?  ax.gif

Is Babtu, tik as ne pati uzsisakinejau, man merginos atsiunte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 02 10, 22:29)
Is Babtu, tik as ne pati uzsisakinejau, man merginos atsiunte  smile.gif

ačiū 4u.gif Tada einu rašyt, mažu gausiu sąrašą ko turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 10, 22:46)
Oi kaip pažįstamas jausmas, kai viską darai pati.  verysad.gif Viena vertus taip gera, kai niekam nereik aiškintis, kodėl vėl užsisakei pomidorų sėklų, kita vertus, namai, sodas, ligoti tėvai ir visa kita tik ant tavo pečių ir nė kam nepasiguosi, kad kaldama šiltnamį pirštą persikirtai ar niekaip nėjo prisukt krano. Ai, viską galima išgyventi, kai šiltnamis džiugina skoniu ir spalvomis.  cool.gif

Nesprogs žandai. Šiandien gedulas, sultys baigės.  verysad.gif O pridariau visą rūsį.... doh.gif

trimeris lengvas puiki kalėdinė dovana smile.gif nereikes keliais šliaužti per kiemą lotuliukas.gif dar apie 100 ltr pomidorų sulčių yra rami užteks iki naujo derliaus smile.gif

QUOTE(Steputė @ 2015 02 10, 22:49)
Tai kada pradėsit aptarinėti ukrainietiškų pomidorų veisles, BESARMATĖS?  cry.gif

rudenelį tadū užsuk ir pataikysi kaip pirštu į akį tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 10 vasario 2015 - 22:41
QUOTE(saridon'e @ 2015 02 10, 22:31)
ačiū  4u.gif Tada einu rašyt, mažu gausiu sąrašą ko turi  ax.gif

Paprikas 2 rusiu bandysiu is ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 02 10, 22:51)
Paprikas 2 rusiu bandysiu is ten  smile.gif

parašiau laiškelį ax.gif
kokias rūšis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 02 10, 22:48)
Aš pirmą kartą rinkausi pagal grožį  ax.gif Irgi buvau žalia, nemokėjau nei genėt, nei apie laistymą kažką nusimaniau o tuo labiau papildomą tręšimą. Auginau Romus geltonus ir Black cherry. Kietesni dažniausiai hibridai būna  g.gif

As ne pirma bet vistiek pagal grozi..treti metai su siltnamiu,bet vis dar zalia.pirmais uzauginom tikras dziungles su minimum mazulyciu pomidoru,antrais sakiau velniop viska,nesodinau isvis,bet kazko pridygo is supuvusiu dziungliniu pomidoriu biggrin.gif aisku nieko is tu nesugavo,na dziungliu maziau.
Siemet vel pagal grozi prisipirkau ir sedesiu cia nuo iki nu mazu ka uzauginsiu sad.gif
Atsakyti
Pasiseks, pasiseks, su hibridais visiems pasiseka, tik reikia genet , rist ir laistyt reguliariai biggrin.gif

Mergicos, Is Babtu Reda paprikos man asmeniskai patinka, gal dabar yra kitokiu jau.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 02 11, 00:21)
Pasiseks, pasiseks, su hibridais visiems pasiseka, tik reikia genet , rist ir laistyt reguliariai biggrin.gif

Mergicos, Is Babtu Reda paprikos man asmeniskai patinka, gal dabar yra kitokiu jau.

Dar nezinau ar ten hibridai,kai ateis siuntinys parasysiu pav.
Nemoku genet,tikiuosi cia skaitydama ismokt kai ateis laikas.sivakar tik suzinojau kad ir ziedus ir uzmegztus nuskabyt pertekliu reik?
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2015 02 10, 23:11)
As ne pirma bet vistiek pagal grozi..treti metai su siltnamiu,bet vis dar zalia.pirmais uzauginom tikras dziungles su minimum mazulyciu pomidoru,antrais sakiau velniop viska,nesodinau isvis,bet kazko pridygo is supuvusiu dziungliniu pomidoriu biggrin.gif aisku nieko is tu nesugavo,na dziungliu maziau.
Siemet vel pagal grozi prisipirkau ir sedesiu cia nuo iki nu mazu ka uzauginsiu sad.gif

pas mane irgi buvo džiunglės (dar FB atminimui pasilikus draugės darytą nuotrauką) lotuliukas.gif
va antrais metais čia prisiskaičiusi ir foto medžiagos prisižiūrėjusi jau nebeliko šimtastiebių biggrin.gif Ir tų vyšniukų nelabai ir noriu nes pusė šiltnamio buvo jų o kita geltonų Romus biggrin.gif
Dar dėl lauke augančių žemaūgių kartais dvejoju kiek genėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2015 02 10, 23:31)
sivakar tik suzinojau kad ir ziedus ir uzmegztus nuskabyt pertekliu reik?

A kas jums čia taip sakė g.gif ?Patiems ankstyviausiems,kad dar ankstyvesni būtų,tai žiedus kai kurios pašalina,ale kitiems , tai, nei žiedų,nei juo labiau ,užmegztų pomidoriukų,[I]nerušinam [/I] schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 11, 00:57)
A kas jums čia taip sakė    g.gif  ?Patiems ankstyviausiems,kad dar ankstyvesni būtų,tai žiedus kai kurios pašalina,ale kitiems , tai, nei žiedų,nei juo labiau ,užmegztų pomidoriukų,[I]nerušinam [/I] schmoll.gif

Pirkdama didziujj beefblabla rusiu instrukcijas paskaitinejau..tai sakai jokij nerus?
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2015 02 11, 00:01)
Pirkdama didziujj beefblabla rusiu instrukcijas paskaitinejau..tai sakai jokij nerus?

Jo,gal geriau neruš biggrin.gif Kai prikaitins saulė iki +35 ar daugiau šiltnamius, patys nukris ax.gif
Atsakyti