Treciadienis
Pusryciai - kava, sumustinis
Pietus- varskes apkepas, as mieste pieniskas kokteilis su strudelio pyragu
Pavakariai- arbuzas ,pirmadienio sriuba pabaiginejom
Vakariene- vakaryksciai vistienos kepsniukai, bulves, pomidorai, pieniski kokteiliai su ledais
Trečiadienis
Pusryčiai: MB sumuštiniai su sūriu, man jogurtas, kava, arbata
Pietūs:man makaronai tu tunu, persikas
Vakarienė: trinta žaliųjų žirnelių sriuba, cukinijų - paprikų salotos su sėklom
Pusryčiai: MB sumuštiniai su sūriu, man jogurtas, kava, arbata
Pietūs:man makaronai tu tunu, persikas
Vakarienė: trinta žaliųjų žirnelių sriuba, cukinijų - paprikų salotos su sėklom
Trečiadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, kava, kakava, arbata.
Pietūs: vyras vežėsi dešros ir batono, namie troškinta vištiena, švilpikai.
Vakarienė: pieniška makaronų sriuba, kam trūko- lašinių su duona ir agurku, varškės su cukrum ar batono su uogiene.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, kava, kakava, arbata.
Pietūs: vyras vežėsi dešros ir batono, namie troškinta vištiena, švilpikai.
Vakarienė: pieniška makaronų sriuba, kam trūko- lašinių su duona ir agurku, varškės su cukrum ar batono su uogiene.
Pusryčiai - čirviniai blynai,
Pietūs - kiaušinienė,
Vakarienė - šaltibarščiai, bulvės, dešrelės.
Pietūs - kiaušinienė,
Vakarienė - šaltibarščiai, bulvės, dešrelės.
Ketvirtadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, paštetu, kava, kakava, arbata.
Pietūs: vyras troškintos vištienos su duona, namie- kiaulienos suktinukai su rūkyta dešra ir paprikomis, grikių košė, agurkai, bandelės širdelės su cinamonu.
Vakarienė: cukinijų blynai, pienas.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, paštetu, kava, kakava, arbata.
Pietūs: vyras troškintos vištienos su duona, namie- kiaulienos suktinukai su rūkyta dešra ir paprikomis, grikių košė, agurkai, bandelės širdelės su cinamonu.
Vakarienė: cukinijų blynai, pienas.
Ketvirtadienis
Pusryčiai: MB sumuštiniai su sūriu, man jogurtas; kava, arbata
Pietūs: Man žirnelių sriuba, cukinijų-paprikų slotos; skardinė ayvuogų, persikas
Vakarienė: Sklindžiai, pabaigėm sriubą.
Pietūs: Man žirnelių sriuba, cukinijų-paprikų slotos; skardinė ayvuogų, persikas
QUOTE(Okokionera @ 2015 08 07, 08:17)
Ketvirtadienis
su kuo maisot sitas darzoves ?
Man irgi įdomu
O cukinija ta geltona ar žalia?

Dietinis variantas:
Orkaitėj kepta paprika (susukta i folija, poto atidengus nudeginta odelė, kad nusiluptų) + orkaitėj kepta šviežia cukinija (žalia) dedu dar saują sėklų mišinio (saulėgražos moliųgų sėklos, sezamų sėklos, kedrinės pinijos) apipilu keliais lašais padažo iš citrinų sultys+alyvuogių aliejus+sojos padažas
Ne dietinis variantas:
cukinja kepta svieste+ paprikos juostelės ir svogūnai kelias minutes apkepti aliejuje
viską sluoksniuoju, dedu ant lėkštės cukinijas, tada paprikas, apipilu padažu ir apibarstau sėklomis. Paskutinį syk turėjau dar nuo šparaginių pupelių gamybos likusius pora juostelių plonai pjaustytos rūkytos bekonienos, tai suplėšiau ant viršaus. Tiko kuo puikiausiai.
Idėja pasiskolinta iš Čia.
Orkaitėj kepta paprika (susukta i folija, poto atidengus nudeginta odelė, kad nusiluptų) + orkaitėj kepta šviežia cukinija (žalia) dedu dar saują sėklų mišinio (saulėgražos moliųgų sėklos, sezamų sėklos, kedrinės pinijos) apipilu keliais lašais padažo iš citrinų sultys+alyvuogių aliejus+sojos padažas
Ne dietinis variantas:
cukinja kepta svieste+ paprikos juostelės ir svogūnai kelias minutes apkepti aliejuje
viską sluoksniuoju, dedu ant lėkštės cukinijas, tada paprikas, apipilu padažu ir apibarstau sėklomis. Paskutinį syk turėjau dar nuo šparaginių pupelių gamybos likusius pora juostelių plonai pjaustytos rūkytos bekonienos, tai suplėšiau ant viršaus. Tiko kuo puikiausiai.
Idėja pasiskolinta iš Čia.
Skanu
reiks bandyti

Ketvirtadienis
Pusryciai - kava, po spurga
Pietus- kepsniuku likuciai
Pavakariai- vistienos krutineles kepsniukas su suriu ir virtomis bulvemis, pomidorai su grietine,
Vakariene- kam varskes apkepas, vel pieno-ledu kokteiliai, arbuzas
Penktadienis
Pusryciai- kava
Pietus- vis dar kepsniukus ivairius damusinejam
Pavakariai- kiauliena troskinukas su morkomis, pomidorais, makaronais, svieziu kopustu salotos su majonezu
Vakariene- varskes apkepo likuciai, arbuza damusinejam, bananai, ledai
Pusryciai - kava, po spurga
Pietus- kepsniuku likuciai
Pavakariai- vistienos krutineles kepsniukas su suriu ir virtomis bulvemis, pomidorai su grietine,
Vakariene- kam varskes apkepas, vel pieno-ledu kokteiliai, arbuzas
Penktadienis
Pusryciai- kava
Pietus- vis dar kepsniukus ivairius damusinejam
Pavakariai- kiauliena troskinukas su morkomis, pomidorais, makaronais, svieziu kopustu salotos su majonezu
Vakariene- varskes apkepo likuciai, arbuza damusinejam, bananai, ledai
Penktadienis
Pusryčiai pabaigėm cukinijų blynus, sumuštiniai su dešra, kava, kakava, arbata.
Pietūs: kiaulienos suktinukai su rūkyta dešra ir paprikomis, grikių košė, agurkai.
Vakarienė: pirktinės mini picos, bandelės (iš Lenkijos),sausainiai, pienas.
Pusryčiai pabaigėm cukinijų blynus, sumuštiniai su dešra, kava, kakava, arbata.
Pietūs: kiaulienos suktinukai su rūkyta dešra ir paprikomis, grikių košė, agurkai.
Vakarienė: pirktinės mini picos, bandelės (iš Lenkijos),sausainiai, pienas.