Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų meniu

QUOTE(airv @ 2015 02 20, 14:39)
Sveikos,

Keliu dar vienos savaitės meniu smile.gif

Pirmadienis:
(2) Grikių košė.
(3) Pupelių sriuba.

laisva diena ir prasisukot tik su kose ir sriuba ? nu pas mane chebra butu nusiaube saldytuva tongue.gif

o ka pas jus reiskia tie skaiciukai ? kelintas valgymas ? o jei (1) nera , tai cia suprast rytine kava tongue.gif nepykit , kad klausiu, gal kazkada raset sitoje temukeje, bet mus tik dabar sujunge ir man toks klausimas pasistojo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 21 vasario 2015 - 10:22
QUOTE(mickute7 @ 2015 02 21, 10:19)
laisva diena ir prasisukot tik su kose ir sriuba ? nu  pas mane chebra butu nusiaube saldytuva  tongue.gif

o ka pas jus reiskia tie skaiciukai ? kelintas valgymas ? o jei (1) nera , tai cia suprast rytine kava  tongue.gif  nepykit , kad klausiu, gal kazkada raset sitoje temukeje, bet mus tik dabar sujunge ir man toks klausimas pasistojo  tongue.gif

Pupelių sriuba soti labai. Užkandžiauja ir maniškiai vaisiais, morkomis ir pan.
Vaikams košės, sriubos pats skaniausias maistas, galėtų valgyti tik tai ištisai smile.gif)

Skaičiukai tai valgymai: (1)-pusryčiai (2)- pietūs (3)- vakarienė (4)- "naktinis" valgymas ty po 20 val. Jei negaminu to maisto, tai nesižymiu (išskyrus kavines ar maistą išsinešimui pirktą).

Paanalizavus savo valgymus tai norėtųsi daugiau įtraukti pieno produktų ir žuvies g.gif Kolkas buvo užduotis daugiau lastelienos, mažiau mėsos.
Atsakyti
Penktadienis

Pusryčiai grikių košė, sumuštiniai, kava, arbata.
Pietūs: kepta jūros lydeka, duona, majonezas.
Vakarienė: pomidorinė ryžių sriuba iš stiklainio, manų košė, agavų sirupas.
Atsakyti
Šešttadienis

Pusryčiai sumuštiniai, kava, arbata.
Pietūs: nebuvo laiko gamint, vyras lašinių su duona, vaikai sausainių.
Vakarienė: kugelis, spirgučių- svogūnų padažas, grietinė, pienas.
Atsakyti
Ketvirtadienis

Pusryciai- kava
Pietus- kas sumustiniu nesese, as vakarykscio zuikio su makaronais ir mar.pomidorais
Vakariene- kepta vistiena su bulvemis ir obuoliais

Penktadienis

Pusryciai- kava, kam sumustiniai su desra
Pietus- pabaigiau makaronus su zuikiu, MB kotletu nesesi i darba su mar.agurkais
Pavakariai- vakarykste vistiena, ryziu su krabais misraine
Vakariene- arbata, batonas su varske, sausainiai

Sestadienis

Pusryciai- kava, makaronais su kotletu likuciais grietines ir surio padaze
Pietus- kepti kiausiniai su mar.pomidorais, krienais
Pavakariai- MB damuse paskutine vistienos slaunele, man arbata, sumustiniai su ferm.suriu, bandeles su varske
Vakariene- keptos vistienos kepeneles,
Atsakyti
Sekmadienis

Pusryciai - kava, sumustinis kam su varske, kam su slapenke
Pietus - cepelinai su mesa
Pavakariai- mano keptas pyragas su kava
Vakariene- dar po cepelina pakartojom tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 22 vasario 2015 - 19:13
Sekmadienis

Pusryčiai sumuštiniai, kava, arbata.
Pietūs: kepta mentė, virtos bulvės, marinuotos daržovės.
Vakarienė: bandelės su cinamonu.
user posted image
Atsakyti
Savaites meniu man buvo per sunku prisimint, uzsirasyt irgi ne visada prisimenu blush2.gif bandysiu dienos ar keliu dienu meniu parasyti 4u.gif

Sekmadienis
(Pusryciai) keptas batonas (likutis senesnio), mirkytas kiausinio-pieno plakiny, kakava
(Pietus) sveciuose
(Vakariene) kukuruzu kose vaikui, mes su vyru valgem rukytos zuvies-zirneliu-kiausiniu salotas, desertui - arbata su pyrageliais (lauktuves is sveciu)

Pirmadienis
(Pusryciai) vaikui 4 grudu kose, as valgiau sumustinius su mesyte ir arbata, vyras - sureli
(Priespieciai) vaikas banana, jogurto, as arbata su pyrageliu
(Pietus) vyras i darba neses vakarykstes zuvies salotas, vaikas - troskintas kalakutienos kotletukas su brokoliais, as - raug.kopustu sriuba su virtom su lupenom bulvem, sviezios desreles su bulvem ir raug.kopustais
(Vakariene) vyras - raug.kopustu sriuba, desreles, as su vaiku - sriubos su bulvem, desertui - arbata ir baronkos su nutela, as dar sureli suvalgiau, vaikas - varskyte
Velai vakare dar visi obuoliu valgem, vyras - dar ir banana

Valgom tikrai daug, ne tik pagal kieki, bet ir pagal maisto ivairove. Daug uzkandziaujam doh.gif be sureliu ir vaisiu neisivaizduojam savo dienos.
Noretusi sutaupyti ant maisto ax.gif
Atsakyti
Pirmadienis

Pusryčiai sorų košė, sumuštiniai, kava, arbata.
Pietūs: vyras vežėsi virtos vištienos su bulvėm, namie- plovas, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: makaronų sriuba su daržovėm.
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2015 02 23, 21:23)

Valgom tikrai daug, ne tik pagal kieki, bet ir pagal maisto ivairove. Daug uzkandziaujam  doh.gif be sureliu ir vaisiu neisivaizduojam savo dienos.
Noretusi sutaupyti ant maisto  ax.gif

tai kai vaikutis yra, tai ir meniu pakoreaguoja thumbup.gif

pas mus va mazu vaiku nera, surelius retkarciais perku, ant stalo visada yra saldainiu, sausainiu, net nematau dazniausiai kada juos ten kabina ax.gif is vaisiu dazniausiai obuolius perkam

Pirmadienis

Pusryciai - kava, sumustiniai- batonas su varske
Pietus - vakaryksciai cepelinai
Pavakariai- lambuku ( is kameros) sriuba su frikadelemis ( nuo cepelinu liko farso )
Vakariene- arbata, batonas su namine obuoliene
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2015 02 24, 08:51)
tai kai vaikutis yra, tai ir meniu pakoreaguoja  thumbup.gif

pas mus va mazu vaiku nera, surelius retkarciais perku, ant stalo visada yra saldainiu, sausainiu, net nematau dazniausiai kada juos ten kabina ax.gif  is vaisiu dazniausiai obuolius perkam

Vaikas dar per mazas sureliams, mes su vyru del ju pamise doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2015 02 24, 10:10)
Vaikas dar per mazas sureliams, mes su vyru del ju pamise  doh.gif  blush2.gif

Man atrodo, kad ir kaip stengtumėmės taupyti reiktų pasilikti sau smulkias, džiuges uzkandas, nors jos ir nėra labai sveika smile.gif Per dvi dienas suvalgėte du sūrelius (vieną Jūs, kitą Jūsų vyras), manau, tai nėra per daug. Aišku, galima juos keisti (tai nebūtų pigiau, bet įvairiau), tik klausimas...ar norisi? smile.gif
Atsakyti