Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 24, 09:55)
aš pas ją nė nebandyčiau pirkti irnesakyk.gif vien jau pasakymas - "išsiklausinėk prieš pirkdamas" arba "juk nebuvo parašyta, kad originalas, o jūs ir neklausėte" - man viską pasako.. nepirkčiau schmoll.gif

o neparašyta, kad originalus biggrin.gif kaip padirbinys - stipriai per brangus biggrin.gif

1. drinks_cheers.gif Jo jo - 'įkvepiantys' prierašai tokie būna biggrin.gif
2. drinks_cheers.gif Ohoho kainikės biggrin.gif

QUOTE(suvalkiete @ 2015 04 25, 12:34)
Merginos,reikia pagalbos blush2.gif gal kuri turit 100ml TF Violet blonde ir galetu palyginti  blush2.gif cia nemoku ikelti,parasykit i az,periusciau foto i el pasta. Ruosiusi pirkti is nares  runcikas,bet baugina naujoko statusas,gal kuri esat is jos pirkusi? Busiu labai dekinga jei kuri pades smile.gif

Nugis pabandykit įdėt foto ČIA APRAŠYTA, KAIP TĄ PADARYTI smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 27 balandžio 2015 - 11:12
sveikos 4u.gif
merginos, kas gaudosi, padekite atpazinti,ar sis testeriukas yra originalus? buciau labai dekinga, jei paaiskintumete, kaip atpazinti butent testeriuku originaluma rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rircik: 27 balandžio 2015 - 13:13
rircik - as manau neorginalus, man itartinas siaudelis ir jo sujungimas g.gif
Atsakyti
Šitas tikrai neoriginalus. Geriausia susirasti originalaus testerio nuotrauką ir palyginti. O kai akis įgus, tai ir be lyginimo atpažinsit fake.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 27 balandžio 2015 - 13:43
QUOTE(Galilea @ 2015 04 27, 14:36)
rircik - as manau neorginalus, man itartinas siaudelis ir jo sujungimas  g.gif

ant dugno jokio lipduko nera...
o kaip turetu atrodyti originalo siaudelio sujungimas?
kaip nustatyti galiojima testerio?
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2015 04 27, 13:43)
sveikos 4u.gif
merginos, kas gaudosi, padekite atpazinti,ar sis testeriukas yra originalus? buciau labai dekinga, jei paaiskintumete, kaip atpazinti butent testeriuku originaluma  rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Neoriginalus.
Siaudelis turi buti skaidrus, permatomas. Sitas grubus, ir net storesnis kaz koks.
Papildyta:
Prasom Jums originalus, palyginimui 4u.gif

http://www.vinted.lt...-i-atomaizerius
Atsakyti
Jei kam aktualu, pasidalinkit, kaip galima lengvai apsigauti. šis pardavėjas
DARIUS VIRGAITIS <dariusvirgaitis@gmail.com> tel. +37060822252 parduoda kvepalų klastotes. skelbimas http://www.skelbiu.l...pleaseCommentMe
nemandagus, pinigų atgal negrąžina, telefono nekelia. būkite atidūs, pirkdami ne iš parduotuvių kvepalus. PASIDALINKITE
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu pasiteirauti, ar yra tekę pirkti iš www.b-a.lt svetainės kvepalų? Kainos ten super geros, bet įtariu, kad kažkas po tuo slepiasi. Parsisiunčiau klasikinį Burberry Burrberry ir Lolita Lempicka Si EDT (dar vienus Burberrius vyrui paėmiau - įtartini, bet nesuku galvos, supurkš). Esu juos turėjusi anksčiau, labai patiko (Lolitos šlakelį dar ir dabar išsaugojau). Tai va, parsisiųsti "kvepalai" gerokai duoda spiritu ir nieko nelaiko. Akivaizdus skirtumas tarp to, ką turėjau ir ką įsigijau. Sakyčiau fufeliai. Net nupurškiau šlakelį likusios "teisingos" Lolitos ir jų Lolitą atgal palyginimui. atšovė, kad mano testeriukas su neaiškios kilmės kvapu. Galvoju, tyčiojasi. Paprašiau, kokio dokumento, įrodančio jų kvepalų originalumo, tai laaabai ilgai muistęsi atsiuntė kažkokį raštą, pasirašytą čekų. Iš to popieriaus turėtų būti aišku, kad kvepalus jie siunčiasi iš http://www.wholesale-perfumes.eu/ (el nino parfum). Ir jau mano išsiųstą Lolitą pasirengę man tėkšti atgal. smile.gif Gal ir viskas būtų gerai, jei neturėčiau su kuo palyginti ir nedusintų spirito kvapas. Žodžiu, diklofosas nėr kur dėti. g.gif

Gal kam tekę iš ten užsisakinėti? Ar viskas gerai buvo? Skundų apie b-a.lt kvepalus jau teko rasti. Beje, labai nemaloni konsultantė ten.
Atsakyti
Kiek pirkau b-a.lt, visi originalūs. Ir toliau ten pirksiu. Nežinau, kur jūs radot blogų atsiliepimų apie juos, čia buvo tik viena, kuri skundėsi Lacoste kvepalais, aš jai bandžiau išaiškinti, kad jie reformuluoti, ir mano, pirkti kitoj internetinėj, lygiai tokie patys. Bet nepatikėjo.

Įdomu, kad kažkam vien originalūs papuola, o kažkas nusiperka, ir visi trys fake bigsmile.gif Netikiu schmoll.gif Dėkit fotkes, pažiūrėsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 29 balandžio 2015 - 09:47
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 04 29, 10:45)
Kiek pirkau b-a.lt, visi originalūs. Ir toliau ten pirksiu. Nežinau, kur jūs radot blogų atsiliepimų apie juos, čia buvo tik viena, kuri skundėsi Lacoste kvepalais, aš jai bandžiau išaiškinti, kad jie reformuluoti, ir mano, pirkti kitoj internetinėj, lygiai tokie patys. Bet nepatikėjo.

Įdomu, kad kažkam vien originalūs papuola, o kažkas nusiperka, ir visi trys fake bigsmile.gif Netikiu schmoll.gif Dėkit fotkes, pažiūrėsim.

Buteliukų, skysčio vaizdas neužkliuvo. Na, maža ką, jei nepamiršiu, įkelsiu grįžus namo. Atsiliepimų radau skundai.lt. Bet dar kartą sakau, turiu su kuo palyginti, uoslė nemeluoja. Ir ne vienai parf mėgėjai draugei daviau uostyti. Jos irgi dar neuosčiusios sakė, negali būti! Bet yra. Spiritas nors tu ką. Reformuluoti ir tie? smile.gif
Atsakyti
Nžn, gal ir reformuluoti, mačiau fragranticoj daug kas skundžiasi. Bet kokiu atveju aš įsitikinusi, kad jūsų kvepalai originalūs. Negali būti, kad 99% gauna originalius, o 1% jau neva įkiša fufliakus. Kokia prasmė gadinti savo reputaciją? Ir kad vien spiritu kvepia g.gif Netgi padielkos, ir tos turi kažkokį kvapą, ne vien spirito. Dabar kur logika, kad buteliukas padarytas kruopščiai, identiškas, o pripilta balažin ko? Jeigu taip stengiasi dėl buteliuko kokybės, tai ir dėl kvapo nors šiek tiek pasistengtų, ne?

b-a.lt kainos labai normalios, ir tai neturi nieko bendro su neoriginalumu. Nustebinti gali tik tą, kas visą gyvenimą kvepalus perka Kristianoj ir pan. parduotuvėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 29 balandžio 2015 - 11:20
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 04 29, 12:18)
Nžn, gal ir reformuluoti, mačiau fragranticoj daug kas skundžiasi. Bet kokiu atveju aš įsitikinusi, kad jūsų kvepalai originalūs. Negali būti, kad 99% gauna originalius, o 1% jau neva įkiša fufliakus. Kokia prasmė gadinti savo reputaciją? Ir kad vien spiritu kvepia g.gif Netgi padielkos, ir tos turi kažkokį kvapą, ne vien spirito. Dabar kur logika, kad buteliukas padarytas kruopščiai, identiškas, o pripilta balažin ko? Jeigu taip stengiasi dėl buteliuko kokybės, tai ir dėl kvapo nors šiek tiek pasistengtų, ne?

b-a.lt kainos labai normalios, ir tai neturi nieko bendro su neoriginalumu. Nustebinti gali tik tą, kas visą gyvenimą kvepalus perka Kristianoj ir pan. parduotuvėse.

Dažniausiai kvepalus perku internetu. Vėliau šiek tiek nubezda ir kažkas cypteli panašaus į kvepalus, bet silpnai. Sakau, turiu likutį tų pačių, palyginti nesunku. Gal reformuluoti, gal tas 1 proc. kaip sakai, gal originalūs spec. mūsų rinkai, nežinau. Stengiuosi vertinti objektyviai, buteliukai tikrai įtarimo nesukėlė. anyway, jei kažkam pasisekė gauti gerus, džiaugiuosi. Bet aš, manau, nerizikuosiu ten daugiau pirkti.
Atsakyti