QUOTE(gitulia @ 2015 02 19, 13:27)
O jei paisant kelias pakabintas spinteles, vel bus gryztama prie ju apjungimo virs lango klauysimo
Be to sonines priglaustos spinteles prie dideles ukines spintos, kazin ar patogus sprendimas? Man atrodo spintos erdves gadinimas, o is gartraukio spinteles irgi pasidejimo ne prudai, palubeje su stiklu tuo labiau - tauriu nerikiuosi, o retai naudojamos skardos persimatys negraziai.
Gartraukiu buna visokiu, nereikia rinktis griozdo, jie gali buti mazesnis akcentas nei spintele:
Atvira lentyna turejau omenyje ne tokia, kad prisidelioti, o tik vaizdui subalansuoti, nes vienoje puseje kabetu gartraukis, tai ir kitoje norisi kazko minimalai pakabinti, pvz lentynele receptu knugoms, bet aisku galima ir nieko
Apjungimo mano akiai, nezinau ar ji teisingai ziuri, bet zinau, jei kazkas tikrai nepatiks, tai nebus miela paskui gyvent. nors kartais suprantu, kad vienam atrodo grazu, o gal didziajai daugumai ne, bet man asmeniskai apjungimo ypatingai norejosi, kai is sonu po viena auksta spinta. tada norejosis kazkaip simetriskai i grazu saciakampi sujungt. kai dabar kampu, tas apjungimas man rodos jau nebutinas
sonine spinta ten turetu buti kampu spintele, bet IKEA programa neleidzia tokiu dalyku daryt, tai tik bendram vaizdui susidaryt sudeliotas. Jis neturetu buti tiesiog va taip uzstumtas, o turetu butu kampine spintele. ir ta kampine auksta spintele kiek ziurinejau internete , jei daryt paskui uzdengiama iki stalvirsio, tai buna vos siauresne nei 60cm. Bet tokiu dalyku isbandyt susideliot IKEA programoje neimanoma
na palubej spinteles aisku funkcionalumo neypatingo, jas dedu tik del bendr vazido, o ne todel kad man ju reikia
gartraukiu tokiu nebuvau macius, aciu,bet labiausiai noreciau ji kabint po spintele, jei taip pavyktu sudeliot.
ir siaip likti visai be kabinamu....man butu keista, nes nesu gyvenime be pakabinamu gyvenus
atviru lentyneliu nenoriu jokiu...kalba asmenine patirtis. pas mane asmeniskai buvo ukstaiu, tai uzknisdavo dulkes valyt. Pvz pas mama yra rokia lentynele patogiam aukstyje, tai amzinai visokio sh...prideta (vaistai, raktai, lapukai kokie su uzrasais ir pan) pas mus panasiai tarnauja mikrobanges virsus - amzinai visokio sh...pridedam, nes patogu

Tai noriu tokiu vietu isvengti ne tik del valymo, bet ir del ivairiu daiktu padejimo
va dar padariau analogiska vartianta, tik ne iki lubu...ziiurisi lengviau, bet vienas is noru buvo daryt iki lubu, kad nebutu ant spinteliu dulkiu kaupyklos

daryti iki lubu yra noras, bet ne toks kategoriskas, kaip buvo pvz kriaukle po langu
Papildyta:
QUOTE(Muxius @ 2015 02 19, 13:44)
Rusiavimui kibiriukai tilps, bet bulves tai jau ne. Nepamirskit, kad tame stalciuje dar eis sifonai, slangos is indaploves. Taip kad galas jau bus uzimtas situ "prietaisu"
As bulves laikau pintam krepsy- butent kampineje spintuteje kaip pas jus.
tai vat, as ir sakau, kad jau vien kanalizacijos mazgas koks, o dar vandens pajungimas, indaplove, uztat ir klausiu.
Na, cia vel iprociai - visa gyvenima iskaitant gyvenima su tevais, bulves laikem po kriaukle spintelej

ir man asmeniskai labai patogu, dar semtuveli su sluotele visad toj spintelej laikau
nu toks standartyinios tos spinteles turinys