Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 21

aš aišku irgi vis dar tikiuosi virtuvės eksperčiu minciu, ypac Juodai ax.gif
Bandau nebesiblaskyt ir susideliot kampine virtuve su sala

Man Ikea programa nelabai leidzia viska sudeliot kaip isivaziduoju (nera plociu, auskciu reikiamu ir pan.), bet bendrą vaizdą susidaryt galima. Bent jau kurį varianta bandyt 'atidirbt" blush2.gif tongue.gif
čia nuo 34 foto yra 7 mano pabandymai sudeliot tas pakabinamas. Labai laukski komentarų, kuris arodytūų gražiausiai g.gif ax.gif
realiai aukštų spintų bloko norėčiau iki lubų, kampą norėčiau nuleisti iki stalviršio, o dėl pakabinamų- neturiu kol kas jokios nuomones doh.gif

http://public.fotki....tuve/page2.html
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 19, 12:47)

Man lyg ir šitas Jūsų variantas geriausiai atrodo - aš apie pakabinamas spinteles, tačiau man norėtųsi ir dešinėj lango pusėj tokių spintelių... g.gif . Tos žemos, mažos pakabinamos spintelės man juokingai atrodo... jos neatsveria kairėje esančios virtuvės dalies unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 vasario 2015 - 11:57
QUOTE(Juodai @ 2015 02 19, 11:56)
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 19, 12:47)

Man lyg ir šitas Jūsų variantas geriausiai atrodo - aš apie pakabinamas spinteles, tačiau man norėtųsi ir dešinėj lango pusėj tokių spintelių... g.gif . Tos žemos, mažos pakabinamos spintelės man juokingai atrodo... jos neatsveria kairėje esančios virtuvės dalies unsure.gif

na, tas virsuj su stikliukais irgi mintis is interneto platybiu, kai stiklai,. tai kazkaip neatrodo taip gremezdiskai.Daug radau variantu, kad jei iki liubu, nes ir pvz siauras spinteliu blokas, bet virsuj su stiklais, tai pabandziau ir pas save.
tuoj pabandysiu uzdet ir desinej tokia spintele g.gif
aisku gal stiklus deti tik virsutinese tose mazytese, bet IKEA tokiu neturi, tai uzdejau desiniam kampe visa stiklinem durelem.
user posted image

dar toks klausimas, jei spintelej po kriaukle va toks kanalizacijos mazgas, gan nemazas, tai ar 60cm spintele nebus per maza - as ipratus joje laikyti siuksles (labai tikiuosi, kad naujoje virtuvje kazkaip turesiu galimybe iskart ir rusiuoti siukslineje, ty bus 2 kibirai) ir laikau bulviu kibira, ar susitalpinsiu i 60cm spintele. Galvoju jau gal reikia 80cm daryt g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 19 vasario 2015 - 12:14
Dekit normalu gartrauki be spinteliu, desinej kelias atviras lentyneles atsvarai. O tai tokiu atveju gadinat somine spinta, rizikuojat uzsi... valydama riebala nuo dureliu stilkliuku ir vis tiek vientiso lengvo vaizdo nera.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 02 19, 13:52)
rizikuojat uzsi... valydama riebala nuo dureliu stilkliuku ir vis tiek vientiso lengvo vaizdo nera.

Bent jau pas mane ant durelių stikliukų jokie riebalai nesikaupia schmoll.gif. Žinoma, mano kaitlentė saloje, o spintelės prie sienos biggrin.gif , bet Žydriausia atveju stikliukai būtų tik kažkur aukštai, kažin ar riebalas iki ten užšoks tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 19, 12:59)
dar toks klausimas, jei spintelej po kriaukle va toks kanalizacijos mazgas, gan nemazas, tai ar 60cm spintele nebus per maza - as ipratus joje laikyti siuksles (labai tikiuosi, kad naujoje virtuvje kazkaip turesiu galimybe iskart ir rusiuoti siukslineje, ty bus 2 kibirai) ir laikau bulviu kibira, ar susitalpinsiu i 60cm spintele

60cm dviems šiuklių kibirams ir dar bulvėms ta spintelė (ne stalčius? g.gif ) man rodos bus maža.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 02 19, 12:52)
Dekit normalu gartrauki be spinteliu, desinej kelias atviras lentyneles atsvarai. O tai tokiu atveju gadinat somine spinta, rizikuojat uzsi... valydama riebala nuo dureliu stilkliuku ir vis tiek vientiso lengvo vaizdo nera.

Atviru lentyno virtuveje vienareiksmiskai nenoriu, esu turejus viena nedidele tokia gavosi virs gartraukio, tai persizengnojau daugiau nedaryt ax.gif
Gartraukio kokio didesnio kaip akcento irgi noreciau isvengti, jei imanoma g.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 02 19, 13:07)
Bent jau pas mane ant durelių stikliukų jokie riebalai nesikaupia schmoll.gif. Žinoma, mano kaitlentė saloje, o spintelės prie sienos  biggrin.gif , bet Žydriausia atveju stikliukai būtų tik kažkur aukštai, kažin ar riebalas iki ten užšoks  tongue.gif
Papildyta:

60cm dviems šiuklių kibirams ir dar bulvėms ta spintelė (ne stalčius? g.gif ) man rodos bus maža.

pas mane pakabinamos horizontalios kurios atciau stalvirsio yra stiklines. Na reikia kartais nuvalyt, aptyska vienas kitas riebaliukas ta kur arciausiai kaitlentes, bet kazkokio isskitinai nepatogumo nera. O mano varianta dabar jei ka, stiklai butu tik tuose aukstutiniuose kvadraciukuose, dureles butu ne stiklines.

Na, as ziurinejau toki stalciu, kur atsidaro kaip suprantu su koja stuktelejus, tai man atrodo visai faina, kad nereikia rankom ciupint, bet jie daugiausia 60cm , ane? ir ten matyti telpa du kibiriukai siukslems. tai mano bulves jau netilptu, bliamba.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 19, 13:07)
Bent jau pas mane ant durelių stikliukų jokie riebalai nesikaupia schmoll.gif. Žinoma, mano kaitlentė saloje, o spintelės prie sienos  biggrin.gif , bet Žydriausia atveju stikliukai būtų tik kažkur aukštai, kažin ar riebalas iki ten užšoks  tongue.gif
Papildyta:

Juodai, tavo atveju aisku, kad nesikaups, bet cia ji paiso pacio gartraukio spintele su stikliukais, tai manau, kad jos prieziura tikrai nebutu lengvesne, nei normalaus gartraukio. O jei paisant kelias pakabintas spinteles, vel bus gryztama prie ju apjungimo virs lango klauysimo lotuliukas.gif

Be to sonines priglaustos spinteles prie dideles ukines spintos, kazin ar patogus sprendimas? Man atrodo spintos erdves gadinimas, o is gartraukio spinteles irgi pasidejimo ne prudai, palubeje su stiklu tuo labiau - tauriu nerikiuosi, o retai naudojamos skardos persimatys negraziai.

Gartraukiu buna visokiu, nereikia rinktis griozdo, jie gali buti mazesnis akcentas nei spintele:

pvz jei neakcentuoti ant sviesios sienos kabini:
user posted image
screen capture windows

ant tamsios sienos:
user posted image
screen capture windows 7

Atvira lentyna turejau omenyje ne tokia, kad prisidelioti, o tik vaizdui subalansuoti, nes vienoje puseje kabetu gartraukis, tai ir kitoje norisi kazko minimalai pakabinti, pvz lentynele receptu knugoms, bet aisku galima ir nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 19 vasario 2015 - 13:51
QUOTE(gitulia @ 2015 02 19, 13:27)
Juodai, tavo atveju aisku, kad nesikaups, bet cia ji paiso pacio gartraukio spintele su stikliukais, tai manau, kad jos prieziura tikrai nebutu lengvesne, nei normalaus gartraukio.

man IKEA programoje neera daug pasirinkimu, realiai as isivaziduioju visos butu su lygiom durelem, tik paciama virsuje, jau kur ale kvadrartine sgaunasi, va tos su stikliukais
va mazdaug taip http://www.houzz.com...itchen-new-york

Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 19, 12:59)

dar toks klausimas, jei spintelej po kriaukle va toks kanalizacijos mazgas, gan nemazas, tai ar 60cm spintele nebus per maza - as ipratus joje laikyti siuksles (labai tikiuosi, kad naujoje virtuvje kazkaip turesiu galimybe iskart ir rusiuoti siukslineje, ty bus 2 kibirai) ir laikau bulviu kibira, ar susitalpinsiu i 60cm spintele. Galvoju jau gal reikia 80cm daryt g.gif

Rusiavimui kibiriukai tilps, bet bulves tai jau ne. Nepamirskit, kad tame stalciuje dar eis sifonai, slangos is indaploves. Taip kad galas jau bus uzimtas situ "prietaisu"
As bulves laikau pintam krepsy- butent kampineje spintuteje kaip pas jus.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 02 19, 13:27)
O jei paisant kelias pakabintas spinteles, vel bus gryztama prie ju apjungimo virs lango klauysimo  lotuliukas.gif

Be to sonines priglaustos spinteles prie dideles ukines spintos, kazin ar patogus sprendimas? Man atrodo spintos erdves gadinimas, o is gartraukio spinteles irgi pasidejimo ne prudai, palubeje su stiklu tuo labiau - tauriu nerikiuosi, o retai naudojamos skardos persimatys negraziai.

Gartraukiu buna visokiu, nereikia rinktis griozdo, jie gali buti mazesnis akcentas nei spintele:

Atvira lentyna turejau omenyje ne tokia, kad prisidelioti, o tik vaizdui subalansuoti, nes vienoje puseje kabetu gartraukis, tai ir kitoje norisi kazko minimalai pakabinti, pvz lentynele receptu knugoms, bet aisku galima ir nieko smile.gif

Apjungimo mano akiai, nezinau ar ji teisingai ziuri, bet zinau, jei kazkas tikrai nepatiks, tai nebus miela paskui gyvent. nors kartais suprantu, kad vienam atrodo grazu, o gal didziajai daugumai ne, bet man asmeniskai apjungimo ypatingai norejosi, kai is sonu po viena auksta spinta. tada norejosis kazkaip simetriskai i grazu saciakampi sujungt. kai dabar kampu, tas apjungimas man rodos jau nebutinas

sonine spinta ten turetu buti kampu spintele, bet IKEA programa neleidzia tokiu dalyku daryt, tai tik bendram vaizdui susidaryt sudeliotas. Jis neturetu buti tiesiog va taip uzstumtas, o turetu butu kampine spintele. ir ta kampine auksta spintele kiek ziurinejau internete , jei daryt paskui uzdengiama iki stalvirsio, tai buna vos siauresne nei 60cm. Bet tokiu dalyku isbandyt susideliot IKEA programoje neimanoma verysad.gif

na palubej spinteles aisku funkcionalumo neypatingo, jas dedu tik del bendr vazido, o ne todel kad man ju reikia g.gif

gartraukiu tokiu nebuvau macius, aciu,bet labiausiai noreciau ji kabint po spintele, jei taip pavyktu sudeliot.
ir siaip likti visai be kabinamu....man butu keista, nes nesu gyvenime be pakabinamu gyvenus ax.gif doh.gif

atviru lentyneliu nenoriu jokiu...kalba asmenine patirtis. pas mane asmeniskai buvo ukstaiu, tai uzknisdavo dulkes valyt. Pvz pas mama yra rokia lentynele patogiam aukstyje, tai amzinai visokio sh...prideta (vaistai, raktai, lapukai kokie su uzrasais ir pan) pas mus panasiai tarnauja mikrobanges virsus - amzinai visokio sh...pridedam, nes patogu doh.gif Tai noriu tokiu vietu isvengti ne tik del valymo, bet ir del ivairiu daiktu padejimo

va dar padariau analogiska vartianta, tik ne iki lubu...ziiurisi lengviau, bet vienas is noru buvo daryt iki lubu, kad nebutu ant spinteliu dulkiu kaupyklos g.gif
daryti iki lubu yra noras, bet ne toks kategoriskas, kaip buvo pvz kriaukle po langu tongue.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Muxius @ 2015 02 19, 13:44)
Rusiavimui kibiriukai tilps, bet bulves tai jau ne. Nepamirskit, kad tame stalciuje dar eis sifonai, slangos is indaploves. Taip kad galas jau bus uzimtas situ "prietaisu"
As bulves laikau pintam krepsy- butent kampineje spintuteje kaip pas jus.

tai vat, as ir sakau, kad jau vien kanalizacijos mazgas koks, o dar vandens pajungimas, indaplove, uztat ir klausiu.
Na, cia vel iprociai - visa gyvenima iskaitant gyvenima su tevais, bulves laikem po kriaukle spintelej tongue.gif ir man asmeniskai labai patogu, dar semtuveli su sluotele visad toj spintelej laikau ax.gif
nu toks standartyinios tos spinteles turinys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 19 vasario 2015 - 14:04
Sveikos, grįžtu su baldininko brėžinuku. Ar turėtumėte kokių nors pastebėjimų dėl išdėstymo? Kaip galvojat, ar labai mažai vietos bus tokioje virtuvėje daiktams? Dar planuoju prašyti, kad įtrauktų į virtuvinį spintelę virš šaldytuvo į viršų atsidarančią.

user posted image
Atsakyti
Galite kas parašyti kokio pločio ir auksčio lekščių puodų stalčiai pas jus? Idaplovė pas mane bus dešinėje puse, toliau žadu daryti spintele indams iš jos susideti. Bus kaitlentė ir kaškokia puodams stintele ar stalčių geriau..
Virtuvė
Gal patarsit kitaip kaska.... mirksiukas.gif
Atsakyti