[quote=Justesea,2015 02 21, 19:32]
Jusu siaurieji stalciai tarp orkaites ir virykles kokio plocio?
QUOTE(baka2 @ 2015 02 22, 19:54)
Jusu siaurieji stalciai tarp orkaites ir virykles kokio plocio?
Viryklė tai katlentė? Jūs čia apie Žydriausios virtuvę? Tada apie 40 cm, gal kiek daugiau. Ten viskas tik maždaug, galima viską keisti pagal poreikius.
QUOTE(bounty @ 2015 02 20, 14:20)
Labas
Noriu išgirsti Jūsų nuomonę, ką manot apie kriauklę su padėklu kairėje pusėje. Abu su vyru esam dešiniarankiai. Ar bus patogu? Tokiu būdu mes turim daugiau darbo vietos, tarp kriauklės ir orkaitės.

Noriu išgirsti Jūsų nuomonę, ką manot apie kriauklę su padėklu kairėje pusėje. Abu su vyru esam dešiniarankiai. Ar bus patogu? Tokiu būdu mes turim daugiau darbo vietos, tarp kriauklės ir orkaitės.
as dabar nedesiu tos "ausies" nesimetriskai atrodo

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 20, 16:14)
jau pabuvau Vokes salone, paplepejau su konsultante, cekisku virtuves baldu salone, dar vienam salone, kur tik 2 virtuviniai ekspozicijoje. Kaune nelabai yra salonu, kur butu ekspozicjos virtuviniu
Daugiausia paplepejau su Vokes konsultante, biski mintyse padeliojo mano virtuve erdveje, na jai is pirmo zvilgnsio 8300 ilgyje sutalpint viska ka noriu pasirode vos mazoka...bet sako reikia deliot konkreciai. Galbut erdviau butu su pussale daryto, o ne su sala, tuomte erdves daugiau liktu.
Nu bet aisku isvardino visus salos privalumus, kad tai traukose centras ir daugiausia preleidziama laiko. Apie spinteliu mechanizmus pakalbejom, padarinejeu keleta, nors ner ten labai daug tu variantu
Daugiausia paplepejau su Vokes konsultante, biski mintyse padeliojo mano virtuve erdveje, na jai is pirmo zvilgnsio 8300 ilgyje sutalpint viska ka noriu pasirode vos mazoka...bet sako reikia deliot konkreciai. Galbut erdviau butu su pussale daryto, o ne su sala, tuomte erdves daugiau liktu.
Nu bet aisku isvardino visus salos privalumus, kad tai traukose centras ir daugiausia preleidziama laiko. Apie spinteliu mechanizmus pakalbejom, padarinejeu keleta, nors ner ten labai daug tu variantu
saunuole dabar step by step susideliosi mintyse ta savo 3D

as uz II sala ir 2 kolonom is abieju pusiu ir antresolemis

bet mane vyras ikalbejo ant kampines

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 02 21, 10:20)
As turejau ruda. Tai ruda kriaukle visad pabalus buvo. Nejo net issveisti tu kalkiu, toks jausmas kad isigere.... Bet ant juodos tikriausia dar labiau jos matosi.. nezinau kaip issirinkti.. Zinau, kad noriu apvalios. Nes jii man patogiau nei staciakampe. Bet kaip pasirinkti spalva... kad grazu ir praktiska butu. 

mano smelio Franke

as manau dabar arba metaline deliu, arba leita is amens mases kartu su stalvirsium.

QUOTE(maksimka @ 2015 02 21, 17:10)
Cia jums beveik identiskas variantas dvieju eiliu ir be sujungimo per langa. Man grazu ir islieka lengvumo pojutis

http://www.part.lt/i...575448ae317.JPG

QUOTE(Karvute @ 2015 02 22, 20:34)
as uz II sala ir 2 kolonom is abieju pusiu ir antresolemis

bet mane vyras ikalbejo ant kampines

Vakar parodziau vyrui, kokia virtuve suprojektavau

Sako, kazkokie stulpai is sonu

ir vel su savo kampine. Tai sakau, prasau, projektuokis pats, kaip tu ja isivazoiduoji. Tai jis atsake, kad pats nesiprojektuo,s bet kai i kokius baldzius kreipsimes, tai tegul ir kampje suprojektuoja.
Tik sakau, iskart tegul kaina paskaiciuoja ir galesim susded paskaiciuot kur ka susidesim ir ka islosim ta kampine

Tai jis tada sako, nu arba tos aukstos butu salia, dabar kaip stulpai kokie

Na ka,baldininko paieskos prasideda is naujo. Parasiau keletui variantu,nusiunciau brezini,lauksiu atsakymo,kokios kainos tiketis. Isikaliau sau i galva blizgia balta plokste be rankeneliu ir viskas nieko kito nenoriu

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 22, 22:56)
. Tai klausia manes: ir tau grazu????
Sakau, taip 
ir vel su savo kampine. Tai sakau, prasau, projektuokis pats, kaip tu ja isivazoiduoji. Tai jis atsake, kad pats nesiprojektuo,s bet kai i kokius baldzius kreipsimes, tai tegul ir kampje suprojektuoja.
Tik sakau, iskart tegul kaina paskaiciuoja ir galesim susded paskaiciuot kur ka susidesim ir ka islosim ta kampine

Man irgi nepatiko tie stulpai.
Gerai, jog mano vyras niekur nesikiso, apart pritarimo man

QUOTE(Justesea @ 2015 02 20, 22:50)
Nu va tarkim su dviem į viršų pakeliamom spintelėm. Bet kažko vis tiek tada virš lango trūksta

Lektuvo spinteliu

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 22, 22:56)
. Tai klausia manes: ir tau grazu????
Sakau, taip 

Kartais reikia surasti kompromisa. Jeigu vyras atsisakys kampynes, jus galite sutikti kolonas deti i viena puse ir centruoti virtuve aplink langa. Gyvenimas susideda is kompromisu. Jeigu gerai atitaikyti spalvas, ta spinta neatrodys sunkiai. Jeigu daryti viska baltai, spintos atrodys lengvai. Tiksliau spintas kaip sienu spalva. Tuomet uzuolaidas galima daryti ryskiai, bus akcentas. Arba sala pariskinti...
QUOTE(Juodai @ 2015 02 21, 11:17)
Aš turėjau. Turėjau ir problemų su kalkemis.Turbūt skrupulingiau reikėjo valinėtis kas vakarą 

Pas mane dabar juoda. Man gerai, bet čia tinka ten, kur kalkių mažai. Kadangi filtrai visi yra tai niekas neapsineša. Aišku, gyvendama bute ar kur miesto vandentiekis ir be filtrų, turbūt juodos nerizikuočiau dėti.
Žydriausia, o man tos kolonos iš šonų net labai gerai. Geriau nei vienoj pusėj. Simetriškai bent jau man tai gražiau....
QUOTE(Karvute @ 2015 02 23, 09:34)
Lektuvo spinteliu
Kartais reikia surasti kompromisa. Jeigu vyras atsisakys kampynes, jus galite sutikti kolonas deti i viena puse ir centruoti virtuve aplink langa. Gyvenimas susideda is kompromisu. Jeigu gerai atitaikyti spalvas, ta spinta neatrodys sunkiai. Jeigu daryti viska baltai, spintos atrodys lengvai. Tiksliau spintas kaip sienu spalva. Tuomet uzuolaidas galima daryti ryskiai, bus akcentas. Arba sala pariskinti...

tai gal reikia uzdeti romanete ir vaizdas gal visai kitas bus

cia kaip vaikams, kai duodi is ko rinktis, tuomet uzmirsta priestarau ir renkais is to, kas yra