Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 51 TEMA

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 02 24, 16:35)
Man tai viena detale idomi. Vyrukas atvirai meiluzes iesko savo zmonos ir jusu vyro panoseje. O jus galvojate, kaip cia dabar taktiskai ir graziai jam pasakyti. Jis elgiasi nei graziai, nei taktiskai. As turbut pasakyciau visgi vyrui, just in case. Nenoriu buti paranojike, bet vyrukas su uzgautu ego gal dar kokias nesamones paskiesti apie jus.

drinks_cheers.gif as iskart mb pasakyciau, jei jo draugas mane kadrintu. ir noreciau kad maniskis man pasisakytu, jei mano kokia padruzke vyniotis aplink pradetu. o jei suzinociau, kad nepasake man vyras, tai pakelciau veja namuose biggrin.gif .tiesiog - tokie zmones nelabai tinkami i seimos draugus, kaip pasitiket tokiais ?doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 02 24, 15:35)
Man tai viena detale idomi. Vyrukas atvirai meiluzes iesko savo zmonos ir jusu vyro panoseje. O jus galvojate, kaip cia dabar taktiskai ir graziai jam pasakyti. Jis elgiasi nei graziai, nei taktiskai. As turbut pasakyciau visgi vyrui, just in case. Nenoriu buti paranojike, bet vyrukas su uzgautu ego gal dar kokias nesamones paskiesti apie jus.

drinks_cheers.gif Buvo mintis kilusi pasakyti tam vyrukui, kad gal apsikeiskim visi poromis, na, ta prasme as su tavim, o maniskis su jo zmona gal tegu pagastroliuoja. Butu lyg ir sazininga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana Sana @ 2015 02 24, 16:13)
drinks_cheers.gif Buvo mintis kilusi pasakyti tam vyrukui, kad gal apsikeiskim visi poromis, na, ta prasme as su tavim, o maniskis su jo zmona gal tegu pagastroliuoja. Butu lyg ir sazininga biggrin.gif

O gal vertėtų padiulyt bigsmile.gif būtų labai taktiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 02 24, 16:03)
drinks_cheers.gif as iskart mb pasakyciau, jei jo draugas mane kadrintu. ir noreciau kad maniskis man pasisakytu, jei mano kokia padruzke vyniotis aplink pradetu. o jei suzinociau, kad nepasake man vyras, tai pakelciau veja namuose  biggrin.gif .tiesiog - tokie zmones nelabai tinkami i seimos draugus, kaip pasitiket tokiais ?doh.gif

I seimos draugus jau ir nebepriimsiu, nors priimt lyg ir buvo minciu. Atrode labai faini, mieli zmones. Tiesiog susitikimai bus neisvengiami, nes jis yra keleto musu geru draugu rate.
Atsakyti
QUOTE(Ana Sana @ 2015 02 24, 16:13)

Nu va, pasirodo, pasukus galva, ateina pragmatisku sprendimu: ir vilkas sotus, ir avis sveika tongue.gif .
Atsakyti
čia kažkokia fake story...nesuprantu, kodėl negalima pasakyti, kad susitikimai dviese nedomina, nes esi ištekėjusi...kažkaip netikra viskas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(O.T. @ 2015 02 24, 14:55)
Tai taktiškai pasakykite kad jokie susitikimai dvuese nedomina biggrin.gif nors įtariu kad visgi donina biggrin.gif nes kam išvis  ieskot problemos kur jos nėra.o gal visgi yra?

drinks_cheers.gif

QUOTE(Limcamca @ 2015 02 24, 15:24)
Aš, kaip visada siūlau vyrui papasakoti. Manau, jis greit išspręs problemą. Ir, nereikės nieko taktiškai sakyti.  biggrin.gif

Ir jo zmonai.
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 02 24, 16:27)
čia kažkokia fake story...nesuprantu, kodėl negalima pasakyti, kad susitikimai dviese nedomina, nes esi ištekėjusi...kažkaip netikra viskas atrodo.

Tai pasakysiu, kas man belieka. Cia uzklausiau todel, kad noriu kazkaip taktiskiau, gal su jumoru duot suprast zmogui, kad ne. Siame forume daznai matau iskalbingu moteriskiu, gal ir man ka patars. O kad istekejus jis ir taip zino, koks cia atmazas... Jis irgi vedes ir tas ne motais. Reikia zmogui nuotykiu, tai ir iesko. Pasokom mudu vienam vakarely, smagiai pakalbejom, va ir susisviete, kad ko nors daugiau reiktu.
Atsakyti
QUOTE(Ana Sana @ 2015 02 24, 17:14)
Tai pasakysiu, kas man belieka. Cia uzklausiau todel, kad noriu kazkaip taktiskiau, gal su jumoru duot suprast zmogui, kad ne. Siame forume daznai matau iskalbingu moteriskiu, gal ir man ka patars. O kad istekejus jis ir taip zino, koks cia atmazas... Jis irgi vedes ir tas ne motais. Reikia zmogui nuotykiu, tai ir iesko. Pasokom mudu vienam vakarely, smagiai pakalbejom, va ir susisviete, kad ko nors daugiau reiktu.

O kam mazintis?pasakyti kad nedomina ir tiek.jei ieskot nuotykių tada reikia mazintis prieš kažką,kažkam,kažkodėl.pasokot,paplepejot,gal ir pakoketavot,matyt nėra jau viskas taip nekalta? Merginos išdėstė jums ką sakyti,o jei manot, kad toks išdėstymas būtų įžeidimas, gal norit vizgi pasikudakuot su juo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.T.: 24 vasario 2015 - 17:45
QUOTE(velnio_nešta @ 2015 02 24, 16:49)
drinks_cheers.gif
Ir jo zmonai.

Savo vyrui arba jo zmonai pasakyciau tada, jei po mano pokalbio su juo jis ikyriai neatstotu. Dabar mano rupestis tas pokalbis. Jei zinociau, kad neteks daugiau jo matyt ir bendraut net nebuciau rasiusi cia, forume. Ar jums ne vienai nera buve, kad atsiranda va tokia rakstis is draugu tarpo? Zinau, kad lengva sakyt "pasakyk, nedomina, pasakyk vyrui". Man nelengva, jauciuosi kvailai. Tik noriu kazkaip protingai isspresti situacija.
Atsakyti
QUOTE(Ana Sana @ 2015 02 24, 17:49)
Savo vyrui arba jo zmonai pasakyciau tada, jei po mano pokalbio su juo jis ikyriai neatstotu. Dabar mano rupestis tas pokalbis. Jei zinociau, kad neteks daugiau jo matyt ir bendraut net nebuciau rasiusi cia, forume. Ar jums ne vienai nera buve, kad atsiranda va tokia rakstis is draugu tarpo? Zinau, kad lengva sakyt "pasakyk, nedomina, pasakyk vyrui". Man nelengva, jauciuosi kvailai. Tik noriu kazkaip protingai isspresti situacija.

Tai ir nesakykit niekam.jam pasakyk tu fainas,sugulciau su tavim,bet kol kas tokio poreikio neturiu,taigi sėkmės tau paieškose.
Atsakyti
QUOTE(Ana Sana @ 2015 02 24, 18:49)

Kad nera cia ka per daug galvoti, mandagiai pasakai, kad tokie santykiai nedomina ir viskas.
Atsakyti