Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 51 TEMA

QUOTE(Ana Sana @ 2015 02 25, 13:18)

Man atrodo, kad jus labai bijoti pasakyti ne. Ir turbut cia ne tik susije su situo vyru. Nesuprantu kodel turetumete blogai jaustis atstumusi izulu tipa. Cia jis turi blogai jaustis, ne jus
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 02 25, 13:20)
Man atrodo, kad jus labai bijoti pasakyti ne. Ir turbut cia ne tik susije su situo vyru. Nesuprantu kodel turetumete blogai jaustis atstumusi izulu tipa. Cia jis turi blogai jaustis, ne jus

Ir as taip manau. Matyt, turiu problemu su "ne" sakymu.
Atsakyti
Man buvo analogiškas atvejis, turėjom tokius draugus, na irgi draugų draugus, susitikdavom per baliukus, na ir buvo viena toks veikėjas, baisiai įkyrus ir šiaip nu nekoks man kaip vyras, aišku vedęs. Mėgėjęs man būdavo komplimentus sakyti prie savo žmonos ir prie mano vyro doh.gif Ir vieną dieną gaunu žinutę per kompą, tipo einam kavos atsigerti doh.gif Aš paėmiau ir iškart vyrui pasakiau, šiaip mano vyras toks iš ramesnių, paėmė ir paskambino jam, aišku buvau labai nustebusi, nesitikėjau to, na nebūdinga jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2015 02 25, 15:28)
Man buvo analogiškas atvejis, turėjom tokius draugus, na irgi  draugų draugus, susitikdavom  per baliukus, na ir buvo viena toks veikėjas, baisiai įkyrus ir šiaip nu nekoks man kaip vyras, aišku vedęs. Mėgėjęs man būdavo komplimentus sakyti prie savo žmonos ir prie mano vyro doh.gif Ir vieną dieną gaunu žinutę per kompą, tipo einam kavos atsigerti doh.gif Aš paėmiau ir iškart vyrui pasakiau, šiaip mano vyras toks iš ramesnių, paėmė ir paskambino jam, aišku buvau labai nustebusi, nesitikėjau to, na nebūdinga jam smile.gif

Tai, jis ramus, pakol nieks nepretenduoja i jo geri. mirksiukas.gif

Ana, faina tu esi. Nesiteisink. Net, nesmagu pasidare, kad nepradejai pulti, kaip dauguma pasielgtu, o graziai atrasineji. Egzamina islaikei. 4u.gif
Welkome i pagundu skyreli. Nemanyk, kad tik pagundautojos cia renkasi. Daug ir davatku ir siaip normaliu graziu, protingu, smaiksciu merginu yra. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana Sana @ 2015 02 25, 13:18)

biggrin.gif Tiek flirto tikrai nebuvo biggrin.gif Beje kaip jus laikotes?

Kaip laikausi? kokia prasme? Savo istorijos? Tada laikausi sąžiningai biggrin.gif jokių pagundų, dirbu su santykiais šeimoje.. Giliai giliai bandau paslėpt TĄ jausmą.. Už lango pavasaris, pradėjau vėl savo hobiu uzsiiminet intensyviai,kad kuo mažiau galvot.
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2015 02 25, 13:28)
Man buvo analogiškas atvejis, turėjom tokius draugus, na irgi  draugų draugus, susitikdavom  per baliukus, na ir buvo viena toks veikėjas, baisiai įkyrus ir šiaip nu nekoks man kaip vyras, aišku vedęs. Mėgėjęs man būdavo komplimentus sakyti prie savo žmonos ir prie mano vyro doh.gif Ir vieną dieną gaunu žinutę per kompą, tipo einam kavos atsigerti doh.gif Aš paėmiau ir iškart vyrui pasakiau, šiaip mano vyras toks iš ramesnių, paėmė ir paskambino jam, aišku buvau labai nustebusi, nesitikėjau to, na nebūdinga jam smile.gif

Ir cia atsirastu tokiu, kurios sakytu, a ko provokavai, signalus siuntei? flirt.gif Siaip sau vyriskiai neprikimba. Jie, vargsiukai, juk nekaltuciai. Cia moteriskes jiems galvas apsuka. Vilioja, koketuoja, nu negi atsispirsi doh.gif Taigi ne as jam skambinu ir susitikt siulau, bet jau imu jaustis kalta. Kodel sokau, kodel plepejau, kodel nr. daviau? Signalai ne kitaip.
Papildyta:
QUOTE(O.T. @ 2015 02 25, 13:54)
Kaip laikausi? kokia prasme? Savo istorijos? Tada laikausi sąžiningai biggrin.gif jokių pagundų, dirbu su santykiais šeimoje.. Giliai giliai bandau paslėpt TĄ jausmą.. Už lango pavasaris, pradėjau vėl savo hobiu uzsiiminet intensyviai,kad kuo mažiau galvot.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ana Sana: 25 vasario 2015 - 14:09
QUOTE(Ana Sana @ 2015 02 25, 15:01)
Ir cia atsirastu tokiu, kurios sakytu, a ko provokavai, signalus siuntei? flirt.gif Siaip sau vyriskiai neprikimba. Jie, vargsiukai, juk nekaltuciai. Cia moteriskes jiems galvas apsuka. Vilioja, koketuoja, nu negi atsispirsi doh.gif Taigi ne as jam skambinu ir susitikt siulau, bet jau imu jaustis kalta. Kodel sokau, kodel plepejau, kodel nr. daviau? Signalai ne kitaip.
Papildyta:

Dzin ką jos sakytų, mano atvejo nebuvo jokio flirto iš mano pusės, gi pastebi kai vyrai kitaip į tave žiūri, tai vat mačiau, kaip žiūri ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 02 25, 13:42)
Daug ir davatku ir siaip normaliu graziu, protingu, smaiksciu merginu yra.  thumbup.gif

Kadangi ir as zinau, kad cia buna protingu ir smaiksciu, uztat ir kreipiausi patarimo ax.gif O tos, kurios paauklet mane nori, bereikalo stengiasi. Ne aukliu ieskau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana Sana @ 2015 02 25, 14:01)

Kaip as tave suprantu.. Truputi paflirtuok, nuosirdziau su humoru pabendrauk ir jau signalus siunti doh.gif Su jais geriau visai nesneketi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 02 25, 16:45)
Kaip as tave suprantu.. Truputi paflirtuok, nuosirdziau su humoru pabendrauk ir jau signalus siunti  doh.gif  Su jais geriau visai nesneketi  biggrin.gif  biggrin.gif

Su jais geriau tiesiai i lova gultis. mirksiukas.gif Pasitaisau. Jiems geriau.
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 02 25, 14:45)
Kaip as tave suprantu.. Truputi paflirtuok, nuosirdziau su humoru pabendrauk ir jau signalus siunti  doh.gif  Su jais geriau visai nesneketi  biggrin.gif  biggrin.gif

Straipsnis, paaiskinantis toki vyru elgesi biggrin.gif. As irgi, beje, pastebejau, kad vyrai draugiskuma maiso su kazkuo daugiau.

http://www.delfi.lt/...a.d?id=67261682
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 02 25, 16:20)
Su jais geriau tiesiai i lova gultis.  mirksiukas.gif Pasitaisau. Jiems geriau.

Aha, kam tos snekos lotuliukas.gif
Atsakyti