QUOTE(South @ 2015 03 02, 11:25)
Na, taip, visoms skirtingai.
As manau, kad nepadesi tasko, kol neperdegsi, sunku taip paimti ir nutraukti viska kai dar viskas taip sviezia, zinau, koks gali buti malonus tas demesys, ypac, jei is vyro to negauni, to nera, o cia vyras, kuri kazkada mylejai, taip graziai suokia, o mes moterys ir pasimaunam ant to
. Variantai du, arba pati perdegsi, arba grizes vyras viska suzinos, o tada tikrai nebus exas galvoje, kazkodel manau, kad tada atsiras noras issaugoti seima ir spjauti i to exo grazius zodzius, nes is jos puses, manau, tai tik grazus zodziai, svaigimas ir tiek.
As manau, kad nepadesi tasko, kol neperdegsi, sunku taip paimti ir nutraukti viska kai dar viskas taip sviezia, zinau, koks gali buti malonus tas demesys, ypac, jei is vyro to negauni, to nera, o cia vyras, kuri kazkada mylejai, taip graziai suokia, o mes moterys ir pasimaunam ant to

Žinok jau dabar būna minčių kad atsibodo viskas.kartais netgi galvoju geriau būčiau nieko nesužinojusi.dabar tik stresuoju.
vyras mano kasdien sako kad myli..o man atrodo kad tai taip netikra,kaip koks eilinis labas rytas.vyras jo priešingybė.vyras mano labai protingas žmogus planuojantis ateitį,mane pristabdantis,nes aš tokia lekt begt,bet dažnai ir perspaudzia ,tada jaučiuos nelaiminga. Dar labai taupus,o tai užknisa

Exas,mano charakterio,jis toks esay, jausmingas.paprastesnis.
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 02, 11:37)
O.T. - o kaip jūs tą bendravimą atnaujinot? Kaip suprantu, kai išsiskyrėt, sukūrėt atskirus gyvenimus nebendravot. O, dabar kažkaip netyčia vėl bendrauti pradėjot, ar kaip?
Nebesikartosiu.tiesiog kažkokiu nesuvokiamu budu atsirado jis mano gyvenime vėl.mūsų santykiai ir tafa buvo labai burnye.kitokio žodžio neturiu.ir dabar viskas kartojasi.gera kalbėtis, prisiminti,, paskui priekaištai,pyktis,pavydas..tada vėl aistra,supratimas,švelnumas..ir atrodo negalim vienas be kito ir kartu sunki tą situacija abiems.bandėm nutraukr viską tai truko tik 2 savaitės ir vėl jausmu antplūdis...netikiu horoskopais,nu bet paskaičiau apie tokius santykius ir atrodo apie mus rašo.