QUOTE(Not@ @ 2015 03 09, 21:04)
Jus idomiai paraset , bet nesijauciu blogai jei po tokiu dalyku paseksiu del to manes sazine negnegriaus.Tas man ir buvo nemoku ivardint jausmo..Tas atsiprasinejimas igastis ir sielvartavimas.Kazkada senai i jo tel is pazinciu atejo jam i tel (buvau nescia) jums atejo tokua zinute nuejau sakau kas cia sako nezinau gal cia kai imi tel buvo senas pries tai kito zmogaus tel tai ir arsiunte, na patikejau , bet nuo tada keistas man jausmas Dar kartais buna toks vaizdas kad jis gyvena kazkokiam savo pasaulelyje net nemoku nupasakot.
Ir dar atsiminiau vuvom atostogose dvi dienas laike isjungta tel ir atejo balso pranesimas (nnoreciau , kad paskambintum man siuo telefonu ) ir girdisi, kad kita merga sako ar zinos , o skambinancioji jo..TTrenkiau as jam ta tel israudo pasimete ir tipo cia klientai , bet tai skambin a is kito nr liepua paskambint kitu ir net nesako kam..
Papildyta:
QUOTE(Not@ @ 2015 03 09, 21:10)
Ir dar atsiminiau vuvom atostogose dvi dienas laike isjungta tel ir atejo balso pranesimas (nnoreciau , kad paskambintum man siuo telefonu ) ir girdisi, kad kita merga sako ar zinos , o skambinancioji jo..TTrenkiau as jam ta tel israudo pasimete ir tipo cia klientai , bet tai skambin a is kito nr liepua paskambint kitu ir net nesako kam..
Gal jus ir teisi nu nzn as pasimetus ir toks vaizdas , kad sapne kazkokiam randuos.