Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 51 TEMA

QUOTE(Eden@ @ 2015 03 09, 20:27)
nebaisu? ka darysit su irodymais?

Busiu savim patenkinta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 03 09, 20:28)
o esat kada itarus neistikimybe?  smile.gif

Taip .
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 03 09, 20:28)
o esat kada itarus neistikimybe?  smile.gif

ne.
galiu suprasti sekima, ka kyla itarimu. bet mano nervai turbut neatlaikytu, todel nezinau, ar ryzciausi.

QUOTE(Not@ @ 2015 03 09, 20:28)
Busiu savim patenkinta smile.gif

kodel?
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2015 03 09, 20:34)
ne.
galiu suprasti sekima, ka kyla itarimu. bet mano nervai turbut neatlaikytu, todel nezinau, ar ryzciausi.
kodel?

Kol nepasenau pradesiu nauja gyvenima ir suprasiu su kokiu apsimelavusiu svolacium gyvenu ir zinant mane dar ir atkersysiu.Mane ir siutas ima , bet ziot noriu ir laaabai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Not@: 09 kovo 2015 - 20:39
QUOTE(Not@ @ 2015 03 09, 20:37)
Kol nepasenau pradesiu nauja gyvenima ir suprasiu su kokiu apsimelavusiu svolacium gyvenu ir zinant mane dar ir atkersysiu.

tada pirmyn. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2015 03 09, 20:39)
tada pirmyn.  4u.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Not@ @ 2015 03 09, 20:40)

O tai jums neuztenka zinoti, jog sedi xxx pazintyse, juk ten tik del sex ir lenda vyrai. Reiskias, jau jis deda zingsni i sona. Arba jus ji paleiskit, arba bandykit sprest problemas, manyciau. Kam jums kerstas ir murkdymasis tam mesle. Saves pagailekit, juk stresas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opensea: 09 kovo 2015 - 20:54
O sekti vyrą,tai ne melas iš jūsų pusės?
jei jau esat prigavusi ir dar atsiprašineji,tai kokių įrodymų dar reikia? Sako šuo gryžta prie savo vėmalo.
Atsakyti
QUOTE(O.T. @ 2015 03 09, 20:56)
O sekti vyrą,tai ne melas iš jūsų pusės?
jei jau esat prigavusi ir dar atsiprašineji,tai kokių įrodymų dar reikia? Sako šuo gryžta prie savo vėmalo.

Jus idomiai paraset , bet nesijauciu blogai jei po tokiu dalyku paseksiu del to manes sazine negnegriaus.Tas man ir buvo nemoku ivardint jausmo..Tas atsiprasinejimas igastis ir sielvartavimas.Kazkada senai i jo tel is pazinciu atejo jam i tel (buvau nescia) jums atejo tokua zinute nuejau sakau kas cia sako nezinau gal cia kai imi tel buvo senas pries tai kito zmogaus tel tai ir arsiunte, na patikejau , bet nuo tada keistas man jausmas Dar kartais buna toks vaizdas kad jis gyvena kazkokiam savo pasaulelyje net nemoku nupasakot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Not@: 09 kovo 2015 - 21:06
QUOTE(Not@ @ 2015 03 09, 21:37)
Kol nepasenau pradesiu nauja gyvenima ir suprasiu su kokiu apsimelavusiu svolacium gyvenu ir zinant mane dar ir atkersysiu.Mane ir siutas ima , bet ziot noriu ir laaabai.

tai gal jau pradek ta savo nauja gyvenima, nes nebera cia ka sekt. cia ir arkliui aisku, ka taviskis isdarineja. jis jau yra apsimelaves svolacius. nesuprantu, koks tikslas tau nervus gadintis ir rietis su juo. ciumodanus uz duru, spynas pakeiti ir nebendrauji su juo. absoliuciai. tada vat gal ivertins, ko jam labiau reikia, pazinciu, ar seimos. o jei persekiosi, tai tik azarta jam sukelsi sleptisnapgaudinet. ir siaip jausis tau lb svarbus ir reikalingas, jei tiek daug pastangu idedi jo paieskai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Le Murka: 09 kovo 2015 - 21:08
QUOTE(Not@ @ 2015 03 09, 21:04)
Jus idomiai paraset , bet nesijauciu blogai jei po tokiu dalyku paseksiu del to manes sazine negnegriaus.Tas man ir buvo nemoku ivardint jausmo..Tas atsiprasinejimas igastis ir sielvartavimas.Kazkada senai i jo tel is pazinciu atejo jam i tel (buvau nescia) jums atejo tokua zinute nuejau sakau kas cia sako nezinau gal cia kai imi tel buvo senas pries tai kito zmogaus tel tai ir arsiunte, na patikejau , bet nuo tada keistas man jausmas Dar kartais buna toks vaizdas kad jis gyvena kazkokiam savo pasaulelyje net nemoku nupasakot.

Ir dar atsiminiau vuvom atostogose dvi dienas laike isjungta tel ir atejo balso pranesimas (nnoreciau , kad paskambintum man siuo telefonu ) ir girdisi, kad kita merga sako ar zinos , o skambinancioji jo..TTrenkiau as jam ta tel israudo pasimete ir tipo cia klientai , bet tai skambin a is kito nr liepua paskambint kitu ir net nesako kam..
Papildyta:
QUOTE(Not@ @ 2015 03 09, 21:10)
Ir dar atsiminiau vuvom atostogose dvi dienas laike isjungta tel ir atejo balso pranesimas (nnoreciau , kad paskambintum man siuo telefonu ) ir girdisi, kad kita merga sako ar zinos , o skambinancioji jo..TTrenkiau as jam ta tel israudo pasimete ir tipo cia klientai , bet tai skambin a is kito nr liepua paskambint kitu ir net nesako kam..

Gal jus ir teisi nu nzn as pasimetus ir toks vaizdas , kad sapne kazkokiam randuos.
Atsakyti
QUOTE(Not@ @ 2015 03 09, 22:04)

tai jau tada jis gyvenp savo uzklasini gyvenima. o vat tu patikejai, kad ne jis cia biggrin.gif . uz tai pradejo nebesistengt net pasislept tinkamai.
na db tu ji pagausi, jis atsiprasys, pasliauzios keliais aplink tave diena kita, tu jam atleisi. ir nedaug laiko praeis, kos ganysis tavo erzilas placiai ir atvirai.
tokie nesikeicia. nebent skaudziai nukencia, nebent reali gresme viska prarast iskyla.
Atsakyti
QUOTE(Opensea @ 2015 03 09, 20:53)
O tai jums neuztenka zinoti, jog sedi xxx pazintyse, juk ten tik del sex ir lenda vyrai. Reiskias, jau jis deda zingsni i sona.

Pala pala. Aš esu užsiregistravus xxx. Buvo įdomu, pasižvalgiau, kokia fauna ten renkasi. Bet nei vieno gauto laiško net atsivertus nebuvau. O pašte vis ateina priminimai apie tai.
Atsakyti