Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 51 TEMA

QUOTE(O.T. @ 2015 03 09, 22:08)
Arba jūs akla arba lb naivi biggrin.gif bet ir jis arba bukas arba lb drąsus. Bet greičiausiai jis drąsus, o jūs akla.

Ji ne akla, gi minejo, jog gyvenimas panasiai kaip per ruka, matyt dar gerai nesuvokia kas dedas. Nenori patiket 100 proc. O vyrelis, tai pxuistas, matyt ji jau jam tuscia vieta kaip mylima moteris, o bijo, kaip mamos.
Atsakyti
QUOTE(O.T. @ 2015 03 09, 23:10)
Arba jūs akla arba lb naivi biggrin.gif bet ir jis arba bukas arba lb drąsus. Bet greičiausiai jis drąsus, o jūs akla.
Papildyta:

Nepabek wink.gif daug čia kam tos istorijos netikros primestos buvo wink.gif ir man irgi biggrin.gif

jis ne drasus o poxuistas. gi mato, kaip puikiai limpa makaronai zmonai, tai ko jam cia saugotis biggrin.gif . eilini karta kokia nesamoninga pateisinama priezasti islemens, o ta ir patikes viskuo doh.gif lotuliukas.gif
tai isivaizduok, iki kokio lygio isidrasint gali tokiu atveju. ateis toks laikas, kai ji juos aptiks vienoj lovoj, bet jis vis tiek pasiteisins, jog cia siaip dirbtini kvepavima moteriskei daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 03 09, 22:07)
o tai tu nepaklausei, kas ji tokia, kai atejo ir ziurejo i ji? biggrin.gif
nu ateitu db kazkokia merga pas mb, ir as tikrai nestoveciau kaip avis, o paklausciau, kas tu, koks vardas, kokiu klausimu cia atejai, jei pradetu ka nors vyniot apie pagalba ir rupesti suzeistu draugu, tai apsimesciau lb apsidziaugusi ir paprasyciau materialine israiska savo pagalba ir rupesti isreikst. nes na gi reikia zmogui visokiu vitaminu, reabilitacijos proceduru brangiu biggrin.gif

Kad ji is vis ziurejo i ji akiu neatitrauke , o ka man prie zmoniu skandala daryt ..JJis paaiskino , kad pirko kazka ,ir ten daznai verslo reikalu turejo , iki dabar as ja atsimenu ir ta visa bendravima ir jo pasimetima .Ok netrugdau aciu uz patarimus ir pagalba matau , kad nelabai patikima pasirodziau gero vakaro.
Atsakyti
QUOTE(O.T. @ 2015 03 09, 22:06)
Vistiek nėra kas veikti biggrin.gif

Būtent, seniai čia jau reikėjo naujų istorijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Not@ @ 2015 03 09, 23:13)
Kad ji is vis ziurejo i ji akiu neatitrauke , o ka man prie zmoniu skandala daryt ..JJis paaiskino , kad pirko kazka ,ir ten daznai verslo reikalu turejo , iki dabar as ja atsimenu ir ta visa bendravima ir jo pasimetima .Ok netrugdau aciu uz patarimus ir pagalba matau , kad nelabai patikima pasirodziau gero vakaro.

nu jo, klientes lanko suzeistuosius meiliai zvelgia jiems i akis biggrin.gif . prie ko cia skandalas, galima lb mandagiai ir maloniai prisistatyt, susipazondint, pagalbos paprasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Not@ @ 2015 03 09, 22:13)

Ir kaip tu zadi tvarkytis su savo vyru, jei net cia jautrumas didziulis. Kazkas kazka parase ir jau i krumus lendi. Iskelk galva ir eik uz save, kad ir cia.
Papildyta:
QUOTE(mrau @ 2015 03 09, 22:16)

biggrin.gif visam sm mazai veiksmo. Tai mums viskas sueina.
Atsakyti
siaip gali sukurt tuose xxx anketa su jo fotke ir uzrasu - sis vyras uzkrete hepatitu c. visos su juo turejusios santykiu, rasykit man, teiksim teismui grupini ieskini biggrin.gif. va ir paziuresi, ar daug atsilieps
Atsakyti
QUOTE(Opensea @ 2015 03 09, 22:10)
Ji ne akla, gi minejo, jog gyvenimas panasiai kaip per ruka, matyt dar gerai nesuvokia kas dedas. Nenori patiket 100 proc. O vyrelis, tai pxuistas, matyt ji jau jam tuscia vieta kaip mylima moteris, o bijo, kaip mamos.

Ko nesuvokt čia? Tai tęsiasi ne naujiena gi.tik akla nemato akivauzdžių dalykų.o musų darbas įtikint ją
QUOTE(Le Murka @ 2015 03 09, 22:12)
jis ne drasus o poxuistas. gi mato, kaip puikiai limpa makaronai zmonai, tai ko jam cia saugotis biggrin.gif . eilini karta kokia nesamoninga pateisinama priezasti islemens, o ta ir patikes viskuo doh.gif  lotuliukas.gif
tai isivaizduok, iki kokio lygio isidrasint gali tokiu atveju. ateis toks laikas, kai ji juos aptiks vienoj lovoj, bet jis vis tiek pasiteisins, jog cia siaip dirbtini kvepavima moteriskei daro biggrin.gif

Būna tokių kurioms viskas limpa,bet gi ji čia atėjo dabar,vadinasi pradėjo nebelipti jo kliedesiau, o čia pirmas žingsnis į rebilitaciją.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 03 09, 22:16)
nu jo, klientes lanko suzeistuosius meiliai zvelgia jiems i akis  biggrin.gif . prie ko cia skandalas, galima lb mandagiai ir maloniai prisistatyt, susipazondint, pagalbos paprasyt biggrin.gif

Klausinejo jos kaip supratau mama kas nutiko kaip cia , o ta tylejo ir net keista i mane akiu pakelt negalejo , bet jei gali i zmogu ziuret penkias min asales tai idomu kaip cia yra ai nesvarbnesvarbu.Uzveliau gerai , kad vaikai nemate insidento ta moteris tai ka jus srina ????? Maniskis nu gerai einu , o ta nei labas nei visogero akis nuleidus isejo.O istoriuju is google issitraukiu jei kam idomu, nes neturiu ka veikt ir man truksta demesio bei bendravimo...Dar kartais nueinu i nestukiu planavima ir paklausiu.As siandien pasidariau 5kart ta pati testa ar as jau db nescia?...O siap norejau pasidomet kitu nuomone ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Not@: 09 kovo 2015 - 22:25
QUOTE(mrau @ 2015 03 09, 22:16)

Aš 3 temas kliedejau, pagaliau galėsiu atsipūsti biggrin.gif

QUOTE(Opensea @ 2015 03 09, 22:18)
Ir kaip tu zadi tvarkytis su savo vyru, jei net cia jautrumas didziulis. Kazkas kazka parase ir jau i krumus lendi. Iskelk galva ir eik uz save, kad ir cia.
Papildyta:

biggrin.gif visam sm mazai veiksmo. Tai mums viskas sueina.

Prisimink kad dauguma bėgo iš čia,paskutiniu metu ir aš ir zuikis biggrin.gif,čia normali reakcija biggrin.gif Bet bus protinga,atsirinks tik sau reikalingus postus.o paskui isuvels į raganų medžioklę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Not@ @ 2015 03 09, 23:23)
Klausinejo jos kaip supratau mama kas nutiko kaip cia , o ta tylejo ir net keista i mane akiu pakelt negalejo , bet jei gali i zmogu ziuret penkias min asales tai idomu kaip cia yra ai nesvarbnesvarbu.Uzveliau gerai , kad vaikai nemate insidento ta moteris tai ka jus srina ????? Maniskis nu gerai einu , o ta nei labas nei visogero akis nuleidus isejo.O istoriuju is google issitraukiu jei kam idomu, nes neturiu ka veikt ir man truksta demesio bei bendravimo...

nu geda jai, uz tai ir eina akis nuleidus. gi reikia but nerealaus naglumo, kad sugebet meiluzio zmonai i akis ziuret. gal ta mergina tiki, kad jis ja myli ir paliks tave del jos.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 03 09, 22:19)
siaip gali sukurt tuose xxx anketa su jo fotke ir uzrasu - sis vyras uzkrete hepatitu c. visos su juo turejusios santykiu, rasykit man, teiksim teismui grupini ieskini biggrin.gif. va ir paziuresi, ar daug atsilieps

lotuliukas.gif nedurnas dedetu savo foto.
Atsakyti