QUOTE(stripulis @ 2015 04 10, 00:14)
Alchemie
dėl pinigų, o tu ne muzikos mokini? ar neteisingai supratau... gal išeitų ką privačiai pamokyt vasarą?
Kadangi kontingentas mano mokiniu vasara atostogauja (0-7 metai) ir mokau ne konkretaus instrumento, tai liepa ir rugpjuti stilis

o ir man kaip pedagoui-verslininkui (valstybiniu atostogu as negaunu, jei atostogos- pajamu ner) atostogu verktinai reikia

as jau dabar per Velykas norejau bent savaites atostogu. Darbas mano labai mylimas ir tikrai sirdis dainuoja, parvaziuoju kaip lapas po 7 pamoku per diena, bet issisiepusi...as labai turtinga darbo prasme, tiek gaunu tokia Dieviska valiuta, kad pavertus materialiom monetom buciau bilioniere

tai is tikro turbut vertingiausia, ka per gyvenima esu dariusi (na neziurint seimos ir vaiku), bet vienoje vietoje negali tobuleti, delto gaunu va isbandymus visokius...ale gera kartais paverkti is gerumo, o svarbiausia gera, kad turiu kur ir kam parasyti

aciu Jums, nes vyras tai situ dalyku negali klausyt..ir tartis..jam taip skaudu, kad jis kaip kurmis uzskasa