Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

Sveikos, levandu myletojos. Prasau, patarkite, kur galeciau Kaune nusipirkti levandu sodinuku, noreciau dabar sodinti kieme blush2.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 05 08, 21:41)
turiu antrameciu ziemojusiu levandu, gal kam nors reikia, garantuotai neissals musu klimatui tinkamos

Is kur esat?
Uz kiek? Ir kiek krumeliu turit?

Noriu salia terasos sodint, bet nemazai turbut reikes...
Kokiu atstumu sodinti norint kad butu apvalus krumeliai?

Papildyta:
QUOTE(sol_brillante @ 2016 05 08, 18:15)
Sveikos, levandu myletojos. Prasau, patarkite, kur galeciau Kaune nusipirkti levandu sodinuku, noreciau dabar sodinti kieme  blush2.gif
Aciu

Sveiki,
Maciau "pasaulio geles" prie vilijampoles tilto turejo.
Sodinukai mazdaug per delno ilgi, tai neisivaizduoju kokio cia amziaus...
Bet sudvejojau nes ten atveztines.
Galvoju kazin kaip ziemotu...
Stoties turguj irgi buvo. Bet irgi atveztiniu bobulytes uzsipirke
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2016 05 09, 21:15)
Is kur esat?
Uz kiek? Ir kiek krumeliu turit?

Noriu salia terasos sodint, bet nemazai turbut reikes...
Kokiu atstumu sodinti norint kad butu apvalus krumeliai?

turiu nemazai.
pirmais metais krumeliai dideli neuzauga, bet jau 3 m. vietos tai maziausiai puses metro reikia levandai, o kuo toliau tuo didesne, aisku galima tiek ir jai neleist augt ir geneti.
Atsakyti
aš šiemet persodinau levandas ~50 cm atstumu. kai buvo arčiau, trukdė viena kitai.
Atsakyti
Sveiki.
Turiu ish seklu susidaiginusi levandu. Keleta ishpikiavau i mazhus vazonelius ir galvoju: Ar galiu ash jas tiesiai i grunta sodinti? Na ne i planuojana vieta bet tarkim darzhe i koki kamputi o kita pavasari i nuolatine vieta? Ar galima jau tiesiai i nuolatine vieta sodint? Seklytes ish mano seno levandos kero. Tikrai visad perzhiemoja puikiai.
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2016 05 11, 13:11)
Sveiki.
Turiu ish seklu susidaiginusi levandu. Keleta ishpikiavau i mazhus vazonelius ir galvoju: Ar galiu ash jas tiesiai i grunta sodinti? Na ne i planuojana vieta bet tarkim darzhe i koki kamputi o kita pavasari i nuolatine vieta? Ar galima jau tiesiai i nuolatine vieta sodint? Seklytes ish mano seno levandos kero. Tikrai visad perzhiemoja puikiai.

pernai pavasarį pasėtas levandas vasarą išsodinau į gruntą, į nuolatinę vietą, bet žiūriu į jas ir matau, kad gražu bus tik dar kitais metais smile.gif štai kaip atrodė bundančios prieš mėnesį

user posted image
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2016 05 11, 12:11)
Sveiki.

galite
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2016 05 11, 13:30)
bet žiūriu į jas ir matau, kad gražu bus tik dar kitais metais smile.gif

o jei patręštumėt ir mulčiuotumėt, tai jos jau šiemet labai gražios būtų. Mačiau kaip visiški nykštukai per kelis mėn išbujojo vien nuo pagerintos perpuvusiu mėšlu dirvos. Net nepatikėjau, kad tie patys mažyliai.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2016 05 11, 14:28)
o jei patręštumėt ir mulčiuotumėt, tai jos jau šiemet labai gražios būtų. Mačiau kaip visiški nykštukai per kelis mėn išbujojo vien nuo pagerintos perpuvusiu mėšlu dirvos. Net nepatikėjau, kad tie patys mažyliai.

jau užmulčiuotos, prieš mėnesį dar žolės neturėjau smile.gif dėl trąšų, reiks paieškot ir man, kuo patręšt.
Atsakyti
Idomu,o kokios trashos tiktu levandoms? Perpuvusio meshlo neturiu bet turiu condir granuliu gal tiktu?
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2016 05 11, 21:24)
Idomu,o kokios trashos tiktu levandoms? Perpuvusio meshlo neturiu bet turiu condir granuliu gal tiktu?

tikrai tiktu
Atsakyti

! 
Čia ne skelbimų tema, skelbimai pašalinti
Atsakyti