Magute, pritariu kitoms del gydytojos keitimo. Gine gali siuntima israsyt, bet tik Tau, TB jau turi vidaus siust. Man tai isvis nesuprantama, kaip gali siuntimo neduot
QUOTE(Edena @ 2015 02 17, 20:17)
kantriai laukiu starto kovo pabaigoj
QUOTE(šifonyte @ 2015 02 17, 21:35)
sunaudojau du kasdieninius iklotus, nera kad jie butu buve pilnuteliai
spalva - ruda su rausva, bet negrynas kraujas, ir crinono rudo biski iskrenta, kol nejudu, nieks nebega, tik atsistoju ir isbega lasas ant ikloto 
na, neatrodo kraujavimas, greičiau tepliojimas
Oi sifonyte, laikykis, skaiciukai geri, viskas turi but gerai
Griztu, ziuriu jau keli psl prikalbeti, aisku kad cia reikalu yra
QUOTE(19891010 @ 2015 02 17, 20:55)
Magute, pritariu kitoms del gydytojos keitimo. Gine gali siuntima israsyt, bet tik Tau, TB jau turi vidaus siust. Man tai isvis nesuprantama, kaip gali siuntimo neduot

man toks jausmas kur tik einu, ten i siena atsitrenkiu ir neimanomu dalyku prasau. rytoj vaziuosiu pas ginekologe, si bent jau nors ir sako, kad slieku s** ieskau, bet israso siuntimus.
dar paskambinsiu i ligoniu kasa, paklausiu ar turiu teise gauti siuntima pas genetikus. noriu greiciau i TR, ten bent jau moki pinigus ir atsakymus duoda, o cia slapiu skudureliu
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 02 17, 12:00)
-Murke-, ar visus šiuos tyrimus jums skyrė apžiūros metu ar tarėtės iš anksto, kad kitą dieną apžiūrėtų genetikai, padarytų gimdos nuotrauką ir t.t.?
Ir dar mergaitės, turiu tokį klausimą. Mums nepavyksta susidėlioti kelionės taip, kad būtų Semra. Ar realu susitarti, kad ji bent po to pasakytų savo nuomonę pagal visą info? Ar ji jau tada nebesikiša į to kliento gydymą, jei nedalyvauja pirmam vizite?
Ačiū
Linkėjimai turkaitėms ir gyvenančioms vaiduoklių pasauly

Ir dar mergaitės, turiu tokį klausimą. Mums nepavyksta susidėlioti kelionės taip, kad būtų Semra. Ar realu susitarti, kad ji bent po to pasakytų savo nuomonę pagal visą info? Ar ji jau tada nebesikiša į to kliento gydymą, jei nedalyvauja pirmam vizite?
Ačiū
Linkėjimai turkaitėms ir gyvenančioms vaiduoklių pasauly
Mes kai nusiuntem ligos istorija, tai prase pasidaryti dar HSG ir AMH. Is karto sakiau, kad noriu darytis pas juos. Til vat jelena sake, kad spesim ta pacia diena - niekaip nebutume speje. Tai merginos turekit viena diena extra, kad be streso butu.
o del genetiku, tai pas mus bedos genetines, tai jau vaziuodama zinojau, kad turesiu konsultacija. Nors nieko naujo nei santariskese nesuzinojau, gal tik procedura paaiskino daugiau.
O kas del Semros, tai man pasirode, jeigu tik abejoja jie kuom nors, tai jos klausia.
QUOTE(RositaK @ 2015 02 17, 21:08)
As taip letai ant tel rasau, kad nespeju po daug pasakot
Apturejau HSG ir kitka, tai leidimo startuot negavom
Nu tie LT daktarai
Tai mes dilemoj ka daryt? Semra darytu pati, bet sake, kad procedura nesudetinga, bet reik experienced doctor... tas, kas man atrode expierenced, nieko nemate...
Gal turit ka rekomenduot, zinoma, i cd irasanti?
Labai noreciau lt daryti, tik vat nebetikiu as cia gydytojais.. bet mums dar to pgd reik, tai zinot. Pacios suprantat
Nuverkiau asarele ir reik galvot, ka cia padarius..
QUOTE(šifonyte @ 2015 02 17, 19:28)
Valiooooo sifonyte
Saugok save
Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2015 02 17, 22:31)
Nuverkiau asarele ir reik galvot, ka cia padarius..
Murke tikiu kad liudna kad negavot leidimo. Bet kartu ir dziugu kad rodot priezastis. Pasitvarkysit ir manau neuzilgo bus jums ijungta zalia sviesa
Kaip Mecejus? Daug geru atsiliepimu apie ji. Tik nezinia ar irasineja. O kur Irene daresi, gal ten pasiziurinek.
QUOTE(-Murke- @ 2015 02 17, 22:31)
As taip letai ant tel rasau, kad nespeju po daug pasakot 
mato gimdoj pertvara ar saauga (kas yra adhesion ??)
Saaugos. As kai rasiau laiska Selmanui, tai man saaugas isverte adhesion.
Dziaukis, kad nemeto Tavo pinigu ir nori viska istirt, kiek imanoma viska sutvarkyt sklandziam IVF procesui
Magute, nepaluzk
Murke, o Semrai ir likęs kiaušintakis nepatiko?
taip, adhesion yra sąaugos
Aš irgi labai gerų atsiliepimų apie Mecėjų girdėjus
QUOTE(magute @ 2015 02 17, 21:10)
man toks jausmas kur tik einu, ten i siena atsitrenkiu ir neimanomu dalyku prasau. rytoj vaziuosiu pas ginekologe, si bent jau nors ir sako, kad slieku s** ieskau, bet israso siuntimus.
dar paskambinsiu i ligoniu kasa, paklausiu ar turiu teise gauti siuntima pas genetikus. noriu greiciau i TR, ten bent jau moki pinigus ir atsakymus duoda, o cia slapiu skudureliu
Laikykis Magute
Reikalauk siuntimo, daryt kaip as su vyro siuntimu - neik is kabineto kol neduos
As irgi skambinsiu tuoj
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 02 17, 22:00)
Murke, o Semrai ir likęs kiaušintakis nepatiko?
taip, adhesion yra sąaugos
Sake toks nelabai..bet jeigu nereiktu histero, tai darytu IVF bet lp. Jis panasu kad pratekamas, bet vietomis tas skystis pasikaupia, tai suabejojo gerumu.
o gal kas turit mecejaus kontaktus?
QUOTE(-Murke- @ 2015 02 17, 20:31)
tas, kas man atrode expierenced, nieko nemate...
Butu gerai zinoti kas tas expierenced daktariukas