Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 17tema

Magute, pritariu kitoms del gydytojos keitimo. Gine gali siuntima israsyt, bet tik Tau, TB jau turi vidaus siust. Man tai isvis nesuprantama, kaip gali siuntimo neduot doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 02 17, 20:17)
Rositele, o jus kaip  ax.gif  kovas arteja wub.gif

kantriai laukiu starto kovo pabaigoj 4u.gif deja, HCG dar ilgiau biggrin.gif

QUOTE(šifonyte @ 2015 02 17, 21:35)
sunaudojau du kasdieninius iklotus, nera kad jie butu buve pilnuteliai  ax.gif  spalva - ruda su rausva, bet negrynas kraujas, ir crinono rudo biski iskrenta, kol nejudu, nieks nebega, tik atsistoju ir isbega lasas ant ikloto  blush2.gif

na, neatrodo kraujavimas, greičiau tepliojimas 4u.gif nesinervuok, džiaukis mažiukais ir bent mažai galimybei esant ilsėkis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 17 vasario 2015 - 21:05

Oi sifonyte, laikykis, skaiciukai geri, viskas turi but gerai 4u.gif

Griztu, ziuriu jau keli psl prikalbeti, aisku kad cia reikalu yra biggrin.gif lotuliukas.gif is karto indikatorius biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 02 17, 22:02)

tu geriau pasakok kaip kas??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 02 17, 20:55)
Magute, pritariu kitoms del gydytojos keitimo. Gine gali siuntima israsyt, bet tik Tau, TB jau turi vidaus siust. Man tai isvis nesuprantama, kaip gali siuntimo neduot doh.gif  blink.gif

man toks jausmas kur tik einu, ten i siena atsitrenkiu ir neimanomu dalyku prasau. rytoj vaziuosiu pas ginekologe, si bent jau nors ir sako, kad slieku s** ieskau, bet israso siuntimus.
dar paskambinsiu i ligoniu kasa, paklausiu ar turiu teise gauti siuntima pas genetikus. noriu greiciau i TR, ten bent jau moki pinigus ir atsakymus duoda, o cia slapiu skudureliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 02 17, 12:00)
-Murke-, ar visus šiuos tyrimus jums skyrė apžiūros metu ar tarėtės iš anksto, kad kitą dieną apžiūrėtų genetikai, padarytų gimdos nuotrauką ir t.t.?

Ir dar mergaitės, turiu tokį klausimą. Mums nepavyksta susidėlioti kelionės taip, kad būtų Semra. Ar realu susitarti, kad ji bent po to pasakytų savo nuomonę pagal visą info? Ar ji jau tada nebesikiša į to kliento gydymą, jei nedalyvauja pirmam vizite? ax.gif
Ačiū 4u.gif

Linkėjimai turkaitėms ir gyvenančioms vaiduoklių pasauly 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mes kai nusiuntem ligos istorija, tai prase pasidaryti dar HSG ir AMH. Is karto sakiau, kad noriu darytis pas juos. Til vat jelena sake, kad spesim ta pacia diena - niekaip nebutume speje. Tai merginos turekit viena diena extra, kad be streso butu.

o del genetiku, tai pas mus bedos genetines, tai jau vaziuodama zinojau, kad turesiu konsultacija. Nors nieko naujo nei santariskese nesuzinojau, gal tik procedura paaiskino daugiau.

O kas del Semros, tai man pasirode, jeigu tik abejoja jie kuom nors, tai jos klausia.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 02 17, 21:08)
tu geriau pasakok kaip kas???  bigsmile.gif

As taip letai ant tel rasau, kad nespeju po daug pasakot biggrin.gif

Apturejau HSG ir kitka, tai leidimo startuot negavom sad.gif mato gimdoj pertvara ar saauga (kas yra adhesion ??), reik histeroskopijos su diagnostine LP del likusio kiausintakio.
Nu tie LT daktarai doh.gif pries 4 men dare lp + histero... tai gimdoj NIEKO blogo nemate. Is vis, toks retorinis klausimas, ka jie mato???

Tai mes dilemoj ka daryt? Semra darytu pati, bet sake, kad procedura nesudetinga, bet reik experienced doctor... tas, kas man atrode expierenced, nieko nemate...

Gal turit ka rekomenduot, zinoma, i cd irasanti? biggrin.gif kita maza beda smile.gif

Labai noreciau lt daryti, tik vat nebetikiu as cia gydytojais.. bet mums dar to pgd reik, tai zinot. Pacios suprantat sad.gif

Nuverkiau asarele ir reik galvot, ka cia padarius..
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 02 17, 19:28)
group.gif aciu uz palaikyma, viltis ima virsu, DPI 8 - HCG 79,7 IU/I, PGN 102,3 nmol/l wub.gif  wub.gif  wub.gif  negaliu dar patiket kad esu  nestuke.gif 

Valiooooo sifonyte 4u.gif Nuostabios naujienos wub.gif
Saugok save 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2015 02 17, 22:31)
Nuverkiau asarele ir reik galvot, ka cia padarius..

Murke tikiu kad liudna kad negavot leidimo. Bet kartu ir dziugu kad rodot priezastis. Pasitvarkysit ir manau neuzilgo bus jums ijungta zalia sviesa smile.gif
Kaip Mecejus? Daug geru atsiliepimu apie ji. Tik nezinia ar irasineja. O kur Irene daresi, gal ten pasiziurinek.
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 02 17, 22:31)
As taip letai ant tel rasau, kad nespeju po daug pasakot biggrin.gif

Apturejau HSG ir kitka, tai leidimo startuot negavom sad.gif mato gimdoj pertvara ar saauga (kas yra adhesion ??)

Saaugos. As kai rasiau laiska Selmanui, tai man saaugas isverte adhesion.
Dziaukis, kad nemeto Tavo pinigu ir nori viska istirt, kiek imanoma viska sutvarkyt sklandziam IVF procesui nestuke.gif 4u.gif

Magute, nepaluzk 4u.gif
Atsakyti
Murke, o Semrai ir likęs kiaušintakis nepatiko? g.gif taip, adhesion yra sąaugos
Aš irgi labai gerų atsiliepimų apie Mecėjų girdėjus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 17 vasario 2015 - 22:00
QUOTE(magute @ 2015 02 17, 21:10)
man toks jausmas kur tik einu, ten i siena atsitrenkiu ir neimanomu dalyku prasau. rytoj vaziuosiu pas ginekologe, si bent jau nors ir sako, kad slieku s** ieskau, bet israso siuntimus.
dar paskambinsiu i ligoniu kasa, paklausiu ar turiu teise gauti siuntima pas genetikus. noriu greiciau i TR, ten bent jau moki pinigus ir atsakymus duoda, o cia slapiu skudureliu  doh.gif

Laikykis Magute 4u.gif
Reikalauk siuntimo, daryt kaip as su vyro siuntimu - neik is kabineto kol neduos smile.gif

As irgi skambinsiu tuoj smile.gif nes man santariskes nedave kariotipo tyrimo. Paprase turkai pati report atsivezt, tai nedave nes "daremes nemokamai ir vaziuosiu i uzsieni (o lt tipo galioja israsas) ir dar pati isversiu". Nebuvo mano genetikes, gal is tos buciau gavus..
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 02 17, 22:00)
Murke, o Semrai ir likęs kiaušintakis nepatiko? g.gif taip, adhesion yra sąaugos
Aš irgi labai gerų atsiliepimų apie Mecėjų girdėjus 4u.gif

Sake toks nelabai..bet jeigu nereiktu histero, tai darytu IVF bet lp. Jis panasu kad pratekamas, bet vietomis tas skystis pasikaupia, tai suabejojo gerumu.

o gal kas turit mecejaus kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 02 17, 20:31)
tas, kas man atrode expierenced,  nieko nemate...

Butu gerai zinoti kas tas expierenced daktariukas blush2.gif
Atsakyti