Man keista tokiu zmoniu pozicija kurie susidaro isankstine nuomone apie zmogu jeigu jis klausineja patarimu. Tie, kurie sake kad negalima bart suns ir suduot per uzpakali, man aiskiai pasake, kad galima subart, o matant jog jis daro bloga reikia suduot per uzpakaliuka. Beje, tai pasake dresiruotojas, pas keleta klaimynu pasiklausinejom, kurie jau uzaugine didelius sunis, parekomendavo dresiruotoja, jis viska paaiskino ir kolkas viskas klostosi gerai. Suo pridares mum nematant pats ateina nuleides galva zemyn, tada jau galima suprasti kad pridare. Dresiruotojas sake, tie kurie mano jog suo tokiam amziuj nesugeba nieko suvokti, patys nieko nesuvokia. Todel jeigu pageidauju pagalbos is jusu, tie kurie veblens savo nesamones apie suns atidavima, prasau, susilaikykit nuo komentaru

. Ir dar karta dekoju tiems kurie geranoriskai patare ir padejo.
Papildyta:
QUOTE(Zabyte @ 2015 02 20, 10:32)

įdomu ar kūdikius tokie žmonės paliktų vienus ir priluptų dėl pridarymą į kelnes. Kažkodėl daugelis galvoja, kad šuo tai jau vienas pats užaugs, pataps intelektualus, neproblematiškas ir dar turbūt tapkes atneš kaip koks Reksas. Tik nesuvokia kad su tokiais Reksais buvo nuolat dirbama, jie pastoviai buvo prie žmogaus kojos o ne vieni po 10 valandų namuose tvarkėsi. Dresuotojas nebūtinas, jei jau pinigų gaila, bet kontaktas būtinas. Žmonės tenkina savo norus, prisiperka šunų nors ir gyvena labai užimtą gyvenimą ir dar apkaltina dėl to savo šunis. Tokiems galėčiau nurodyti į situaciją už Atlanto. Neveltui tenai pilna šunų darželių, išvedžiojančių auklių ir panašiai. Mūsiškiai žmonės nori prasisukti visur veltui ir turėti ne šunis, o profesorius
Eikit Jus su savo tokiom nuomonem toli. Jeigu paprasiau pagalbos, reiskia nemokejau susitvarkyt su suniu, ir nepalikau to likimui kaip yra taip yra, o kreipiausi ir PRASIAU pagalbos. O jus cia teisiat su kvailom prielaidom... Jeigu buciau toks kaip jus cia veblenat, as tikrai nebuciau prases pagalbos. Taip kad jei neturit ka protingo pasakyt I TEMA, geriau isvis nk nesakykit
Papildyta:
Tuos, kuriuos domino veisle: laikos misrunas, auga kaip pasiutes, bent kolkas

. Per menesi priaugo beveik tris kilus, kojos irgi labai aukstos, tikimes kad uzaugs gan didokas

.