QUOTE(Garbane* @ 2015 02 16, 16:18)
tai kad su tuo tukiu nei viena nenori reikalu tureti..

..as dar neisigilinau i ju esme..o ir adreso neturiu..vis tikiuosi, kad apsiims ta, kuri jau yra pirkusi per tuki..su patirtim
pirmas kartas su Tukiu buvo man asmeniškai vien nesusipratimas. Praktiškai totalus. Bet dabar įkirtau sistemą, tai man jų sąlygos palankaiusios.
1. Rašote Tukiui laišką, gaunate jų adresą.
2. Tą adresą įrašote į parduotuvės langelius, kur reikia įrašinėti siuntimo adresą.
3. Kai gaunamas siuntinys UK pas Tukį, Ttukio sistemoje atsiranda įrašai.
4. Jeigu jūsų siuntinys sveria daugiau nei 7 kg, kiekvieną trečiadienį išvažiuoja mašina ir jūsų siuntinį bet kuriuo atveju paima (jei nesusitariate kitaip) ir pristato jums namo.
5. Jei jūsų siunta nesveria 7 kg, Tukis siuntas kooperuoja kas 2 savaites, t.y. kas antrą trečiadienį. Temoje aukščiau pas tarpininkes (Lincamos tema) rašotės į sąrašiuką, kur norite, kad atvyktų siunta. Galite ir pati priimti savo ir kitų narių siuntą (bendras svoris gaunasi 7 kg ir daugiau). Tada jums kurjeris atveža namo siuntą ir kitų narių siuntinukus padalinate jūs (būna 3-4 siuntinukai paprastai)
viskas, laukiate siuntinių
Kai PA ir Tukio įkainiai tapo panašūs man Tukis vis tiek priimtinesnis, nes pristato siuntas į namus Venipak, net ir vėlyvu metu (t.y. nuo 18 val.) šis niuansas man svarbus, nes PA reikia siuntas atsiimti Šiaurės miestelyje iki 18 val., kas ne visada patogu, savaitgaliais nedirba. O jei siųstis iš PA namo, tai labai nemažai pinigėlių prisideda