Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

Beja, gal kas zino, ar grazinimas i amazon.fr yra mokamas?
Atsakyti
Pirmam puslapyje lyg ir nematau vokieciu zooprekiu parduotuves zooplus.de ax.gif Jau isbandziau ir bent jau prekes katems tikrai pigiau nei LT, vien jau mano naudojamas kraikas tai net daugiau nei dvigubai pigiau thumbup.gif Pirmam kartui pritaike 5 proc nuolaida ir siuntimas gavosi nemokamai, tik nesitikrinau kokia turi buti suma. Dabar dar atsiunte koduka 10 proc nuolaida maistui katems thumbup.gif Gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B'ena: 16 vasario 2015 - 21:13
QUOTE(B'ena @ 2015 02 16, 21:12)
Pirmam puslapyje lyg ir nematau vokieciu zooprekiu parduotuves zooplus.de  ax.gif  Jau isbandziau ir bent jau prekes katems tikrai pigiau nei LT, vien jau mano naudojamas kraikas tai net daugiau nei dvigubai pigiau  thumbup.gif Pirmam kartui pritaike 5 proc nuolaida ir siuntimas gavosi nemokamai, tik nesitikrinau kokia turi buti suma. Dabar dar atsiunte koduka 10 proc nuolaida maistui katems  thumbup.gif  Gal kam pravers  4u.gif

parašykite plačiau, tiesiai į LT siuntėtės, kiek siuntimas? 4u.gif
Atsakyti
O koki kraika naudojate? Sulyginau kelias kainas, tai beveik tas pats kas lt (maistas ir kraikas), nebent sudet nuolaidas, tai gal kiek pigiau gautus.
Yra tokia pati kontora lenkuose, ten pigiau nei de, bet nezinau kaip su siuntimu.
Va paziurejau, lenkai tik lenkijoj pristato.
Vokieciai
Land Versandkosten Portofrei ab Zusteller
Litauen 6,90 € 69,00 € DPD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 16 vasario 2015 - 21:36
QUOTE(B'ena @ 2015 02 16, 22:12)
Pirmam puslapyje lyg ir nematau vokieciu zooprekiu parduotuves zooplus.de  ax.gif  Jau isbandziau ir bent jau prekes katems tikrai pigiau nei LT, vien jau mano naudojamas kraikas tai net daugiau nei dvigubai pigiau  thumbup.gif Pirmam kartui pritaike 5 proc nuolaida ir siuntimas gavosi nemokamai, tik nesitikrinau kokia turi buti suma. Dabar dar atsiunte koduka 10 proc nuolaida maistui katems  thumbup.gif  Gal kam pravers  4u.gif

Super, ačiū labai kad pasidalinote. Mano naudojamas maistas irgi kur kas pigiau gaunasi thumbup.gif o kokį kraiką naudojate? Aš vis bandau, bandau, bet taip labiausiai patinkančio ir nerandu g.gif
Atsakyti
O tai kur jus perkates maista, kad jums ten viskas zymiai pigiau? As perku is vyruko kalvarkes turgaus, kiek tikrinaus uzsienio kainas, nemaciau zymiai pigiau, ir ataveza i namus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 16 vasario 2015 - 21:39
QUOTE(Sense @ 2015 02 16, 21:33)
O tai kur jus perkates maista, kad jums ten viskas zymiai pigiau? As perku is vyruko kalvarkes turgaus, kiek tikrinaus uzsienio kainas, nemaciau pigiau, ir ataveza i namus smile.gif

Man idomu koks tas maistas. Nes as pvz savo katinui randu tik brangesni maista tam psl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2015 02 16, 21:27)
Super, ačiū labai kad pasidalinote. Mano naudojamas maistas irgi kur kas pigiau gaunasi thumbup.gif  o kokį kraiką naudojate? Aš vis bandau, bandau, bet taip labiausiai patinkančio ir nerandu g.gif

as visai patenkinta Cats Best Nature Gold. man didesnes granules ir ne taip prisinesioja po kambari. kaina truputi kanda, bet perku kai senukuose 30 proc nuolaida, tai visai padoriai gaunasi
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 02 16, 21:25)
O koki kraika naudojate? Sulyginau kelias kainas, tai beveik tas pats kas lt (maistas ir kraikas), nebent sudet nuolaidas, tai gal kiek pigiau gautus.
Yra tokia pati kontora lenkuose, ten pigiau nei de, bet nezinau kaip su siuntimu.

As naudoju sita ir Lt jis kainuoja apie 50 Lt, aisku pirkdavau per nuolaidas, bet vis tiek kaina apie 30 Lt plius siuntimas arba benzinas i Vilniu ir tasymasis po parduotuves su vaikais ant galvos doh.gif . Siunciausi tiesiai i Lt, kooperavausi su giminaite, kurios kraikas irgi pigiau gavosi, tad suma bendrai apie 100 Eur ir atsiunte nemokamai. Maista perku sita ir Lt moku po 140 Lt plius atsiuntimas uz dideli paka, cia imant 2 didelius pokus ir prisitaikius koda, kaina gaunasi 124 Lt
Atsakyti
Paskaiciavau. Jei perku du maisus po 10kg ir su 5% nuolaida, sutaupau 5lt smile.gif nekazka. Sandelys namuos gaunas..
Atsakyti
o etam priima Maestro? ar visgi geriau Visa kortele moketi? 4u.gif
Atsakyti
na, čia tikriausiai priklauso nuo to ką naudoji - pvz mano katino maistas 0,4kg LT 4,05eu, čia 4,95eu, 20kg LT - 121eu, čia - 97eu
Atsakyti