QUOTE(Erszebeth @ 2015 03 02, 21:02)
*Vis žiūrėjau, kaip diskutuojat apie tuos figūros tipus, bet tylėjau, nes visiškai nieko nesupratau. Kas per romantikai, natūralai... Bet dabar, kai įdėti tie paveiksliukai, truputį aplankė nušvitimas. Aukšta, ištęsta, veidas ilgas, kakta aukšta, kojos ilgos, rakos ilgos, papų nėr, liemens nėr, lašiniai kaupiasi ant liemens, kai be lašinių - kaulėta, tai išeina dramatic? Man vienas neatitikimas - pečiai nėra platūs, o visiškai vidutiniški. Džinsų tinkami modeliai - ok, kliošai labai gražiai tikdavo. Bet ką reikėjo daryti, kai jie tapo ne madoj? Skinny - romantikams ir tiems mažiems špingaletams (nepamenu pavadinimo), o visi kiti su jais - kaip kaliausės?

O šiaip - ar šita teorija kaip nors siejasi su spalviniais tipais?
**Į spalvų temą -
va kokią suknelę nusipirkau. Negalėjau atsispirti, sužavėjo spalvos. Dabar jau pomidorų klius

Bet nuolat taikstydamasi prie savo spalvinio tipo jaučiuosi suvaržyta. Gal geriau pakalbėt apie tai, kaip skirtingiems tipams prisijaukint tas ar kitas spalvas? Tarkim, kaip pasidažyti WS prie tokios suknelės?
* Nesisieja. Taip, pirkti yra tik tai, kas madinga, ir visi kiti tipai, ir spalviniai, ir kibiniai, gali apsišikt aukštielninki. Dabar mada špingalietų - va geras pavadinimas - ir kenčiam visi!
**O ko jau ji ne tavo spalvų? Taigi pavasariai irgi turi neutralių spalvų, tiesa, nedaug, bet čia, man regis, tokia ir bus. Dažytis siūlau kaip įprastai, tik užsimest ryškų koralinį lūpdažį. Išvis prie tokios labai koralinė tinka, tik kad neprisidėsi tų koralų belekiek - su per daug koralų kiekvienas atrodys kaip durnius su durelėm. Lūpdažis!
QUOTE(inc @ 2015 03 02, 22:49)
mėlynai tokią parinkau
Vo vo vo, beveik kimono
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2015 03 02, 21:11)
Sugumą aš turėjau omenyje, tai, kad vyrai nematytų ko nereik, o moterys, kad neturėtų progos aptarinėt
Ak šitaip. Na tada radau, kaip Bytte sako, bet nežinau, kaip čia su patogumu. Užtat niekas nieko neįžiūrės, labiau maskuojančių suknelių išvis nebūna! Tavo modelyje tai ir kojos, ir plaukai, ir kaklas, ir iškirptė. Šitas saugumo prasme geresnis