QUOTE(inc @ 2015 03 28, 11:02)
Erszbeth, aš balsuoju už 2 ir 4 ratuką
Geras, o man 4 kaip tik prastai, liguistą kažkokią padaro. Ir vyras kai vertino tuos ratus, tą (light) pamatęs sakė - ne, ne, ne
QUOTE(Noa @ 2015 03 28, 11:15)
Atvirai pasakius, ratų po akim išvis nepastebėjau, užtat nežiūrėjau, kas juos maskuoja, o kas ne

Man tas raudonis tai metasi į akis, o daugiau defektų nematau, kuriuos reiktų maskuoti
O tai ką, warmams mėlynos ir pilkos nepriklauso, čia gi nesąmonė? Aš tai tas pagrindines imu, kokių noriu, kaip man užeina. Tiek, kad ir pilką, ir mėlyną, ir rudą, ir chaki imt neišeina, nes tarpusavy jos prastai derinasi, reikia rinktis kažką, tai ar prisipirksi dabar keturis paltus ir prie jų batus ir rankinukus *****. Tai reikia kažką rinktis, o renkiesi žmogus, ko labiau norisi. Aš orientuojuosi į mėlynas ir pilkas, bet pasisuks šarabanas, ir imsiu rudas sau linksmai.
Tai jei tau rudos patiko labiau, ir ėmei jas. Suderink su kokia aqua, ir bus tau atšalimas ir gražu
Kokios mėlynos, kokios pilkos? Iš pilkų tiktai grybinė, iš mėlynų - tiktai aqua-teal serija, kurią aš priskiriu jau prie "nenormalių" (t.y. kasdienai netinkamų) spalvų. Na, dar tokia riebi guašinė mėlyna, bet ji irgi kaip neutrali be ryšio. Bet man sėkmingai tinka ir visokios rašalinės, kurios warm nesiūlomos. O rudos, kurios siūlomos WS, ir galėtų puikiai pasitarnauti kaip neutralios spalvos, neatrodo gerai, per daug geltoną šešėlį užmeta, bruožus užmurzina. Ko nepadaro, pavyzdžiui, šlapio asfalto spalva - nors ji teoriškai WS turėtų netikti. Bet kaip galėtų netikti spalva (tamsi pilka su lašu mėlynos), jeigu mano pačios akys iš tų spalvų? Ir dar tas gerasis žalias šalikėlis (ten jau ne teal, o labiau pine žalia spalva - Noa, tu dar sakei man komplimentus dėl jo

) - WS paletėje nėra tos spalvos, nors ji ant manęs duoda tokį akivaizdų efektą, kad ko gero būtų laikytina pačia tinkamiausia man spalva iš visų. Žodžiu, jeigu mane ir galima grubiais vertinimais įsprausti į WS, individuali paletė būtų gana smarkiai nutolusi nuo bendrų šio tipo spalvų. Tiek, kad man atrodo, jog praktiškai negaliu tomis bendromis paletėmis vadovautis, dalis tinka, dalis turi būti imama iš gretimos BS paletės.
QUOTE(Dilukai @ 2015 03 28, 11:37)
ERszebeth Katia Druskininkuose dar poilsiauja jeigu ką
Kokia viliojanti mintis

O kiek laiko ji ten dar bus?