Gal visai ne sokolade beda
QUOTE(Depresyja @ 2015 02 19, 16:02)
Pirmi gydytojos žodžiai - niežų neradom, stiprus odos uždegimas.
Niekada gyvenime nebuvau niekam alergiška (man beveik 44), nei maistui, nei orui, nei jokioms medžiagoms,niekam !
Niekada gyvenime nebuvau niekam alergiška (man beveik 44), nei maistui, nei orui, nei jokioms medžiagoms,niekam !
O ka as jums sakiau, Depresyla
Ir jus tikrai niekam nealergiska, absoliuciai, galit valgyti, ka norite, patikekit manim-ne maisto produktai jums sukele tokia odos reakcija.
Kaip sakiau, jums virusine odos infekcija(ja pasigauti galejot visur tik ikvepus, nereikejo net kontakto-ir Anglijoj, ir Lietuvoj), gerkit antihistaminius, tepkit ir melskites, kad kaip greiciau praeitu, o praeis tikru tikriausiai po 2 savaiciu ir be jokio gydymo
Dar pasakysit man "aciu", kad nuraminau
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 19, 17:36)
O ka as jums sakiau, Depresyla
Niezai-labai labai reta liga
Ir jus tikrai niekam nealergiska, absoliuciai, galit valgyti, ka norite, patikekit manim-ne maisto produktai jums sukele tokia odos reakcija.
Kaip sakiau, jums virusine odos infekcija(ja pasigauti galejot visur tik ikvepus, nereikejo net kontakto-ir Anglijoj, ir Lietuvoj), gerkit antihistaminius, tepkit ir melskites, kad kaip greiciau praeitu, o praeis tikru tikriausiai po 2 savaiciu ir be jokio gydymo
Ačiū ! Bet gydytoja man nieko nepaaiškino, buvo labai nemaloni ir pikta matyt todėl, kad turėjo mane priimti. Ar esant tokiai infekcijai nekarščiuojama, tik bėrimas ? Ir tas beprotiškas niežulys....Pirmą kartą girdžiu apie tai...
Ir kodel tada gydytoja prisakė laikytis dietos, valgyti tik tuos produktus kurie nealergizuoja...nieko nebesuprantu...
QUOTE(Depresyja @ 2015 02 19, 18:34)
Ar esant tokiai infekcijai nekarščiuojama, tik bėrimas ? Ir tas beprotiškas niežulys....Pirmą kartą girdžiu apie tai...
Ir kodel tada gydytoja prisakė laikytis dietos, valgyti tik tuos produktus kurie nealergizuoja...nieko nebesuprantu...
Jus nekarsciuosite, nebloguosite, kankins tik berimas
Visi isvardinti berimai labai niezti
Daktare patare teisingai:susilaikyti nuo alergizuojanciu produktu kuriam laikui
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 19, 19:56)
Jus nekarsciuosite, nebloguosite, kankins tik berimas
Kadangi as pati ir mano seimos nariai jau yra susidure ir su virusiniais, ir su stafilokokiniais, ir su alerginiais berimais, tai uz tai jums taip drasiai ir neigiau niezus.
Zinau, kaip jauciates: tarsi simtas velniu bandytu gyvai oda nulupti
Paaiskinsiu, kodel. Odos berimas, jusu atveju, tai odos alergine gynybine reakcija i virusa. Virusas praeis-oda irgi nurims, nebesigins, vel tapsite grazi kaip anksciau
Siuo metu organizme tiek gaminasi antikuniu pries virusa, kad bet koki maisto produkta organizmas gali "nepazinti" ir priskirti "priesui", pries kuri kovoja. Tad keliom dienom susilaikykite nuo sokolado
Paprastai virusas trunka tik kelios dienos, paskui organizmas jau baigia susidoroti su juo, ima blankti berimai. Kada jus isbere? Antradieni? Manau, kad sekmadieni jau galesite megautis sokoladu 
Mat kas čia per zaraza
Ačiū labai už atsakymus sena pažįstama
QUOTE(Depresyja @ 2015 02 19, 19:51)
Aš aišku užvilkinau viską tepliodama tais tepalais, maniau kaipnors pati išsigydisiu kai vaistinėj pasakė kuo susirgau.
Ir šis vizitas mane nuvylė, tik tiek kad tyrimą padarė
Ir šis vizitas mane nuvylė, tik tiek kad tyrimą padarė
Va kodel visiems ir sakau-pasiskaitot aprasymus, bet keliaukit i medicinine istaiga bent jau atsilikti tyrimus, nes kartais gydant visai nesama liga, galima ir tikrai susirgti kur kas baisesne
Gerkit Tavegili(ar ka ten israse, tinka ir Zirtac), jusu vietoj dar po dusu siltu palisciau, kad nuplauti prakaita ir ano tepalo likucius, organizmas ir ta tepala galejo ivertinti kaip "priesa", dar labiau galejo berti nuo jo ir laukit, kol ta zaraza praeis.
Sekmes ir kantrybes
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 19, 21:11)
Va kodel visiems ir sakau-pasiskaitot aprasymus, bet keliaukit i medicinine istaiga bent jau atsilikti tyrimus, nes kartais gydant visai nesama liga, galima ir tikrai susirgti kur kas baisesne
Kad pasidaret tyrimus-labai gerai, bent jau pirma nakti ramiai miegosite, zinosit, kad cia nepavojinga nei jums, nei aplinkiniams
Gerkit Tavegili(ar ka ten israse, tinka ir Zirtac), jusu vietoj dar po dusu siltu palisciau, kad nuplauti prakaita ir ano tepalo likucius, organizmas ir ta tepala galejo ivertinti kaip "priesa", dar labiau galejo berti nuo jo ir laukit, kol ta zaraza praeis.
Man, kaip minejau pirmame poste, viskas praejo po beveik triju savaiciu(tiksliau-po 18 dienu nuo pirmo spuogelio pasirodymo).
Sekmes ir kantrybes
Sekmes ir kantrybes
Viską nuploviau jau vakar. Dabar tepsiu tik tuo pagamintu tepaliuku, o gerti paskyrė Opexa, sakė kad tie kuriuos turiu (tavegilis, kestine) per silpni. Ačiū !
Kur gauti vaistuku Spregal?
Narsau per visur, bet erandu.
Ziuriu yra ir rusisku vertimu, gal kur imanoma pas mus jus gauti?
Narsau per visur, bet erandu.
Ziuriu yra ir rusisku vertimu, gal kur imanoma pas mus jus gauti?