Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojos renkasi čia

O ar gali būt, kad aš sveikstu? unsure.gif Turguje buvau,į sėklas, kaip parodos ekspinatus pažiūrėjau ir nuėjau. Tiesa, norėjos dartagnan prigriebti, bet nusispjoviau ir grįžau be nieko. unsure.gif g.gif gal man kas ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 18, 16:27)
O ar gali būt, kad aš sveikstu?  unsure.gif Turguje buvau,į sėklas, kaip parodos ekspinatus pažiūrėjau ir nuėjau. Tiesa, norėjos dartagnan prigriebti, bet nusispjoviau ir grįžau be nieko.  unsure.gif  g.gif gal man kas ne taip?  g.gif

as jau irgi ramesne patapau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 02 18, 16:22)
Man tooooli  doh.gif Gal pas mus butu, nors pernai niekur neradau  schmoll.gif

Nezinau, ar sia sav. nuvaziuosiu. Bet gali paskambinti jiems ir paklausti, as pernai kazko norejau, skambinau, klausiau, jei turi, kita sav. galesiu nulekti smile.gif
Atsakyti
Zalio muilo siandien nusipirkau, pavasario lauksiu siltnami reiks plaut ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2015 02 18, 16:28)
Nezinau, ar sia sav. nuvaziuosiu. Bet gali paskambinti jiems ir paklausti, as pernai kazko norejau, skambinau, klausiau, jei turi, kita sav. galesiu nulekti smile.gif

Jei kur uzmatysi duok zinia, iki PNV arciau, negu iki Vilniaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 02 18, 17:28)
as jau irgi ramesne patapau  biggrin.gif

Gal iki sėjos išviso nieko nebereiks biggrin.gif

Negi nieks apie mydobro negirdėjot, kaip tas užsakymas iš pomidom? Nežinau ar šį sezoną dar vietos palikti ar medituot prie senojo sąrašo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 18, 16:27)
Turguje buvau,į sėklas, kaip parodos ekspinatus pažiūrėjau ir nuėjau.  gal man kas ne taip?  g.gif

tai kad ten nėr į ką žiūrėt biggrin.gif Pas pačią n kartų didesnis pasirinkimas nei tam turguj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 18, 16:37)
Gal iki sėjos išviso nieko nebereiks  biggrin.gif

Negi nieks apie mydobro negirdėjot, kaip tas užsakymas iš pomidom? Nežinau ar šį sezoną dar vietos palikti ar medituot prie senojo sąrašo  g.gif

nieko nezinau ir as is ju. Ateis laiska, kai jau seklas tupdysiu i indelius arba, kai jau ziaumosim nauja derliu g.gif As kol kas pries senojo saraso medituoju ir bijau pagalvoti,ka darsyiu, jei ateis anie lotuliukas.gif Nes ten gi viska noresiu ismeginti ir butinai siemet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 02 18, 17:58)
nieko nezinau ir as is ju. Ateis laiska, kai jau seklas tupdysiu i indelius arba, kai jau ziaumosim nauja derliu  g.gif  As kol kas pries senojo saraso medituoju ir bijau pagalvoti,ka darsyiu, jei ateis anie  lotuliukas.gif Nes ten gi viska noresiu ismeginti ir butinai siemet  doh.gif

Vava... Gal reik kažkaip parašyt.... Turiu jo telefona, gal jam parasyt sms? O gal toj pacioj svetainej numest klausima g.gif
Atsakyti
mergaitės, gal galit dar paaiškinti dėl tų kokoso tablečių - suprantu, kad yra ir blogų, ir teisingų? g.gif Užpernai matyt turėjau tas blogas, kad visiškai prastai išdygę augo, beveik be šaknų buvo daigeliai, o kai suskubau persodinti, tiesiog per kelias dienas pasitaisė. Užsirašiau, kad tablečių nenaudoti! schmoll.gif
O bet tačiau gal galit paprotinti, kurios yra geros - labai būtų patogu, kai sėklos sudygsta skirtingu laiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 18, 17:37)
tai kad ten nėr į ką žiūrėt  biggrin.gif  Pas pačią n kartų didesnis pasirinkimas nei tam turguj  smile.gif

Tas tai taip, bet vistiek kažkokių nematytų randasi.... Pvz.: Zalios mazytės širdutės. Ale neužsimaniau schmoll.gif
Aš vakar lempą nisipirkus einu ir mąstau, kaip norėčiau daug šiltnamių ir savo egzotinių pomidorų sėklų parduotuvėlės. wub.gif Darbas hobi būtų. Ach.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 18, 17:12)
Vava... Gal reik kažkaip parašyt.... Turiu jo telefona, gal jam parasyt sms? O gal toj pacioj svetainej numest klausima g.gif

aš dar kai ką iš jų puslapio užsisakiau sekmadienį vakare tai patvirtinimo kad suruoštas vokas dar negavau. Gal išvažiavę?
Ai aš tai rami, nepergyvenu ax.gif
Beje, pasak jolituxxx tos Braad's black heart visai ne juodos o raudonos išaugo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 18, 17:18)

Aš vakar lempą nisipirkus einu ir mąstau, kaip norėčiau daug šiltnamių ir savo egzotinių pomidorų sėklų parduotuvėlės.  wub.gif Darbas hobi būtų. Ach....  wub.gif

Ale tikrai neblogi mastymai g.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti