Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojos renkasi čia

QUOTE(Akela. @ 2015 02 19, 10:25)
O kuo skiriasi indeterminantiniai nuo determinantiniu?

pirmieji aukštaūgiai.
Atsakyti
-12pakeliu!tai ar as neligone?!

taigi aš jau ne pirmi metai sergu,atseit valdausi jau netgi, gydausi ragavimu, kasmet gi jau kiek išragavus- tai tas nepatiko, tai anas, išranki jau tampu blush2.gif tai man ir vienas pokelis per savaitę-dvi - jau pasiekimas neblogas, o per žiemą šią aplamai nedaug naujienų ( iš rudens prisigrobiau, gal dėl to g.gif ) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 02 19, 11:29)
taigi aš jau ne pirmi metai sergu,atseit  valdausi jau netgi, gydausi ragavimu, kasmet gi jau kiek išragavus- tai tas nepatiko, tai anas, išranki jau tampu  blush2.gif tai man ir vienas pokelis per savaitę-dvi - jau pasiekimas neblogas, o per žiemą šią aplamai nedaug naujienų ( iš rudens prisigrobiau, gal dėl to  g.gif ) cool.gif

Aisku,tada man naujokes karstine:D ba man viskas nauja ir visko reik biggrin.gif
Atsakyti
nėra bloga ši liga, nebijokit 4u.gif

tai kaip ten dėl mano šiemetinių naujienų- Jantar, Jawor ir Romaneskų?- niekas dar nieko neauginę?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 02 19, 11:19)
nėra bloga ši liga, nebijokit 4u.gif

tai kaip ten dėl mano šiemetinių naujienų- Jantar, Jawor ir Romaneskų?- niekas dar nieko neauginę?

as irgi jantar uzsisakiau- tikiuosi bus kaip senoviniai oranziniai didieji pomidorai- mesingas ir skanus smile.gif nes kiti oranziniai kuriuos auginsiu Bolzano, kaip supratau nera jie mesingi smile.gif vat as dar noreciau mesingu pomidoru veisliu kad kas pavardintu, geriau kad nebutu is tu gigantisku, bet kiek susiduriu, tai jei pomidoras 100-150g tai jis nebus mesingas unsure.gif man patinka tokie kur mazai seklu ir vandens, bet sveikas protas pataria kad dizioji dalis vistiek turetu but vidutinio dydzio- tinkamu viskam pomidoru
Atsakyti
O as turiu priklausomybe internetinem,vakar tik seip googlinau,tik paziuret kokiu veisliu buna..rezultatas? -12pakeliu!tai ar as neligone?!
O kuo skiriasi indeterminantiniai nuo determinantiniu?

Na, prieš prisiperkant reikėtų bent pasidomėti kas yra indeterminentiniai ir kas - determinentiniai biggrin.gif Tikrai pradedančiojo pomidorininko karštligė lotuliukas.gif

Mano manymu, turint nežemą šiltnamį, paprasčiausiai neapsimoka žemaūgių (determinentinių) pomidorų auginti - kuo pomidoras aukštesnis, tuo daugiau kekių užaugina. Žemaūgius į šiltnamį sodinčiau nebent labai ankstyvus, kad greičiau pomidorų užaugintų, bet vėliau nuderėjusius išraučiau, palikdama daugiau vietos aukštaūgiams. Nors jau keletą pastarųjų metų stengiuosi sodinti ankstyvus aukštaūgius - man jie labiau patinka. wub.gif
Atsakyti
iš oranžinių serijos auginus Oranze, oranzevy gigant- panašūs jiedu man buvo, bet negaliu dabar teisingai palyginti nes ne tais pačiais metais abu auginau ( sėklų gal netgi ir turiu dar)
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2015 02 19, 11:25)
man patinka tokie kur mazai seklu ir vandens, bet sveikas protas pataria kad dizioji dalis vistiek turetu but vidutinio dydzio- tinkamu viskam pomidoru

Šiuo atveju gal turėtų tikti kažkuriais metais daug pagyrų sulaukęs "Medovyj Spas" g.gif Pas mane jis nebuvo perdaug sultingas, sėklų laaabai mažai turi, švelnaus skonio su vos vos juntamu medaus poskoniu thumbup.gif tik svoris jo ne iš mažesnių - maždaug iki 600 g, bet čia pirmieji didesni, vėliau mažesni užderėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R&B: 19 vasario 2015 - 11:45
QUOTE(Marmaledas @ 2015 02 19, 12:31)
iš oranžinių serijos auginus Oranze, oranzevy gigant- anašūs jiedu man buvo, bet negaliu dabar teisingai palyginti nes ne tais pačiais metais abu auginau ( sėklų gal netgi ir turiu dar)

o kaip tau šitas? neauginau,bet gavau sėklų pagal mainų programą ax.gif
taviškis augintinių sąrašas jau patvirtintas,ar dar gali koreguot? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(R&B @ 2015 02 19, 12:44)
Šiuo atveju gal turėtų tikti kažkuriais metais daug pagyrų sulaukęs "Medovyj Spas"  g.gif Pas mane jis nebuvo perdaug sultingas, sėklų laaabai mažai turi, švelnaus skonio su vos vos juntamu medaus poskoniu  thumbup.gif tik svoris jo ne iš mažesnių - maždaug iki 600 g, bet čia pirmieji didesni, vėliau mažesni užderėjo.

šitas tikrai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 19 vasario 2015 - 11:48
QUOTE(R&B @ 2015 02 19, 11:44)
Šiuo atveju gal turėtų tikti kažkuriais metais daug pagyrų sulaukęs "Medovyj Spas"  g.gif

prie šito aprašymo tiktų ir Zolotoj Drakon, ir Sibiro karalius (gal kiek sultingesnis šitas), ir German orange strawberry.
Atsakyti
o tai is mazesniu tikrai nera mesingu pomidoru verysad.gif ? p.s.kur to medovyj spas rasti? nes kolkas tikrai nedristu prasyti seklu is forumieciu, pati neturedama ka pasiulyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasare02: 19 vasario 2015 - 12:08
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 02 19, 11:49)
taviškis  augintinių sąrašas jau patvirtintas,ar dar gali koreguot? unsure.gif

dar pildomas, nes yra apie 20 laisvų vietų dar - pasistengiau biggrin.gif g.gif norite papildyti kuom nors jį? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 19 vasario 2015 - 12:12