QUOTE(Marmaledas @ 2015 02 17, 15:17)
Penį ir blundą turi, eros ir žigolo tik šiemet bandysiu? O va don žuanas tik į gėlyną. Gražus, bet nevalgomas.

Papildyta:
QUOTE(merepopins @ 2015 02 17, 15:31)
Mičiko, nesutikčiau, kad arklių mėšlo šviežio negalima naudoti. Esu pati tai išbandžiusi. Aišku, atsargumas nepamaišys - prie pat augalo šaknų ar kamieno nereikia pripilti. Bet sodinant pomidorus, jei į duobę jo kiek įmetus, o vėliau sluoksnelį žemės užbėrus, galima drąsiai sodinti.
Agurkams sutinku. Jiems kaip tik reik giliai į žemę pridėt jo, kad kaistų ir būtų šilta. Su pomidorais kiek kitaip. Jau geriau palaistyt raugtu karvės blynu skiestu prigijus, jei azoto reik. O visi mikro elementai, gera terpė iš rudens fermentuojasi. Pomių azotu peršert negerai.