pas mane su super duper ankstyvais tai pravalas- nu niekad anksti nebūna, kad ir koki ankstyvi.
pasigirsiu- vakar nusipirkau maxej žemių- durpė su smėliu,sakau- gėlių kad prisisėsiu( pomidorus tai mama pasėjo jau), nu tai ką- prisipilu padėklą aš tų žemių- malonios rankai be galo, dar tokio purumo nečiupinėjus, jau kad sėsiu- o sėklų gėlių nelabai ką ir turiu

kelios yr ir tos iškart vieton sėjamos, tai bent gazanijas kelias pasėjau

Padėklas pustuštis kol pikiuot reikės

bet žemės tai liuks- sėjai baisiausiai tinkamos. 12l talpos maišiukas. pareklamavau, škia, kas nebandyta ir nematyta buvo. Bet pomikam tai jei imčiau- tai tik kompostinę su galvijų mėšlu- pernai seniuose buvo- nu labai patiko, blizga net žemė, o daigai

ir nei šert, nei tręšt nereikia papildomai, na nebent labai jau neturi ką veikt.
apie tą natur produkt- jei žemė nenualinta, pati iš savęs dar maistinga- gi sėjot garstyčių ar ko tais ten- gal nereikai labai daug ko pilt. Vat kas turim grynus molius, smėlius- mumi prasčiau, maistas nesilaiko tokioj žemėj, tai ir dedam visko po biski, bet ir tai normuojam, ne iškart. Natur tai natur, ale jei azoto gaus daug- bus tik žalia masė, o tikslas tai vaisiai, bent mano