Aš manau čia yra pripratimo reikalas, kai mane mama ruošėsi pavadinti Egle (o taip ir pavadino), tai daug kas iš pažystamų pirštą prie smilkinio sukiojo
, aceit ko nesugalvojai Drebule pavadint

Kaip ir aušra, rasa, eglė, liepa, ieva, rūta, ąžuolas, vėjas, saulė, vasara ir kt. Na, kiti galūnę pakeičia ir vadina vaikus rytais, vakarais...
Ech, pasiskaitykit, merginos, apie lietuvių vardų kilmę
Ech, pasiskaitykit, merginos, apie lietuvių vardų kilmę

vardas tai WOW
nors mintis kyla -- tikriausiai suzavejo Ivanauskaites "Ragana ir Lietus"

nors mintis kyla -- tikriausiai suzavejo Ivanauskaites "Ragana ir Lietus"

QUOTE(muminukas @ 2006 07 11, 07:52)
Jau kad vardas lietuviskas ,tai jau turi buti grazus

Man negrazus vardas

QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 10, 13:57)
Pritariu. Man irgi nepatinka.

Labai gražus

QUOTE(Solle @ 2006 07 11, 13:38)
Jau kad vardas lietuviskas ,tai jau turi buti grazus
Man negrazus vardas
,upė yra upė ,o ne zmogaus vardas 

Man negrazus vardas

O eglė, liepa ir ieva tai jau ne medžiai, tikrai ne

Nesakau, kad savo vaiką Upe vadinčiau, bet yra keli tūkstančiai gražių ir negražių vardų, kuriais savo vaiko nevadinau ir būsimų nevadinsiu

QUOTE(muminukas @ 2006 07 11, 15:33)
Nesakau, kad savo vaiką Upe vadinčiau, bet yra keli tūkstančiai gražių ir negražių vardų, kuriais savo vaiko nevadinau ir būsimų nevadinsiu

QUOTE(muminukas @ 2006 07 11, 13:33)

Taip medziai.Man nei Egles ,nei Liepos ir kitu medziu,dangaus ,vandens kunu pavadinimais duoti vaikui vardai yra negrazus

Man - nea

QUOTE(Solle @ 2006 07 11, 15:27)
Taip medziai.Man nei Egles ,nei Liepos ir kitu medziu,dangaus ,vandens kunu pavadinimais duoti vaikui vardai yra negrazus 

Aš pati esu Eglė, ir man tas vardas