Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių namai

Apklausa: Ar esat močiutė? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(largoconfuoco @ 2015 09 04, 15:40)
Gydytoja sako, netikiu, kad neužsikrėtė - visas darželis sirgo, brolis su sesėm sunkiai, o jie gi kartu visame kame. tai ir nežinau, gal reiks kažkada tyrimą padaryt, ar persirgo, ar ne.

Svarbiausia, kad suaugus prieš planuodama šeimą pasitikrintų 4u.gif . Bet manau, kad persirgo. MB irgi aiškina, kad brolis sirgo, o jis ne, bet sprendžiant iš to, kad visi 5 vaikai prasirgo, o jis neužsikrėtė, tikrai yra sirgęs.
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2015 09 03, 22:49)
Ir pažiūrėjau tongue.gif . Labai gražios wub.gif . Mano dukružė net susinervino, kad tokių grožių nematė, kai Kamanose lankėsi. Gavau paaiškinti, kad turi reikšmės sezonas ir, be abejo, akys, kurios žiūri biggrin.gif .

Ar įsivaizduojat tokią nesąmonę - dukra antrą kartą serga vėjaraupiais doh.gif . Smagi rugsėjo pradžia. Praėjo lygiai dvi savaitės nuo vizito į sveikatos centrą pažymos mokyklai, štai ir turim dovanėlę - prailgintas vasaros atostogas.

una, mano 4 irgi 31 dieną susirgo vėjaraup...o pirmą būtų ėjęs į paruošiamą... tai ir šventę praleido ir namie dabar...o man į darbą, tai gerai, kad vyriausia dukra dar nespėjo įsidarbinti, tai prižiūri... bet nesunkiai jis...gal 3 dienas nestipriai pabėrė ir dabar kaip ir viskas
Atsakyti
o as nezinau ka daryt-mano mazius visai vejaraupiais nesusirgo unsure.gif kiek susitikinejom su kitais vaikais-serganciais-taip ir neuzsikrete ...neisivaizduoju, gal prasirgo, o as net nepastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2015 09 26, 10:58)
o as nezinau ka daryt-mano mazius visai vejaraupiais nesusirgo unsure.gif kiek susitikinejom su kitais vaikais-serganciais-taip ir neuzsikrete ...neisivaizduoju, gal prasirgo, o as net nepastebejau  g.gif

Nieko nedaryk biggrin.gif , jei turėjo ne vieną kontaktą, tai nebesuk sau galvos - arba prasirgo arba nesirgs. Mano tretysis sirgo su kokiais trim spuogais, kurių vienas buvo ant veido ir labai mane nustebino - kas čia per daiktas g.gif ? Tik kai visi tėvai pradėjo skųstis, kad vaikai masiškai serga vėjaraupiais, supratau, kad ir maniškis sirgo.
Atsakyti
sveikos...kaip laikotes? kokiom nuotaikom gyvenat? kas geresnio? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu Jus su artėjančiomis šventėmis!

Šv. Kūčių vakarą linkiu daug artimųjų šilumos ir meilės.

Šv. Kalėdų rytą - išsvajotos dovanos.

Naujaisiais 2016 metais - daug šypsenų ir geros valios.


000059.gif 000054.gif 000059.gif
Atsakyti
auuu,ar yra dar cia gyvu ? bigsmile.gif
Atsakyti
Užsukau po "n" metų pertraukos. biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2016 09 27, 19:53)
Užsukau po "n" metų pertraukos. biggrin.gif

Ir supratai, kad daugiavaikių Lietuvoje nebeliko tongue.gif ?
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2016 09 28, 12:37)
Ir supratai, kad daugiavaikių Lietuvoje nebeliko tongue.gif ?


Yra yra, tik kita dislokacijos vieta pas jas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2016 09 28, 11:48)
Yra yra, tik kita dislokacijos vieta pas jas. biggrin.gif


Nori pasakyti, kad bazuojamės kitoje dimensijoje ar kitoje planetų sistemoje? biggrin.gif
Atsakyti