Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 329

https://www.fragranc...pray-34-oz.html gal kur matete siuos kvepaliukus pigiau ? smile.gif domina ir testerine pakuote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2015 02 20, 16:29)
Niu ka pati perki  biggrin.gif tau gal moka uz reklama?  lotuliukas.gif

hihihi.gif
As vis laukiu realiu pagyru ir nesulaukiu! Pirkciau! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 02 20, 22:06)
hihihi.gif

kad ir pacios ne kazin ka pasigiriat biggrin.gif

labai retai kas ka paraso del pirkiniu dabar, visos tik susirenka prekes tyliai ir sau paslapciom dziaugiasi biggrin.gif vaizdines foto tai jau net nepamenu kada kas dejo su prekem gautom, va erinija, ir pati gi gaunat tiek prekiu, prasom prasidemonstruoti pas mus temoje bigsmile.gif rolleyes.gif

Labai prasau paskubeti susimoketi uz prekes 02.13 siuntinuku, labai daug skolininkiu, negalesim dalintis rolleyes.gif

taip pat kvieciu prisijungti prie www.maccosmetics.com drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 20 vasario 2015 - 21:22
QUOTE(Lin1 @ 2015 02 20, 21:04)
https://www.fragranc...pray-34-oz.html gal kur matete  siuos kvepaliukus pigiau ? smile.gif  domina ir testerine pakuote  4u.gif

pigiausiai kvepalus is fragranceshop ir fragrancenet paprastai perkam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 02 20, 21:28)
pigiausiai kvepalus is fragranceshop ir fragrancenet paprastai perkam  ax.gif

axa, supratau, fragranceshop matau jie pigiau, o sakykit gal kur matete giorgio armani Si intense- niekur neuzmatau... arba ieskot nemoku ax.gif
Atsakyti
Ar daug truksta Ann Taylor iki nemokamo siuntimo?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 02 20, 21:44)
axa, supratau, fragranceshop matau jie pigiau, o sakykit gal kur matete giorgio armani Si intense-    niekur neuzmatau... arba ieskot nemoku  ax.gif

cia duoda 15% koduka 4u.gif
http://www.giorgioar...bookmark=729941
Papildyta:
QUOTE(camelija82 @ 2015 02 20, 21:54)
Ar daug truksta Ann Taylor iki nemokamo siuntimo?

nedaug. labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 02 20, 22:06)
hihihi.gif

kad aš visai neturiu mados demonstruotis viešai forume.. ax.gif blush2.gif blush2.gif
man svarbu , kad nupirktu mano norimas prekes , kol nedingo mirksiukas.gif
Ir kažkaip nemaniau,kad labai svarbu dėti tarkim vaikiškų drabužėlių ar vyriškų apatinių nuotraukas mirksiukas.gif
jeigu taip įdomu, pradėsiu lankyt foto kursus ir asmeniškai darysiu fotoreportažus iš kiekvieno siuntinuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 02 20, 21:56)
cia duoda 15%  koduka 4u.gif
http://www.giorgioar...bookmark=729941
Papildyta:

nedaug. labai laukiu  4u.gif

JUODAS BUTELIUKU NORIMU MANO wink.gif Si Intense smile.gif
Atsakyti

labai nedaug truksta
www.macys.com

user posted image

www.anntaylor.com
-40% naujoms ,-50% sale
user posted image

Papildyta:
Ir Hautelook
20$ truksta
www.hautelook.com
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 02 20, 22:57)
kad aš visai neturiu mados demonstruotis viešai forume.. ax.gif  blush2.gif  blush2.gif 
man svarbu , kad nupirktu mano norimas prekes , kol nedingo  mirksiukas.gif 
Ir kažkaip nemaniau,kad labai svarbu dėti  tarkim vaikiškų drabužėlių ar vyriškų apatinių nuotraukas  mirksiukas.gif
jeigu taip įdomu, pradėsiu lankyt foto kursus ir asmeniškai darysiu fotoreportažus iš kiekvieno siuntinuko  4u.gif

oi gal visai ir neblogai butu lotuliukas.gif tik idomu kaip cia reiktu tuos vyrus itikinti nusifotkinti su apatiniais unsure.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2015 02 20, 21:20)
kad ir pacios ne kazin ka pasigiriat  biggrin.gif

labai retai kas ka paraso del pirkiniu dabar, visos tik susirenka prekes tyliai ir sau paslapciom dziaugiasi  biggrin.gif  vaizdines foto tai jau net nepamenu kada kas dejo su prekem gautom, va erinija, ir pati gi gaunat tiek prekiu, prasom prasidemonstruoti pas mus temoje  bigsmile.gif  rolleyes.gif

Labai prasau paskubeti susimoketi uz prekes 02.13 siuntinuku, labai daug skolininkiu, negalesim dalintis  rolleyes.gif

Man jau tikrai stabdyt reik- jau bijau, kad lunatikuodama neapsipirkciau biggrin.gif
Pasistengsiu daugiau atsiliept, gal ir su vaizdine - nes geriu tai tikrai daaaug gaunu wub.gif o jau db kiek bus wub.gif thumbup.gif tik menekene ne kokia esu ax.gif

saskaitos pamoketos!! Lauksim gerybiu! cool.gif
Papildyta:

QUOTE(LisaLove @ 2015 02 20, 21:57)
kad aš visai neturiu mados demonstruotis viešai forume.. ax.gif  blush2.gif  blush2.gif 
man svarbu , kad nupirktu mano norimas prekes , kol nedingo  mirksiukas.gif 
Ir kažkaip nemaniau,kad labai svarbu dėti  tarkim vaikiškų drabužėlių ar vyriškų apatinių nuotraukas  mirksiukas.gif
jeigu taip įdomu, pradėsiu lankyt foto kursus ir asmeniškai darysiu fotoreportažus iš kiekvieno siuntinuko  4u.gif

Bent as- ne apie viesas demonstracijas kalbu.. Apie rekomendacijas.. tongue.gif db jau ir pati randu geriu, bet puikiausi pirkiniai - rekomenduoti pirkusiu ir besidziaugianciu mergaiciu ax.gif 4u.gif
O vyriski apatiniai gal ir liuks butu! A, merginos?! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(daliux78 @ 2015 02 20, 22:41)
oi gal visai ir neblogai butu  lotuliukas.gif  tik idomu kaip cia reiktu tuos vyrus itikinti nusifotkinti su apatiniais  unsure.gif  biggrin.gif

Del chebros- slapta miegancius lotuliukas.gif
Atsakyti