QUOTE(Tiffany @ 2015 02 20, 16:29)
As vis laukiu realiu pagyru ir nesulaukiu! Pirkciau!
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 02 20, 22:06)
kad ir pacios ne kazin ka pasigiriat
labai retai kas ka paraso del pirkiniu dabar, visos tik susirenka prekes tyliai ir sau paslapciom dziaugiasi
Labai prasau paskubeti susimoketi uz prekes 02.13 siuntinuku, labai daug skolininkiu, negalesim dalintis
taip pat kvieciu prisijungti prie www.maccosmetics.com
QUOTE(Lin1 @ 2015 02 20, 21:04)
https://www.fragranc...pray-34-oz.html gal kur matete siuos kvepaliukus pigiau ?
domina ir testerine pakuote 
pigiausiai kvepalus is fragranceshop ir fragrancenet paprastai perkam
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 02 20, 21:28)
axa, supratau, fragranceshop matau jie pigiau, o sakykit gal kur matete giorgio armani Si intense- niekur neuzmatau... arba ieskot nemoku
QUOTE(Lin1 @ 2015 02 20, 21:44)
axa, supratau, fragranceshop matau jie pigiau, o sakykit gal kur matete giorgio armani Si intense- niekur neuzmatau... arba ieskot nemoku 
cia duoda 15% koduka
http://www.giorgioar...bookmark=729941
Papildyta:
QUOTE(camelija82 @ 2015 02 20, 21:54)
Ar daug truksta Ann Taylor iki nemokamo siuntimo?
nedaug. labai laukiu
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 02 20, 22:06)
kad aš visai neturiu mados demonstruotis viešai forume..
man svarbu , kad nupirktu mano norimas prekes , kol nedingo
Ir kažkaip nemaniau,kad labai svarbu dėti tarkim vaikiškų drabužėlių ar vyriškų apatinių nuotraukas
jeigu taip įdomu, pradėsiu lankyt foto kursus ir asmeniškai darysiu fotoreportažus iš kiekvieno siuntinuko
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 02 20, 21:56)
JUODAS BUTELIUKU NORIMU MANO
labai nedaug truksta
www.macys.com

www.anntaylor.com
-40% naujoms ,-50% sale

Papildyta:
Ir Hautelook
20$ truksta
www.hautelook.com
QUOTE(LisaLove @ 2015 02 20, 22:57)
Ir kažkaip nemaniau,kad labai svarbu dėti tarkim vaikiškų drabužėlių ar vyriškų apatinių nuotraukas
jeigu taip įdomu, pradėsiu lankyt foto kursus ir asmeniškai darysiu fotoreportažus iš kiekvieno siuntinuko
oi gal visai ir neblogai butu
QUOTE(daliux78 @ 2015 02 20, 21:20)
kad ir pacios ne kazin ka pasigiriat
labai retai kas ka paraso del pirkiniu dabar, visos tik susirenka prekes tyliai ir sau paslapciom dziaugiasi
vaizdines foto tai jau net nepamenu kada kas dejo su prekem gautom, va erinija, ir pati gi gaunat tiek prekiu, prasom prasidemonstruoti pas mus temoje
Labai prasau paskubeti susimoketi uz prekes 02.13 siuntinuku, labai daug skolininkiu, negalesim dalintis
Man jau tikrai stabdyt reik- jau bijau, kad lunatikuodama neapsipirkciau
Pasistengsiu daugiau atsiliept, gal ir su vaizdine - nes geriu tai tikrai daaaug gaunu
saskaitos pamoketos!! Lauksim gerybiu!
Papildyta:
QUOTE(LisaLove @ 2015 02 20, 21:57)
Bent as- ne apie viesas demonstracijas kalbu.. Apie rekomendacijas..
O vyriski apatiniai gal ir liuks butu! A, merginos?!
Papildyta:
QUOTE(daliux78 @ 2015 02 20, 22:41)
oi gal visai ir neblogai butu
tik idomu kaip cia reiktu tuos vyrus itikinti nusifotkinti su apatiniais

Del chebros- slapta miegancius