Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 329

QUOTE(NORIKA @ 2015 03 02, 20:47)
Matau maracujos aliejaus yra tik Luckyvitamin.com  unsure.gif
Tiesą sakant aš aplamai su aliejais draugauju, tik juos kaskart kaitalioju - argano, baobabų, morkų sėklų ir pan, šį kart įsigeidžiau maracujos, nemanau kad jis kažkuo geresnis nei visi kiti, tiesiog pabandymui noriu vėl kažko kitko  biggrin.gif
O visumoj visi aliejai man gėris. Ypač neseniai subaigtas AuraCacia Baobab aliejus wub.gif

o kaip naudojat?
Atsakyti
Tepu nakčiai ant hidrolatu sudrėkinto veido, o hidrolatus perku tik Kvapų Namuose, man ten jie geriausi... Ir užtepu taip riebokai, negailėdama ir einu miegot kaip "blizgaveidė" biggrin.gif Ryte oda kaip aksomas, raukšlytės rodos išsitiesina, spalva susivienodina, nei spuogų, nei porų užsikimšusių. Man labai tinka ir patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 03 02, 21:59)
Tepu nakčiai ant hidrolatu sudrėkinto veido, o hidrolatus perku tik Kvapų Namuose, man ten jie geriausi... Ir užtepu taip riebokai, negailėdama ir einu miegot kaip "blizgaveidė"  biggrin.gif Ryte oda kaip aksomas, raukšlytės rodos išsitiesina, spalva susivienodina, nei spuogų, nei porų užsikimšusių. Man labai tinka ir patinka  wub.gif

Kaip įdomiai bigsmile.gif bet jis greit "įsigeria", nes po to kad patalynė blizgi būtų nesinorėtų lotuliukas.gif Visgi aktualu sau blush2.gif
Atsakyti

laukiame labiausiai

www.southmoonunder.com

user posted image

www.saksfifthavenue.com
-10%
user posted image

www.ralphlauren.com

user posted image

www.swarovski.com

user posted image

www.saksoff5th.com

user posted image

www.macys.com

www.uniqlo.com

www.victoriassecret.com

www.michaelkors.com

Atsakyti
Ar Macys pirkote? gal dar spėčiau prisijungti su keliom smulkmenėlėm? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2015 03 02, 22:05)
Ar Macys pirkote? gal dar spėčiau prisijungti su keliom smulkmenėlėm?  4u.gif

laukiam drinks_cheers.gif
Papildyta:

labai nedaug truksta
www.lilydirect.com

siandien baigiasi akcijos
www.puritan.com

labai laukiu
www.vitacost.com-15%

Atsakyti
Va www.saksoff5th.com

mergaitės, skukkeles nuo 29 dolcų
suknele

batelių dydžiai irgi "tirpsta"

bateliai

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisaLove: 02 kovo 2015 - 22:19
Merginos, junkites prie MYHABIT.com Visokiu geriu ir melissu siltesniems orams jau pasirupinti wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 03 02, 18:59)
Tepu nakčiai ant hidrolatu sudrėkinto veido, o hidrolatus perku tik Kvapų Namuose, man ten jie geriausi... Ir užtepu taip riebokai, negailėdama ir einu miegot kaip "blizgaveidė"  biggrin.gif Ryte oda kaip aksomas, raukšlytės rodos išsitiesina, spalva susivienodina, nei spuogų, nei porų užsikimšusių. Man labai tinka ir patinka  wub.gif

Prasom dar pasidalinti ziniomis 4u.gif O hidrolata koki rekomenduotumet???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina.k: 02 kovo 2015 - 22:32
QUOTE(MoulinRouge @ 2015 03 02, 22:20)
Merginos, junkites prie MYHABIT.com Visokiu geriu ir melissu siltesniems orams jau pasirupinti  wub.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
galvoju, gal man tokias vasarai pasiimt

http://www.myhabit.c...d_women_eb_1_50
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 03 02, 21:17)
Kaip įdomiai bigsmile.gif  bet jis greit "įsigeria", nes po to kad patalynė blizgi būtų nesinorėtų  lotuliukas.gif  Visgi aktualu sau  blush2.gif

taii nusiprausus ir pasitepus gi negriuni iskart i lova tiesiai veidu i poduska biggrin.gif
as dar tv paziuriu ar paskaitau knyga,per tiek laiko tikrai riebalo nelieka tiek,kad uzvalkalus isteptu.
QUOTE(lina.k @ 2015 03 02, 22:32)
Prasom dar pasidalinti ziniomis 4u.gif O hidrolata koki rekomenduotumet???

siaip as nejauciu skirtumo tarp hidrolatu ar tai ramuneliu,ar melisu ar kitoks,man svarbu kad tai butu kvapu namu produkcija...
Atsakyti