Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 329

QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 02 22, 00:04)
mano vaikai Narnia 105karta ziurejo- tai nemaciau . o ta daina baisi  doh.gif

Man tai Linkytė ir už tą dainą baisesnė hihihi.gif
Atsakyti

baisiausiai laukiu smile.gif

www.macys.com

user posted image

www.bostonproper.com
150- 30$
user posted image

www.hautelook.com

user posted image

Hautelooke Voom Sale
https://www.hautelook.com/event/76347
grazu ir uz gera kaina
as ir pati dabar voom tunika pasiredzius sedziu cool.gif
Atsakyti
Labas rytas
mergaits, truksta keliu buteliuku
http://www.iherb.com...F...r=null&ic=1 -15%
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 02 22, 09:29)
Labas rytas
mergaits, truksta keliu buteliuku
http://www.iherb.com...F...r=null&ic=1 -15%

kas cia per tabletes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Filutka @ 2015 02 22, 09:35)
kas cia per tabletes? smile.gif

vitaminai plaukams ir nagams smile.gif

Mergiukai , islekiu i Knygu muge 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitėms už siuntinuką, Polo marškiniai vyrui puikiai tiko, iherb vitaminai pažiūrėsime kiek veiksmingi, dukrytei pižamytės vasarai (didesnės ir buvo pirktos) ir dar daug kio gėrio, ačiū dalintojai
Atsakyti
Su skaudančia širdim parduodu (pirkti už tokią juokingą kainą doh.gif ) verysad.gif
Tobuli! tinkantys visur, visada ir prie visko! smile.gif Nude spalvos Michael Kors aukštakulniai atviromis nosimis. Vidutinio aukščio kulniukas - labai patogūs!
8,5US dydis,man 39 nešiojančiai maži verysad.gif tiktų 38 kojai (vidpadis apie 24,5cm). Klasika neišeinanti iš mados 4u.gif
55eu, galiu siūsti 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2015 02 22, 12:43)
Ačiū mergaitėms už siuntinuką, Polo marškiniai vyrui puikiai tiko, iherb vitaminai pažiūrėsime kiek veiksmingi, dukrytei pižamytės vasarai (didesnės ir buvo pirktos) ir dar daug kio gėrio, ačiū dalintojai

Aciu uz sokolada 4u.gif

Mergytes, lens.gif kas dar nepasieme siuntinuku, laukiu visu siandien iki 15 val. Labai jau daug lieka ju pas mane. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dz90iuginta: 22 vasario 2015 - 12:40
Idomu del tu vitaminu,ar geriat kas mergaites?ar yra poveikis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2015 02 22, 11:43)

aciu Jums 4u.gif

QUOTE(Diija @ 2015 02 22, 12:16)
Su skaudančia širdim parduodu (pirkti už tokią juokingą kainą  doh.gif ) verysad.gif
Tobuli! tinkantys visur, visada ir prie visko!  smile.gif Nude spalvos Michael Kors aukštakulniai atviromis nosimis. Vidutinio aukščio kulniukas - labai patogūs!

labai grazus wub.gif

QUOTE(Filutka @ 2015 02 22, 12:33)
Idomu del tu vitaminu,ar geriat kas mergaites?ar yra poveikis?  4u.gif

taip taip, cia vieni populiariausiu drinks_cheers.gif pati nebandziau , nes ir taip kupeta didziausia i visas puses biggrin.gif bet ,kam reikejo- tai pagelbejo 4u.gif

Grizau is muges . spejau nuo pradziu ,kol zmoniu nedaug dar buvo , dabar renkasi tuntai smile.gif bet va, vienos knygos su Daliuku norejom ir ispirkta unsure.gif

gal kas skaitet ?
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 02 22, 12:50)
aciu Jums 4u.gif
labai grazus wub.gif
taip taip, cia vieni populiariausiu  drinks_cheers.gif pati nebandziau , nes ir taip kupeta didziausia i visas puses biggrin.gif bet ,kam reikejo- tai pagelbejo  4u.gif

Grizau is muges . spejau nuo pradziu ,kol zmoniu nedaug dar buvo , dabar renkasi tuntai smile.gif bet va, vienos knygos su Daliuku norejom ir ispirkta  unsure.gif

gal kas skaitet ?

kiek su siuntimu kaina gautusi? aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filutka: 22 vasario 2015 - 13:32
QUOTE(Filutka @ 2015 02 22, 13:27)
kiek su siuntimu kaina gautusi? aciu smile.gif

vitaminu ? apie 17-18eur
Atsakyti