Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas, dalinamės patirtimi ir įspūdžiais

QUOTE(Metine. @ 2015 11 09, 19:05)
Senai patvirtinta, kad bomba, kokia jus ten spauda skaitot, o snd paskelbe, kad ir patys egiptiečiai 90% tvirtina ta pati.

Aš taip pat negirdėjau, kad būtų patvirtinta. Kur Jūs skaitėte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2015 11 10, 00:35)
Sveiki,

vėl prašysiu patarimo... kadangi sausio mėn planas su Stella Di Mare Beach Hotel & Spa Šarm el Šeiche neišdegė, agentūra siūlina alternatyvas Hurgadoj:
Sentido Mamlouk Palace Resort arba
Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort  g.gif

Gal kas juose esate buvę?  Ačiū.

Mano dukte buvo Sentido Mamlouk Palace Resort. Labai patenkinta grizo. Jai labai patiko. Jokiu nusiskundimu neturejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2015 11 10, 09:00)
Aš taip pat negirdėjau, kad būtų patvirtinta. Kur Jūs skaitėte?  4u.gif

šiandien per radiją dar kartą pranešė - airbusas jokių gedimų neturėjo. Liko tik bomba....
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2015 11 10, 07:00)

Vakar per TV3 zinias aiskiai girdejau zodi BOMBA. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2015 11 09, 21:40)
Mes jau nebesvarstom... grazinsimes pinigelius doh.gif  vasari nuskrisim i Paryziu, o vasara vel pagalvosim apie kelione bet rudeni kad nereiktu Egipto biggrin.gif

Ka Paryžiui? Su vaikais? Mes i disneilenda mąstėme, bet gal ne sezonas? g.gif

QUOTE(LORIJURA @ 2015 11 10, 07:00)

Nu graziausia doh.gif Kasdien per žinias kalba, gedimas senai atmestas. Buvo straipsnis, kad JAV ir uk net įvardino asmenis kieno tai užsakymas.
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2015 11 10, 00:35)
Sveiki,

vėl prašysiu patarimo... kadangi sausio mėn planas su Stella Di Mare Beach Hotel & Spa Šarm el Šeiche neišdegė, agentūra siūlina alternatyvas Hurgadoj:
Sentido Mamlouk Palace Resort arba
Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort  g.gif

Gal kas juose esate buvę?  Ačiū.

Labas

aš Mamlouke buvau tris metus iš eilės (o gal keturis, nebeatsimenu tiksliai). Tai viskas ten gerai. Maistas labai skanus, yra šildomas baseinas, yra rifai pliaže, baseine yra kalneliai-džiaugsmas vaikams:) Personalas paslaugus, mandagus, neįkyrus. Kambariai tvarkingi. Teritorija graži. Galima naudotis ir šalia esančio viešbučio paslaugomis. Kiekvieną vakarą skirtinga programa. Animatoriai irgi dirba savo darbą gerai. Žodžiu, priekaištų jokių neturiu, todėl visą laiką ten ir važiuodavom, tik dabar jau pabodo, nes viskas jau žinoma, norisi kažko kito, tai pasirinkom kitą viešbutį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 11 09, 16:07)
Cha, Jūs nežinote kiek už viešbučius permokate keliaudamos į kanarus "savarankiškai' smile.gif

Gal galit plačiau?
Atsakyti
QUOTE(blynelis @ 2015 11 10, 11:26)
Gal galit plačiau?

čia egipto forumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 11 09, 17:07)
Cha, Jūs nežinote kiek už viešbučius permokate keliaudamos į kanarus "savarankiškai' smile.gif

QUOTE(blynelis @ 2015 11 10, 10:26)
Gal galit plačiau?

QUOTE(Udrius @ 2015 11 10, 11:05)
čia egipto forumas smile.gif

Na, dabar diskutuoja žmonės kuriems neišdegė Šarm el Šeikas. Kanarai tikrai gera alternatyva. Tik dabar kai visi atšaukinėja skrydžius į Egiptą ko gero kaina bus nedraugiška per kur bežiūrėtum. Pats ir užvedėte kalbą apie permokėjimą. Galit žmonėm ir kitoj temoj paaiškint, čia tik nuorodą įdėt.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2015 11 10, 12:41)
Na, dabar diskutuoja žmonės kuriems neišdegė Šarm el Šeikas. Kanarai tikrai gera alternatyva. Tik dabar kai visi atšaukinėja skrydžius į Egiptą ko gero kaina bus nedraugiška per kur bežiūrėtum. Pats ir užvedėte kalbą apie permokėjimą. Galit žmonėm ir kitoj temoj paaiškint, čia tik nuorodą įdėt.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti