Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Laba diena 4u.gif

Mergaitės, gal kas Vilniuje renkate clothingtesco? Reiktų keleto rūbelių mažiukui blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kam teko grąžint į Tesco rūbus - išsiuntėt ir laukėt $ sąskaitoj Ar vis tik brūkštelėjot kokį emailą, kad išsiuntėt? Aš išsiunčiau aną antradienį, turbūt dar per anksti $ tikėtis, gal dar nuėjo kątik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puošnutė @ 2015 02 24, 15:58)

QUOTE(linxmute @ 2015 02 24, 16:23)
Bent 2 men.jie cia po tiek  mirksiukas.gif

Merginos, padekit, nesusigaudau su dydziais...Jeigu mano 39 dydis, tai koki dydi man ieskot? g.gif

Dekui labai is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 02 25, 10:24)
Merginos, kam teko grąžint į Tesco rūbus - išsiuntėt ir laukėt $ sąskaitoj Ar vis tik brūkštelėjot kokį  emailą, kad išsiuntėt? Aš išsiunčiau aną antradienį, turbūt dar per anksti $ tikėtis, gal dar nuėjo kątik  g.gif

Taip, išsiunčiu ir laukiu. Atsakymo sulaukiu maždaug 10ą dieną, pinigėliai gali grįžt dar po kelių dienų.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 02 25, 10:33)
Taip, išsiunčiu ir laukiu. Atsakymo sulaukiu maždaug 10ą dieną, pinigėliai gali grįžt dar po kelių dienų.

Ačiū, nuraminot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2015 02 25, 11:13)
Laba diena 4u.gif

Mergaitės, gal kas Vilniuje renkate clothingtesco? Reiktų keleto rūbelių mažiukui blush2.gif

Sveika, as renku Vilniuje clothingtesco . malgozata_jezulevic@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(blacksunflower @ 2015 02 25, 12:03)
Sveika, as renku Vilniuje clothingtesco . malgozata_jezulevic@yahoo.com

sveiki, kur būtų prekių atsiėmimas smile.gif
Atsakyti
Dar karteli siulau susidubliavusio mano uzsakymo prekytes is amazon, jei niekam nereikia, darysiu grazinima;)

Tikrai labai kokybiska ir grazi MORGAN firmos striukyte 36 dydis, 32€

user posted image

London Fly odiniai rudi batukai, 38dydis, 69,3€
user posted image
http://www.amazon.fr...0444391_TE_item

Net nepridedu uz prekyciu siuntima iki lt, nurasiau savo nuostoliams doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 25 vasario 2015 - 11:36
QUOTE(D'esire @ 2015 02 25, 12:32)

D'esire, jus rudeni is kazkokio uk psl rinkot uzsakyma columbia kombiu. Niekaip neatkasu, kur ten buvo. Pamenu tik, kad juokingom kainom fleesiniu kombiuku buvo... Labai dabar man ju prireike biggrin.gif Gal pamenat ta parduotuve?
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2015 02 25, 11:39)
D'esire, jus rudeni is kazkokio uk psl rinkot uzsakyma columbia kombiu. Niekaip neatkasu, kur ten buvo. Pamenu tik, kad juokingom kainom fleesiniu kombiuku buvo... Labai dabar man ju prireike biggrin.gif Gal pamenat ta parduotuve?

Is cia:
http://www.outdoorcl...1ee725048f1e693

Dar yra cia:
http://www.marshalll...p...&cPath=5_59

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 02 25, 12:47)

Jo jo, sita biggrin.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 02 24, 22:45)
Mane irgi suzavejo ju kokybe, bet vasaros galo nelauksiu, palauksiu siokiu tokiu nuolaidu ir jamsiu  biggrin.gif

tai saukit garsiai kai bus nuolaidos ir uzsakinesit is ETAM nes as ziauriai noriu tu timpu smile.gif
Atsakyti