Merginos, visažinės, 20eu už 30 dydžio conversiukus čia daug ar mažai? Ačiū, kas atsakys

Jole,super tekstas,pati is nevilties norejau panasiai rasyt
neiskentusi nusipirkau vienus ir be nuolaidos,bet kiti bjaurybes brangesni zymiai ir saaazine neleidzžia piiirkti be kodo,nu bet tokie grazus ir taip reikia

QUOTE(proksi @ 2015 02 27, 21:45)
Tai mato, kad ir taip perku, reiskiasi nebadauji ir kodo nereikia 
Papildyta:

Papildyta:
Stebuklas, jungiausi su savo paskyra, niekaip netaiko kodo, prisijungiu su vyro paskyra, taiko. Griūsiu jau iš juoko nuo šiandieninių bajerių

QUOTE(roka @ 2015 02 27, 20:51)
Merginos, visažinės, 20eu už 30 dydžio conversiukus čia daug ar mažai? Ačiū, kas atsakys 

per vidurį

QUOTE(AstaRaud @ 2015 02 27, 20:58)
Ačiū

Radau vokiškam amazone, neapsisprendžiu pirkt ar ne

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 27, 22:58)
Stebuklas, jungiausi su savo paskyra, niekaip netaiko kodo, prisijungiu su vyro paskyra, taiko. Griūsiu jau iš juoko nuo šiandieninių bajerių
, o vat kortelė, tai kreditinė mano, tai jaučiu nepraleistų mokėjimo, o be to ir maniškė kortelė pustuštė, nes nebeturėjau vilčių dėl YOOX. Žodžiu manęs jie skatint nesiruošia.

o sakot nepraleistų?

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 27, 20:32)
Na va išsiaiškinom YOOX subtilybes. Norint gaut kodus reikia... nepirkt
peržiūrėjau pas mane daugiau nei 20 pirkimų buvo ir kai siuntimas mokamas, tai visi su kooperracijom ir sumos nemažos, o asmeninių kodų neduoda. bet.. esu sukūrusi ir paskyrą vyrui, bet į tą meilą irgi jokių kodų 

tai kad sita 20 % koda visos gavom vienoda
nezinau kodel kai kam netaiko

issiaiskinom, kad naujai registruotiems tik netaiko
Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2015 02 27, 20:24)
pirma papirkau , tik dabar tema skaitau

buciau priemus
QUOTE(lina0612 @ 2015 02 27, 21:29)
Ech, matyt nelemta

Aš tikrai dar pirksiu, galėsiu priimti, bet kitą savaitę
Noriu sulaukti šio siuntinuko ir pažiūrėti kas tiks-netiks. Kas galit laukti, galėsiu priimt.

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 27, 20:58)
, o vat kortelė, tai kreditinė mano, tai jaučiu nepraleistų mokėjimo, o be to ir maniškė kortelė pustuštė, nes nebeturėjau vilčių dėl YOOX. Žodžiu manęs jie skatint nesiruošia.

o kodel pay palu nemokat?
manau kad jie praleidzia bet kaip
vakar pirkau bilingo adresa nurodziau kaip shipingo, t y neteisingai
praleido
siandien tai bilinga gera parinkau, o shipinga ne savo adresa ir net ne savo pavarde
praejo
QUOTE(Aggnesse @ 2015 02 27, 17:30)
Labu, baiginėjasi mano keletas kremų, tad vėl užsakinėsiu iš Cocooncenter.co.uk. Vilniuje. Prašom, prisijungti 

Sveiki. persiustumet? Nesunkų, nedidelį siuntinuką?