Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

sveikos, kur pigiau galėčiau rasti driclor? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, visažinės, 20eu už 30 dydžio conversiukus čia daug ar mažai? Ačiū, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Jole,super tekstas,pati is nevilties norejau panasiai rasyt biggrin.gif biggrin.gif neiskentusi nusipirkau vienus ir be nuolaidos,bet kiti bjaurybes brangesni zymiai ir saaazine neleidzžia piiirkti be kodo,nu bet tokie grazus ir taip reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 02 27, 21:45)
Tai mato, kad ir taip perku, reiskiasi nebadauji ir kodo nereikia  lotuliukas.gif
Papildyta:

Stebuklas, jungiausi su savo paskyra, niekaip netaiko kodo, prisijungiu su vyro paskyra, taiko. Griūsiu jau iš juoko nuo šiandieninių bajerių lotuliukas.gif , o vat kortelė, tai kreditinė mano, tai jaučiu nepraleistų mokėjimo, o be to ir maniškė kortelė pustuštė, nes nebeturėjau vilčių dėl YOOX. Žodžiu manęs jie skatint nesiruošia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 27 vasario 2015 - 20:58
QUOTE(roka @ 2015 02 27, 20:51)
Merginos, visažinės, 20eu už 30 dydžio conversiukus čia daug ar mažai? Ačiū, kas atsakys  4u.gif

per vidurį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2015 02 27, 20:58)
per vidurį  biggrin.gif

Ačiū smile.gif
Radau vokiškam amazone, neapsisprendžiu pirkt ar ne unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 27 vasario 2015 - 21:04
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 27, 22:58)
Stebuklas, jungiausi su savo paskyra, niekaip netaiko kodo, prisijungiu su vyro paskyra, taiko. Griūsiu jau iš juoko nuo šiandieninių bajerių  lotuliukas.gif , o vat kortelė, tai kreditinė mano, tai jaučiu nepraleistų mokėjimo, o be to ir maniškė kortelė pustuštė, nes nebeturėjau vilčių dėl YOOX. Žodžiu manęs jie skatint nesiruošia.

o sakot nepraleistų? g.gif aš pavyzdžiui gap su vyro perku ir grąžinimus dariau ir viskas ok thumbup.gif paskyra mano vardu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 27 vasario 2015 - 21:26
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 27, 20:32)
Na va išsiaiškinom YOOX subtilybes. Norint gaut kodus reikia... nepirkt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  peržiūrėjau pas mane daugiau nei 20 pirkimų buvo ir kai siuntimas mokamas, tai visi su kooperracijom ir sumos nemažos, o asmeninių kodų neduoda. bet.. esu sukūrusi ir paskyrą vyrui, bet į tą meilą irgi jokių kodų g.gif

tai kad sita 20 % koda visos gavom vienoda
nezinau kodel kai kam netaiko g.gif

issiaiskinom, kad naujai registruotiems tik netaiko

Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2015 02 27, 20:24)
Nu gal kas nors su 1 poryte priimtu?  blush2.gif

pirma papirkau , tik dabar tema skaitau blush2.gif
buciau priemus
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 02 27, 21:29)
pirma papirkau , tik dabar tema skaitau blush2.gif
buciau priemus

Ech, matyt nelemta sad.gif
Atsakyti
Aš tikrai dar pirksiu, galėsiu priimti, bet kitą savaitę unsure.gif Noriu sulaukti šio siuntinuko ir pažiūrėti kas tiks-netiks. Kas galit laukti, galėsiu priimt.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 27, 20:58)
Stebuklas, jungiausi su savo paskyra, niekaip netaiko kodo, prisijungiu su vyro paskyra, taiko. Griūsiu jau iš juoko nuo šiandieninių bajerių  lotuliukas.gif , o vat kortelė, tai kreditinė mano, tai jaučiu nepraleistų mokėjimo, o be to ir maniškė kortelė pustuštė, nes nebeturėjau vilčių dėl YOOX. Žodžiu manęs jie skatint nesiruošia.

o kodel pay palu nemokat?

manau kad jie praleidzia bet kaip

vakar pirkau bilingo adresa nurodziau kaip shipingo, t y neteisingai
praleido

siandien tai bilinga gera parinkau, o shipinga ne savo adresa ir net ne savo pavarde
praejo
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2015 02 27, 17:30)
Labu, baiginėjasi mano keletas kremų, tad vėl užsakinėsiu iš Cocooncenter.co.uk. Vilniuje. Prašom, prisijungti  4u.gif

Sveiki. persiustumet? Nesunkų, nedidelį siuntinuką?
Atsakyti