Stalo teniso dydzio tai tigerela , lengva augint ankstyvi , gausiai dera .
Mano sauletam krante nesikeikus nieks neisdygsta , planuoju peciu vel pradet kurent del rasodos .O gyvenu tiksliai slynchev briag kaime , kartu su rusais ir kazachais , dabar ant pavasario kai visi islindo kapstyt darzu pagaliau susipazinau su kaimynais .
QUOTE(Gardi @ 2015 02 27, 21:58)
Gal turite rekomendaciju tvirtesniu stalo teniso kamuoliuko dydzio derlingu raudonu pomidoru kisimui i stiklainius su zelatina? Toro biskiuka per dideli, Ex citrina galetu buti? 

bajaja

QUOTE(Acqua Alta @ 2015 02 28, 09:11)
Stalo teniso dydzio tai tigerela , lengva augint ankstyvi , gausiai dera .
Mano sauletam krante nesikeikus nieks neisdygsta , planuoju peciu vel pradet kurent del rasodos .O gyvenu tiksliai slynchev briag kaime , kartu su rusais ir kazachais , dabar ant pavasario kai visi islindo kapstyt darzu pagaliau susipazinau su kaimynais .
O, tai visokio įdomaus rusiško ir kazachiško pomidorų paveldo galėsite gauti

QUOTE(Gardi @ 2015 02 27, 22:58)
Pirmu dvieju galiu atsiust.
Gal turite rekomendaciju tvirtesniu stalo teniso kamuoliuko dydzio derlingu raudonu pomidoru kisimui i stiklainius su zelatina? Toro biskiuka per dideli, Ex citrina galetu buti?

bandyk principe borghese

QUOTE(Dumsė @ 2015 02 28, 09:49)
aha, ir mums papasakot būtinai reikėtų
o peniai visų spalvų toki sausesni ar ne?
Nai nai nai, mano vaikai dygsta

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 02 28, 11:20)
bandyk principe borghese
per pusę tik perpjauni ir viskas .dera l .gausiai,tik dažnai šukuoseną tvarkyt reikia,jei šiltnamy augini,beje jie ir džiovinimui tinka
nors penis man sausesnis nei principe 

Kokio aukščio principe borghese , ar geriau auginti šiltnamyje, ar galima ir lauke? Aš džiovinimui jų noriu

Aš jums nepasakoju ...
Bet vakar buvai sėklelėj. Nu žinokut kaip jie nieko įdomaus neturi...
Nu nieks nesudomino.
Nu gerai, grįžus namo prie garstyčių, svoggūno, bergamočio sėklų radau dar obskije kupola
Nu bet nenorėjau. Jos pačios...
Nu bet aprašymas.
Nesusilaikuau. Gal auginot? Tikrai jis toks pats pačiausias?

QUOTE(Mičiko @ 2015 02 28, 10:34)
Ir pas mane dygsta. Pirmi Mazariniai labai agresyviai sudygo

QUOTE(zydinti_gele @ 2015 02 28, 11:41)
Na, sakau, jie kažkokie užturbinti visom prasmėm