Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginojai renkasi čia

Stalo teniso dydzio tai tigerela , lengva augint ankstyvi , gausiai dera .
Mano sauletam krante nesikeikus nieks neisdygsta , planuoju peciu vel pradet kurent del rasodos .O gyvenu tiksliai slynchev briag kaime , kartu su rusais ir kazachais , dabar ant pavasario kai visi islindo kapstyt darzu pagaliau susipazinau su kaimynais .
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 02 27, 21:58)
Gal turite rekomendaciju tvirtesniu stalo teniso kamuoliuko dydzio derlingu raudonu pomidoru kisimui i stiklainius su zelatina? Toro biskiuka per dideli, Ex citrina galetu buti? g.gif

bajaja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 02 28, 09:11)
Stalo teniso dydzio tai tigerela , lengva augint ankstyvi , gausiai dera .
Mano sauletam krante nesikeikus nieks neisdygsta , planuoju peciu vel pradet kurent del rasodos .O  gyvenu tiksliai slynchev briag kaime , kartu su rusais ir kazachais , dabar ant pavasario kai visi islindo kapstyt darzu pagaliau susipazinau su kaimynais .

O, tai visokio įdomaus rusiško ir kazachiško pomidorų paveldo galėsite gauti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 02 27, 22:58)
Pirmu dvieju galiu atsiust.

Gal turite rekomendaciju tvirtesniu stalo teniso kamuoliuko dydzio derlingu raudonu pomidoru kisimui i stiklainius su zelatina? Toro biskiuka per dideli, Ex citrina galetu buti? g.gif

bandyk principe borghese ax.gif per pusę tik perpjauni ir viskas .dera l .gausiai,tik dažnai šukuoseną tvarkyt reikia,jei šiltnamy augini,beje jie ir džiovinimui tinka ax.gif nors penis man sausesnis nei principe g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 28 vasario 2015 - 10:23
QUOTE(Dumsė @ 2015 02 28, 09:49)
O, tai visokio įdomaus  rusiško ir kazachiško pomidorų paveldo galėsite gauti  bigsmile.gif

aha, ir mums papasakot būtinai reikėtų

o peniai visų spalvų toki sausesni ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 28 vasario 2015 - 10:34
Nai nai nai, mano vaikai dygsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 02 28, 11:20)
bandyk principe borghese ax.gif per pusę tik perpjauni ir viskas .dera l .gausiai,tik dažnai šukuoseną tvarkyt reikia,jei šiltnamy augini,beje jie ir džiovinimui tinka ax.gif  nors penis man sausesnis nei principe g.gif

Kokio aukščio principe borghese , ar geriau auginti šiltnamyje, ar galima ir lauke? Aš džiovinimui jų noriu g.gif . Matyt jie iš vėlyvųjų?
Atsakyti
Aš jums nepasakoju ... ax.gif Bet vakar buvai sėklelėj. Nu žinokut kaip jie nieko įdomaus neturi... ax.gif lotuliukas.gif Nu nieks nesudomino. rolleyes.gif Nu gerai, grįžus namo prie garstyčių, svoggūno, bergamočio sėklų radau dar obskije kupola blush2.gif ax.gif Nu bet nenorėjau. Jos pačios... ax.gif Nu bet aprašymas. wub.gif Nesusilaikuau. Gal auginot? Tikrai jis toks pats pačiausias?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 28, 10:34)
Nai nai nai, mano vaikai dygsta  thumbup.gif

Ir pas mane dygsta. Pirmi Mazariniai labai agresyviai sudygo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 28 vasario 2015 - 10:42
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 02 28, 11:41)
Ir pas mane dygsta. Pirmi Mazariniai labai agresyviai sudygo  biggrin.gif

Na, sakau, jie kažkokie užturbinti visom prasmėm wub.gif . cool.gif sudygtų ir mėnulyje. cool.gif jei žali jau su sudygusiom sėklom būna. unsure.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti