O kiek laiko Jus verdat tuos kopustus?
QUOTE(baltanosis @ 2005 04 07, 12:58)
O kiek laiko Jus verdat tuos kopustus?
juos galima virst iki norimo minkstumo, pagal skoni. bet siaip virt ju nereikia, galima ir pamirkytus valgyt, nes verdant daug vitaminu dingsta...
Aš juos irgi tik mirkiau, neviriau. Bet man nesigavo tokie kaip parduotuvėse būna, gal per trumpai mirkiau, nes jie net nesustorejo, liko ploni. Reiks kitą kartą nakčiai pamerkt. Sausi dėžutėse būna labai ilgi, tai aš juos dar ir sulaužiau prieš merkdama.
Mane taip pat sudomino salocikes su juros kopustais. Parduotuvese jau pagamintas perku. Bet kazkaip niekada neuzmaciau siaip parduodamu juros kopustu. Noreciau pati pasigaminti. Is kur jus perkat juros kopustus ir prie kokiu prekiu jie buna padeti?

mane taip pat labai sudomino dziovinti juros kopustai, prie kokiu prekiu jos laikomos? marinuoti man nelabai patiko, panasu i marinuotus paprastus kopustus... Visada pirkdavau parduotuveje sveramu juros kopustu salotu, man nuo ju gerai viduriukai issivalo

Džiovinti jūros kopūstai(juos reikia mirkyti) "IKI" būna padėti prie sveiko maisto - tokie nedideli žali neišvaizdūs pakeliai, šiaip sunku pastebėt
O Maximose kažkaip nerandu ir aš
Bet greičiausiai ir ten kažkur yra padėta...


O man jie kažkokie neskanūs

QUOTE(kikis @ 2003 11 04, 06:42)
Taip pat girdėjau, kad juos galima naudoti kaip veido kaukes, taip pat deti ant ranku (ismirkytus), tik va, neprisimenu ka tai duoda ???
Ką veido kaukės duoda nežinau, bet juos pamirkius šiltam vandeny ~50 laipsnių, galima pasidaryti tokį "purvą", jis gerai nuo sąnarių ir kitokių skausmų

Aš tai dažnai perku jau sutaisytus "Norvelitos" jūros kopūstus su morkomis ir česnaku majonezo padaže. Labai skanu

QUOTE(Rasvyte @ 2006 02 22, 22:25)



Vakar pirkau jūros kopūstų su kalmarais, morkytėm ir majonezu. Patiko
.

Prisiskaiciau ir as kokie tie juros kopustai maistingi vitaminingi ir tt. ir tt. nusipirkau dziovintu, tai dabar dazniausia i sriuba ju pabarstau, bet nelabai daug - tai skonio sriubos visai nepakeicia
