Įkraunama...
Įkraunama...

Jūros kopūstai

O kiek laiko Jus verdat tuos kopustus?
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2005 04 07, 12:58)
O kiek laiko Jus verdat tuos kopustus?

juos galima virst iki norimo minkstumo, pagal skoni. bet siaip virt ju nereikia, galima ir pamirkytus valgyt, nes verdant daug vitaminu dingsta...
Atsakyti
Aš juos irgi tik mirkiau, neviriau. Bet man nesigavo tokie kaip parduotuvėse būna, gal per trumpai mirkiau, nes jie net nesustorejo, liko ploni. Reiks kitą kartą nakčiai pamerkt. Sausi dėžutėse būna labai ilgi, tai aš juos dar ir sulaužiau prieš merkdama.
Atsakyti
Mane taip pat sudomino salocikes su juros kopustais. Parduotuvese jau pagamintas perku. Bet kazkaip niekada neuzmaciau siaip parduodamu juros kopustu. Noreciau pati pasigaminti. Is kur jus perkat juros kopustus ir prie kokiu prekiu jie buna padeti? unsure.gif
Atsakyti
mane taip pat labai sudomino dziovinti juros kopustai, prie kokiu prekiu jos laikomos? marinuoti man nelabai patiko, panasu i marinuotus paprastus kopustus... Visada pirkdavau parduotuveje sveramu juros kopustu salotu, man nuo ju gerai viduriukai issivalo thumbup.gif
Atsakyti
Džiovinti jūros kopūstai(juos reikia mirkyti) "IKI" būna padėti prie sveiko maisto - tokie nedideli žali neišvaizdūs pakeliai, šiaip sunku pastebėt smile.gif O Maximose kažkaip nerandu ir aš g.gif Bet greičiausiai ir ten kažkur yra padėta...
Atsakyti
O man jie kažkokie neskanūs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kikis @ 2003 11 04, 06:42)
Taip pat girdėjau, kad juos galima naudoti kaip veido kaukes, taip pat deti ant ranku (ismirkytus), tik va, neprisimenu ka tai duoda  ???

Ką veido kaukės duoda nežinau, bet juos pamirkius šiltam vandeny ~50 laipsnių, galima pasidaryti tokį "purvą", jis gerai nuo sąnarių ir kitokių skausmų smile.gif
Atsakyti
Aš tai dažnai perku jau sutaisytus "Norvelitos" jūros kopūstus su morkomis ir česnaku majonezo padaže. Labai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2006 02 22, 22:25)
O man jie kažkokie neskanūs schmoll.gif

drinks_cheers.gif nu bandziau ir as cia anytos firminiu salotu ragaut... nu nizinau, nesuzavejo manes tie juros kopustai... schmoll.gif nors ir sako, kad labai sveika, ale man jie trenkia jura, kad rankos nekyla i burna isidet rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar pirkau jūros kopūstų su kalmarais, morkytėm ir majonezu. Patiko thumbup.gif .
Atsakyti
Prisiskaiciau ir as kokie tie juros kopustai maistingi vitaminingi ir tt. ir tt. nusipirkau dziovintu, tai dabar dazniausia i sriuba ju pabarstau, bet nelabai daug - tai skonio sriubos visai nepakeicia ax.gif
Atsakyti